Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 23:41:00 Купонът
Big Brother решава да зарадва Съквартирантите и пуска музика. Всички започват да танцуват и да пеят с пълно гърло. Купонът започна и явно ще се вихри цяла нощ.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 23:29:00 Мир и любов!
Тризначките и Лиляна решават да сложат край на детинския скандал помежду им. Пловдивчанката целува Вяра, Надежда и Любов и казва "Мир!". И четирите момичета смятат, че кавгата им е глупава и трябва да престане на момента. Положителните емоции от сцената явно оказват влияние на всички.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 23:04:00 Момента на истината
Лиляна и Борислав, подвластни на еуфоричните емоции, сядат един до друг и започват да се прегръщат и целуват. Взаимоотношенията между двамата очевидно стават все по-сериозни, а чувствата им все по-дълбоки. В този момент Дия се намесва и казва на Лиляна, че никой не трябва да се връща към миналото си и към хората, останали там. Дали наистина увлечението помежду им ще се превърне в любов?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 22:54:00 Еуфория
Съквартирантите са в еуфория. Успешната мисия, запазения бюджет, алкохола, всичко това ги кара да изпаднат във възторг. Адреналина взема връх и Съквартирантите започват да споделят впечатленията си един през друг. Всеки разказва за собствената си изява и за чувствата, които са го сполетели. Нощта ще бъде дълга и весела.
Понеделник, 2006-10-02 22:38:00 Печелите!
Журито оценява много високо Съквартирантите! Бюджетът е спасен! Според музикантите, някои от Съквартирантите са готови за професионално развитие. Гала вечерта в Big Brother завършва с шеги и радост. Ники Кънчев провокира Виолета да признае своите симпатии и тя споделя мерака си към Здравко от дует Ритон. Очите на всички Съквартиранти светят от емоции и щастие. Ще има и цигари, и вино, и храна!
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 22:30:00 Казваш, че ме обичаш
С песента на Азис и Деси Слава в изпълнение на Пеньо и Дияна се закрива първия фестивал "Златен Big Brother". Атрактивните Съкваритиранти предизвикват танцова еуфория сред останалите участници в шоуто. Дия, която по-рано доказа своите умения в сферата на ориенталските танци, зарадва публиката с изпълнението си. Пеньо, който мечтае за кариера като певец, се чувства удобно зад микрофона. Според Райна, Пепи вече е готов за голямата сцена, а Дия е ненадмината в сценично присъствие.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 22:20:00 Хора и улици
Палома и Павел представят "Хора и улици" - една невероятна песен на Мими Иванова и Борис Годжунов. Задачата на южната красавица и охранителя никак не е лесна - една песен, класика в българската естрада. Мими Иванова хвали Съквартирантите, като казва, че при възможностите на съвременното звукозаписно студио, Съквартирантите биха могли дори албум да пуснат на пазара.
Понеделник, 2006-10-02 22:13:00 Спасителки
Тризначките изпълняват песента "Спасителки" на трио "Спасителките". Спасителките се качват на сцената, облечени по бански - по бански са и Вяра, Надежда и Любов. Със сигурност на сцената е топло! Спасителките смятат, че изпълнението на тризначките е "невероятно", а Тодор, който се присъедини към лудите танци според тях се е справил феноменално! Бюджета е почти сигурен!
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 22:05:00 Тази вечер аз съм хубава!
Светлана и Панайот представят "Тази вечер аз съм хубава" пред авторите и изпълнителите на песента - Дони и Нети. За да подкрепи Съквартирантите, известния дует се качва на сцената и им дава кураж да демонстрират пластика и чаровни усмивки. Танците на сцената стават бурни и весели. Няма как отговора да не е положителен. Дони заявява "Аз и без това мислех да се пенсионирам, вече имам заместник"!
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 22:02:00 Буря
Боян и Мариола в ролята на Софи Маринова и Устата. Парчето "Буря" предизвива бурни емоции в публиката на "Златния Big Brother". Най-новия тайфун в българската музика - Боян и Мариола, печелят симпатиите на певците, дошли да оценяват Съквартирантите. 70% от бюджета на участниците в Big Brother изглежда няма да бъде изгубен и Съквартирантите няма да гладуват, а напротив ще могат да си позволят дори така дефицитните цигари и алкохол.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 21:56:00 Джалма
"Джалма" е песента на дует Ритон, която Вилолета - славеят от Брусарци и ангелогласният Тодор представят пред журито. Катя и Здравко харесват изпълнението на Съквартирантите и им дават висока оценка, базирана предимно на вложеното чувство в изпълнението. Още един положителен глас!
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 21:52:00 И това е любов
Райна и Константин имат възможност да чуят своят хит "И това е любов" в изпълнение на търсения от жените мачо Борислав и красивата пловдивчанка Лиляна. Дуета на Съквартирантите предизвика еуфория, и всички започват да танцуват. Райна и Константин се качват на сцената и вдигат адреналина както на изпълнителите, така и на публиката. Гласовете на журито са много положителни. Самата Райна казва "Определено се справиха!".
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 21:40:00 Огън от любов
Гаро и Ева имат честа да открият гала вечерта на "Златния Big Brother" с изпълнение на вечния хит "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова. Дони коментира, че като изключим по-слабото начало, песента е била представена прекрасно. Останалите казват само една дума "еротика". Гаро и Ева спечелиха положителен глас!
Понеделник, 2006-10-02 21:05:00 Журито
Мими Иванова, Дони и Нети, Райна и Константин, Катя и Здравко от дует "Ритон" и трио Спасителките. Това са хората, от които зависи бюджета на Съквартирантите. Самите те ще трябва да оценяват собствените си песни, изпълнени от участниците. Гледайте Big Brother, за да разберете дали 70% от бюджета ще бъде загубен или не!
Понеделник, 2006-10-02 21:03:00 Започва се!
Първия в изторията фестивал "Златния Big Brother" започна! Съквартирантите са на стартова линия! Ники Кънчев представя журито и обяснява начина на оценяване на изпълненията на всяка една двойка. Журито ще гласува с "Да" и "Не". 70% от бюджета на Съквартирантите зависи от минимум 5 гласа "Да"
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 20:27:00 За късмет
Борслав решава да пофлиртува с Лиляна. Той я потупва по дупето за късмет. Лили не обръща обаче никакво внимание на леко притеснения от предстоящия концерт Борислав. Съкватрирантите са твърде заети да си припомнят песните, да дооправят сценичните си костюми. Почти никой не обръща внимание на околните и техните действия - някои, от които със сигурност биха подразнили Съквартирантите и биха довели до конфликт при други обстоятелства.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 19:42:00 Подготовка
В Къщата кипи трескава подготовка за предстоящия концерт. Съквартирантите се обличат и се гримират с предоставените от Big Brother дрехи, гримове и аксесоари. Атмосферата е заредена с енергия. Всеки подава ръка на другия и помага. Естествено, момичетата са далеч по-въодушевени, въпреки, че мъжете не остават по-назад в изграждането на перфектния имидж. Останете с Big Brother, за да видите и чуете талантите от Къщата.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 18:10:00 Да заредим енергия
Гаро, Лиляна, Ева и Пеньо разтоварват напрежението с танци. За да се заредят с положителна енергия, те започват да подскачат из спалнята и се смеят неудържимо. Дали останалите Съквартиранти ще последват примера им или ще продължат да нервничат в хола?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 17:50:00 Очакване
Напрежението преди концерта расте. Всички вече очакват с нетърпение "големия финал" и възможността да блеснат на сцената. Остават само няколко часа до развръзката на артистичната седмична мисия "Златния Big Brother".
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 17:46:00 Време за любов
Преди концерта, Съквартирантите са се отдали на почивка и събират сили, за да се представят възможно най-добре. Павел и Палома обаче решават да се заредят с енергия не като подремват, а гушкайки се под завивките. Дали хормоните, които преминават помежду им ще им помогнат да се представят добре пред журито?
Понеделник, 2006-10-02 17:34:00 Алкохолът в Къщата
Пеньо споделя пред близначките огорчението си от Дияна. Повода е бутилката вино, от която Пеньо е изпил само глътка, а Дия си е наляла цяла чаша. Явно не само цигарите са повод за скандали между Съквартирантите.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 17:16:00 Цигари
Отново се заговори за цигарите. Тризначките, Гаро и Ева обсъждат какво да купят от магазина следващия път. Ева включва в списъка и цигари. Останалите казват, че по този начин се лишават от храна. Спорът на тема "за" и "против" цигарите продължава.
Понеделник, 2006-10-02 16:54:00 Да хапнем яйца
Тризначките са изгладнели и решават да похапнат. Вечната липса на храна в Къщата иницира нов разговор на тази тема. Надежда, Вяра и Любов разказват на Пеньо, Гаро и Павел, как са видели Борислав и Панайот да си пържат по три яйца на всеки. За дажбата на Съвартираните, това количество е двойна порция.
Понеделник, 2006-10-02 16:25:00 Пороци
Павел е възмутен от пороците на Светлана. Според него, бъдещата майка пие и пуши "като комин". Охранителят е на мнение, че това поведение е нередно. Гаро обаче оспорва, като казва, че не е виждал Светлана да пие. Надежда и Вяра, които слушат разговора с интерес, са на същото мнение като Павел и смятат, че е недопустимо за една майка да пуши докато е бременна.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 15:52:00 Съветник
Тризначките искат от Пеньо съвет и помощ за изпълнението на песента на "Спасителките". Пепи се вживява в ролята си, като дава съвети за темпото звученето и синхрона. Явно артистичните заложби на Пепи са полезни на Съквартирантите, но дали съветите му ще помогнат за успешния край на мисията ще видим тази вечер.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 15:12:00 Тази вечер аз съм хубава!
Ева показва пред Боян, Гаро и Пеньо роклята, с която смята да се представи довечера на концерта. Всички са на мнение, че й стои страхотно, Боян обаче е най-смел в комплиментите. Павел съветва бармана ако се харесват с Ева, да се вземат, а Бобо обещава, че ще се случи точно така.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 14:27:00 Последна репетиция
Започва последната репетиция на Съквартирантите. Довечера е финалът на седмичната мисия, от която зависи бюджета им за следващите седем дни. Участниците в Big Brother знаят, че залогът е много голям и дават всичко от себе си, за да се представят подобаващо.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 14:00:00 Неясна самоличност
Панайот и Павел пак решават да се пошегуват с Пеньо относно неговата сексуална ориентация. Към разговора този път се присъединява и Дияна, която се отнася доста сериозно към проблема на Пепи. Тя директно му задава въпроса : Ти момиче или момче искаш да бъдеш? Певецът обаче твърдо отказва да коментира този въпрос.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 13:32:00 Поредно неразбирателство
Любов забърква поредния скандал в Къщата на Big Brother. Близначката влиза в конфликт с Дияна, която е на мнение, че е най-добра в работата си, а Любов ще бъде една от многото, които работят нещо, в което не са компетентни. Това изказване изкарва блондинката извън кожата й, и тя сипе куп обиди по адрес на самонадеяната художничка.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 13:06:00 Сънят на Ева
Ева е тъжна и споделя пред Съквартирантите, че е сънувала порасналата си дъщеря. Момиченцето й, на 9 - 10 години в съня, говорело и изглеждало като възрастен човек. Майката е смутена и загрижено признава, че не иска детето й да порастне и съзрее преждевременно.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 12:42:00 Съмнителни откази
Докато Гаро гримира Палома, Лили го моли да й изсуши косата. Коафьора - видимо зает - й отказва с оправданието, че има работа. Пловдивчанката се ядосва и от отказа на Мариола, и сърдито тръгва към вратата, докато Гаро все пак се съгласява да й направи сешоар.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 12:14:00 Непосилен труд
Мариола решава да се включи в груповото почистване на Къщата - взима прахосмукачката, но само след няколко минути установява, че чистенето не е за нея. На помощ идва Павел, който обстойно обяснява на бургазлийката в каква посока на мокета трябва да се движи уреда за почистване. Мариола продължава да се старае, но очевидно е ощастливена, след като Любов взима от ръцете й тежкия уред.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 11:39:00 Скандал
Отивайки към спалнята, Мариола е оставила кафето си за малко. На връщане обаче, тя констатира, че чашата й вече е празна. Това докарва бургазлийката до истерия и тя не спира да крещи, обвинявайки извършителя на деянието в изключителна наглост. Все пак, в Къщата вече изобщо няма кафе.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 11:18:00 Сомнамбули
Ева разказва на Панайот, че го е видяла да ходи на сън с изправени напред ръце. Мариола, която също е в стаята, потвърждава случката, но добавя, че други свидетели няма. Смеейки се, Панайот набеждава блондинката, че се е объркала и твърди, че той не е сомнамбул.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 10:44:00 Обсъждане на бюджета
Боби споделя с Дия и Палома, че се надява тази вечер всичко да е наред и мисията да приключи благополучно. Това поражда у ръгбиста въпроси относно бюджета и той с недоволство разбира от Дияна, че парите от вчера са свършили. Истинско притеснение обаче поражда факта, че до утре, Съквартирантите имат за ядене само един хляб.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 10:17:00 Втори сън
Докато всички вече са будни и започват деня си, Палома и Павел решават пак да си легнат, за да поспят. Фактът, че другите се готвят да подреждат и чистят Къщата изобщо не ги притеснява, и те най-спокойно се излежават.
Понеделник, 2006-10-02 09:50:00 Детски работи
Лили решава да изясни отношенията си с тризначките. В банята, пловдивчанката споделя с Надежда, че е добронамерен човек и не иска да се кара с никой, а и без друго е в Къщата, за да се забавлява. Според нея, трите сестри са добри момичета, но са още много малки. Лиляна е на мнение, че всичко е било детинска грешка и се надява ситуацията да се успокои.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 09:24:00 Сериозно притеснение
На закуска, Павел започва темата за седмичната мисия на Съквартирантите. Бургазлията е на мнение, че някои от дуетите изобщо не се справят добре и трябва да се стараят повече. Това подсеща наблизо седящия Гаро за неумелото четене на Вили. Той я предупшреждава, че трябва да се упражнява сериозно върху текста, вместо да готви по цял ден. Сега на дневен ред е не яденето, а успешното изпълнение на мисията.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 08:50:00 Недостиг
Вече отворила очи, първото нещо, което Дия констатира е, че е сършило кафето. Художничката е видимо притеснена и изнервена от този факт и не говори с никой, отивайки към кухнята за последната си доза от живителната течност.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 08:25:00 Първи минути
Тази сутрин мъжете се оказват много по-ранобудн от жените в Къщата. Гаро, Тодор и Боби са будни преди всички, а момичетата за нищо на света на искат да излязат от под завивките.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-02 00:19:00 Жизнено пространство
Мариола раздразнено обикаля из Къщата. Фризьорката иска да изкара нощта в собственото си легло, тъй като новото не й е толкова удобно. Тя също така е категорична, че тази вечер няма да спи с още двама души под една завивка. Дали претенциите й няма да предизвикат нови препирни сред Съквартирантите?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour