1.
Защо те избраха за водещ на “Голямата уста”
Честно казано и аз не знам! Неистово исках да ме изберат, но по някое време загубих надежда. А може би защото решиха да изпълнят една ГОЛЯЯЯМА моя мечта! Да бъда телевизионнен водещ на предаване с много висок рейтинг.
2.
Най-големия скандал, който си предизвикал?
Около милион са! Първия завърнал се българин от странство на 07.12.1990г. (за по-младите- тогава всички заминаваха на някъде), първия частен фризьорски салон (и то в SHERATON), първата истинска пицария (италианска и то на Витошка), SPARTACUS MIX CLUB, Рилски Троянски и Чекотински манастир (послушник и монах), да изреждам ли още? Няма да ми стигне времето и мястото! Правенето на скандали ме карат да се чувствам пълноценен.
3.
Комплимент, който си чувал за себе си?
БИЛ СЪМ БИЛ УМЕН!?
4.
Клюка по твой адрес?
Пак милион! Хубавата- че съм милионер в „зелено”. Гадната- че умирам от СПИН!
5.
Достоен противник в спор за сексуалната ориентация?
Тончо Токмакчиев, а ако е зает - Евгени Минчев!
6.
Кой е Big Brother?
По-малкия ми брат!
7.
Фризьор, монах, участник във VIP Brother, водещ. Какво следва?
Ако знаех...
 
Kратко представяне:
Един сладък (понякога не чак толкова), амбициозен Козирог който постига своите „възвишени” цели както си пожелае (но не с цената на всичко). Роден в скромно интелектуално семейство (за което те може би съжаляват) на 24.12.1964г. в Софийската 1ва градска болница. Отраснал в София и поживял почти във всички краища на света. Завърнал се през 1990 в Татковината и от там нататък създал безкрайно много грижи на безброй много хора. Продължава и ще продължи да прави същото до края на дните си! Докато доброто победи!