Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 23:27:00 За всеки по малко
Съквартирантите си приготвят зеле за вечеря и лакомо изяждат порциите си, но Павел гласно изразява недоволството си, че отредената му дажба е твърде малка. Тризначките го уверяват, че са разпределили храната абсолютно по равно, но бургазлията все още не е убеден. Ще се окаже ли зелето повод за нов конфликт?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 22:50:00 Конструктивно предложение
Съквартирантите са единодушни, че е крайно време да попълнят запасите си от алкохол и умуват какво да напазаруват още при следващото посещение на магазина. Панайот обаче смята, че е най-добре спиртните напитки да се купят в понеделник, за да дадат на Съквартирантите кураж преди елиминациите. Предложението на футболиста отново разделя участниците в шоуто на два лагера, но бързо е намерен компромис и напрежението временно спада.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 22:13:00 Дискусия
Тризначките отново обсъждат Лиляна и Борислав. Благоевградчанките са единодушни, че Лили е започнала да им харесва, но ръгбистът определено е променил поведението си към по-лошо. Според тях, мускулестият спортист реагира интелигентно и културно в повечето ситуации, но понякога все едно се преобразява в друг човек.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 21:38:00 Неочаквано откритие
Павел има изключително добри новини за пушачите в Къщата. Охранителят случайно е открил в дрехите си няколко цигари, скрити там от самия него още преди седмица и след това забравени. Неочакваната находка на бургазлията е истинска сензация за любителите на никотина, които веднага започват да умуват как да си поделят тайните запаси на Павел.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 21:03:00 За една кутия повече
Според Тодор, днешният ден е показал колко много неща в Къщата може да промени една кутия цигари. "С тези пари можехме да купим още няколко хляба, така че да стигнат за всички и да няма разправии", анализира богословът. Любов недоволства срещу егоизма на пушачите и изтъква, че със закупуването на повече цигари те на практика ощетяват всички Съквартиранти.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 20:33:00 Острието
Дияна е имала странен сън и бърза да го сподели с Пеньо. Художничката е сънувала как забива в тялото си най-различни остри предмети, без да й потече кръв или да усети болка. Ще успее ли Пепи да разтълкува необичайния сън на Дия?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 19:58:00 Животът без другия
Настроението на Борислав видимо се подобрява след появата на Лиляна. Ръгбистът още не се е отърсил докрай от тъжните си мисли и пита Лили дали ще й липсва, ако напусне Къщата. Пловдивчанката уверява спортиста, че въобще не иска това да се случва и на свой ред го пита как би се чувствал, ако тя излезе от Къщата първа. Какво ли ще й отговори Борислав?
Събота, 2006-10-14 19:23:00 Време за размисъл
Борислав седи умислен във всекидневната, а погледът му безцелно се плъзга по стените на помещението. Каква ли е причината за внезапната меланхолия на ръгбиста?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 18:48:00 Безпорядък
Гаро не е единственият недоволен от безпорядъка в Къщата. Ева негодува срещу липсата на ред при разпределянето на цигари и претенциите към храната. Боян е ядосан от изчезването на хляба и редовното укриване на цигари, което води до ненужни конфликти. Светлана пък е ужасена от безбройните подмолни интриги, в които са оплетени Съквартирантите. "Вече почти няма човек, който да не ме дразни", признава си Лана.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 18:12:00 Общо планиране
Сложните операции около хляба не са убягнали от вниманието на проницателния Гаро. Коафьорът веднага е забелязал, че от четирите закупени хляба са останали само два. Трябва да има план за всичко, защото без меню сме загубени - отсича пловдивчанинът и припомня, че през следващата седмица бюджетът на Съвкартирантите ще е по-малък.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 17:37:00 Тежки спомени
Пеньо още си спомня с ужас двата дни, по време на които трябваше да обитава тайната стая заедно с Панайот. Крехкият певец споделя с Надежда подробности за времето, в което е трябвало да търпи нападките на мачото. Пепи не е доволен и от поведението на Борислав. Според Пеньо, ръгбистът не само не проявява никакво разбиране към операцията му, но и се изказва по всички въпроси в Къщата. Надежда също е на мнение, че през последните дни Борислав се държи като малко дете.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 17:03:00 Дажби
Тодор въвежда строг контрол върху хляба в Къщата. Богословът пресмята, че за вечеря всеки трябва да получи точно по две филии и нарежда на Панайот да скрие един хляб. Според духовника, това е най-сигурният начин за ограничаване на безразборното хранене, тъй като всички ще ядат по едно и също време.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 16:27:00 Нов имидж
Панайот е новият модел за фантазията на артистичната Дияна. Тя прави на младежа прическа, като отбелязва, че ще изглежда много актуално, защото е тип "футболна". Въпреки, че софиянката не се сеща точно кой футболист носи косата си по този начин, другите са на мнение, че който и да е, Пацата ще се впише в обстановката, защото е фешън!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 15:53:00 Глад
След като скромното количество продукти вече е на лице, е време всички да изкажат мнението си. И тъй като недоволството е втора природа на повечето от Съквартирантите, и този път има разочаровани. Борислав очевидно е очаквал друго за вечеря и е убеден, че с това зеле ги очаква пълен глад!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 15:22:00 Забрана
Лили и Ева влизат да пазаруват в магазина, но им е дадена пълна забрана да купуват каквито и да е цигари. За три лева и двайсет и пет стотинки, двете успяват да вземат само три зелки и четири хляба. Дали някой от Съквартирантите ще остане недоволен от избора им?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 14:49:00 Стайлинг
Дия разнообразява ежедневието си като си намира забавни занимания. Дизайнерката е решила да направи артистичен стайлинг на Вили - грим, прическа, дрехи и аксесоари. След дълго разкрасяване, резултатът е на лице.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 14:18:00 Книжовен български
Между Лиляна и Борислав възниква спор по въпроса кой от двамата говори по-правилен български език. Спорът им прераства в забавен семеен скандал. Лили през смях набеждава възлюбения си : Бориславе, много си прост! Той обаче не й остава длъжен : Аз мое си говорим на шопски, ма т'ва никога нема да се промени, както нема да се промени и френския ми акцент!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 13:45:00 Причината
Боян и Ева коментират вчерашната си неуспешна мисия. Барманът е категоричен в мнението си - неуспехът се дължи единствено и само на факта, че Съквартирантите не са задружни. Двамата споделят тезата, че ако не се формираха групички и нямаше междуличностни конфликти, всичките им задачи щяха да бъдат успешно изпълнени.
Събота, 2006-10-14 13:02:00 Притеснения
След като операцията на носа му е вече факт, Пепи е силно притеснен дали добрата му визия няма да е за сметка на гласа му. Тризначките го успокояват, че няма начин хубавия му глас да изчезне, защото му е дарба от Господ. Пеньо май предпочита да им вярва.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 12:29:00 Клевети?
Лили е чула не особено приятни думи по свой адрес и смята, че те са излезли от устата на сладкодумния Гаро. Пловдивчанката иска да се разбере с коафьора лице в лице, за да е наясно със злословията в Къщата. Той обаче е категоричен : Това са клевети! Казах само, че Лилито е от голямото добро утро. Много ми е високо мнението за тебе.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 11:50:00 Закана
Дия е озадачена и ядосана - Къде са тия цигари? Тя е на мнение, че Боян, Ева и Светлана са готови на всичко, за да задоволят никотиновия си глад и мисли, че си присвояват цигари, тайно от другите. Дизайнерката е смела в изказванията си: Накрая ще счупя зъбите на някоя жена...!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 11:04:00 Срещу Панайот
Двете сестри Вяра и Любов коментират с Гаро характера и поведението на Панайот. И тримата са на мнение, че трябва някой да го постави на мястото му. Гаро е директен : Трябва някой да му покаже как стоят нещата. На мен първата ми реакция беше да скоча и да се сбием на кълбо, но ще ме изхвърлят...
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 10:25:00 Гладна стачка
Тодор и Вяра са забелязали, че тази сутрин хляба е по-малко от снощи. Те се питат дали някой не е ял през нощта, но стигат до извода, че насъщния по-скоро е скрит от техен Съквартирант. В разговора се намесва Дия, която казва, че ако хляба не се появи в най-скоро време, ще направи гладна стачка!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 09:48:00 Демонстрации
Павел се е събудил в добро настроение и е готов да демонстрира артистичните си умения. За тази цел, той се подсеща за нещо, което изключително много го дразни - силата, с която Ева отваря и затваря вратите в Къщата. Здравенякът с удоволствие имитира блондинката пред развеселените си Съквартиранти.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 09:18:00 Професионални умения
В хола на Съквартирантите, Палома изнася истинско шоу, макар и без публика. Музиката на Шакира успява да разчувства кръшната девойка и тя танцува безспирно, изпробвайки екзотични техники за движение на тялото. Танците съвсем заслужено заместват сутрешните упражнения.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 08:31:00 Сутрешен опит за флирт
Панайот днес е най-ранобудният в Къщата. Младежът от Гълъбово внимателно и детайлно наблюдава Дия докато спи и след като я събужда, дълго си говорят нещо шепнешком...Какво ли е намислил плейбоят?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-14 00:10:00 Кой каквото си направи
Панайот си търси дрехите из цялата спалня. Ядосан е, че някой ги е скрил, а Дияна го обвинява, че сам го е напарвил. Футболистът от Гълъбово реагира с раздразнение на нападката и се заклева, че това не е собствен номер. Двамата вече си спечелиха номинации от своите Съквартиранти, а Вие щи решите кой да напусне Къщата.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour