Руслана
Любомирова
Попова

Зодия Телец. Говори почти от самото си раждане и за ужас на околните никога не млъква. Завършва НСА с шахмат. Много рано открива, че е невъзможно без скандал да играе срещу баща си /з.м.с. по шахмат/. Съпруга на спортист. На 30-годишна възраст е връхлетяна от голямата любов на живота си и прекъсва взаимоотношенията си със спорта в името на съпруга. Разбира, че не е нужно да живееш с този, който обичаш, за да го обичаш и да си мълчиш. Двете с дъщеря си успешно воюват с живота. Не става за бизнес-дама, защото няма кавалер зад кулисите. Няма намерение да мълчи и смята да продължи напред с много сълзи и още повече любов.

Андрей
Слабаков
 

Винаги говори това, което мисли, дори да не е вярно. Самоопределя се като умерен оптимист и смята, че може би това е причината нищо да не му харесва. Родителите му са актьори, но той смята че нищо не е наследил от тях. Пет пъти е изключван от комсомола и един път сам е напуснал. Няма никакви недостатъци. Висок, красив, умен, безкрайно талантлив и скромен. Всъщност, може би, все пак има един недостатък – неговата скромност. Възнамерява за първи път да говори само хубави и положителни неща за всички.

Обичам: 67.06 % Мразя: 32.94 %
Стела
Богомилова
 

Мечтателна и романтична, тя обича да изследва характера на нещата, явленията и хората. Един дълбоко вгълбен човек, предпочитащ имагинерността и света на книгите, въпреки впечатлението на голяма бъбривка, което оставя първоначално. Двата най-значими факта в живота - раждането на сина и дъщеря й. Автор на четири поетични книги, учебник по литературознание, председател на „Сдружение за изкуство и култура Херос” и собственик на образователен център ”Богослав Тервел”. Тя не се страхува от никаква опозиция или противниково мнение, защото ако вярва в своята теза, тя знае как да я наложи аргументирано и убедително. Приема с търпение слабостите на хората и вярва в хармонията на природата и реда на нещата.

Иван
Станчев
 

Може да се каже, че астрологията е неговото призвание от 20 години. Председател на съюза на българските астролози. Познава резултатите на всички политически избори от 1994 година насам, като предсказва и нападението на 11 септември. Автор е на фундаменталният труд „Астрология”, в който разработва собствен метод в астрологията и на предназначената за по-широк кръг читатели „Анализирайте хороскопа си сами”. Поставя основата на собствена школа по астрология, която има много последователи. Предстои му издаването на „Енциклопедия по астрология”. Няколко години е собственик на ресторант за здравословно хранене в Германия и на немски издава книга за рационално хранене „Извлечи енергията”. Негови са астрологичните прогнози в „Здравей България” по Нова ТВ, в списание „На кафе”, във вестник „Бъди БГ”, в списание „Максимум” и др.

Валентин
Бинчев
 

Като малък той рисувал. Като дете – също. И като ученик, и като студент, в казармата – също. Като по-възрастен пак рисува, въпреки, че не може да разбере защо. Не е бил сервитьор, барман, пиколо, готвач, монтьор, склададжия и пр., изобщо нищо не е бил. Но получава първата си международна награда още 13-годишен. Следват изложба, след изложба. И у нас, и в чужбина, убеден, че има смисъл само ако родиш нещо свое. За него изкуството не е хоби, то е нещо, на което трябва да посветиш живота си. Изповядва философията, че времето днес предлага невероятни възможности на всеки творец, който има сетива да ги открие, както и мнението, че творчеството е вид проекция на това, което човек представлява, това, което мисли и какво е отношението му към действителността.

Ива
Николова
 

Родена в един град, учи в друг, завършва в трети, а живее в четвърти. И навсякъде й е добре. Има нормално средно образование и странно висше образование – поезия. Иначе е журналистка във в. “Политика”, където се чувства прекрасно. Пише разни неща – статии, книги, преводи, Може още да чисти, да готви и да плете. Мечтае да стане лекар, но майка й не й позволява. Обича малко неща: да яде, да чете, да пише и да гледа телевизия. Обича много хора, но не е сигурна, че те обичат нея. Мрази разни неща, но не мрази хора. Тези, които презира знаят защо, понеже им го казва, та да не се чудят. Непрекъснато прави грешки в живота си, зарича се, че повече няма да ги повтаря, и непрекъснато ги повтаря. Така че никога не скучае.

Александър
Дойнов
 

Най-нетърпеливия бургазлия - ражда се в Бургас и веднага тича в София. Изключен от 2 училища още на първо четене. И включен в други три. Това му става навик, защото 2 пъти се е развеждал официално и три пъти се е събирал неофициално. Има 40 филма и над 50 театрални постановки. Фен е на водка и печено агне, за което трябва зъл език и голяма уста. Полу-военен актьор в театъра на армията. Не е наясно дали сина му ходи по неговите стъпки или той по стъпките на сина си. Нищо човешко не му е чуждо и нищо чуждо не отказва, защото е нечовешко.

Генчо
Генчев
 

Работи като сценарист на забавни предавания , а в последните три години се занимаваше с креатива на рекламната кампания на една от големите хранителни фирми в България. Обича да казва за себе си , че е момче с високо чувство за хумор и много нисък праг на непоносимост към скуката. Способен е да уговори и Баскервилското куче да отиде на киноложка изложба. Обича много да говори и казва , че много често преяжда с думи, заради което е забелязан от продуцентите на Big Brother и е записан като участник в шоуто Голямата уста.