Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 23:33:00 Антипатия
Поведението на Тодор е истински трън в очите на Гаро и Павел. Фризьорът смята, че начинът, по който духовникът се държи с жените в Къщата, е най-малкото странен. Павел е принуден да признае, че богословът много правилно си играе картите и стратегията му засега е успешна. Охранителят особено се дразни от това, че Тодор рядко казва нещата директно.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 22:59:00 Споделено
Тодор и Палома водят поредния си откровен разговор. Двамата се усамотяват в синята спалня и дълго обсъждат, както отношенията между Съквартирантите, така и последните конфликти между участниците в шоуто. Духовникът отрича слуховете, че има някакви специални намерения към жените в Къщата. Той твърди, че просто иска да бъде добър с всички, но това се тълкува превратно от някои Съквартиранти.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 22:24:00 Плюсове и минуси
Съквартирантите обсъждат недостатъците на своите фигури. Гаро не харесва корема си, а Пеньо, както може да се предполага, не одобрява носа си. Скоро неприятната тема е приключена и е дадено началото на друга - кой какво харесва в тялото си. Кой от Съквартирантите ще се окаже най-нескромен?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 21:48:00 Внезапна поява
Гаро използва уединението, което предлага градината, за да привлече Пеньо за слушател и да подеме поредната си тънка интрига. Съвсем изневиделица обаче се появява Борислав, който очевидно е в настроение за разговор. Ръгбистът не показва никакво намерение да си тръгне скоро и Гаро е принуден, поне засега, да прехвърли разговора на по-безобидни теми.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 21:12:00 Прецизност
Вяра, Надежда и Любов поемат върху себе си една от най-отговорните задачи в Къщата: разпределянето на порциите за вечерята. Колкото и да се стараят трите чаровници, храната се оказва недостатъчна за всички. Благоевградчанките заключават, че някой от Съквартирантите си е сипал ядене още преди началото на вечерята. Кой ли е той?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 20:36:00 Смайване
Пеньо царствено преминава покрай Виолета, демонстрирайки новата си свръхсложна прическа. Вили проследява демонстрацията му с невярващ поглед и споделя с Ева, че е виждала много заплетени фризури, но тази определено е нещо ново за нея. Готвачката любопитства защо крехкият Съквартирант е сплел косата си по този начин. Какво ли ще е обяснението на Ева?
Сряда, 2006-10-04 20:00:00 Страната на сънищата
Павел и Палома са се пренесли в царството на Морфей. Танцьорката и охранителят не са единствените Съквартиранти, които предпочитат да проспят следобеда. Ще ги навести ли сънят и през нощта?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 19:24:00 Обект на внимание
Борислав е потресен от новата прическа на Пеньо. Спортистът смаяно твърди, че вижда подобно нещо за пръв път и любопитства дали крехкият младеж харесва собствената му къса подстрижка. Пепи заявява, че не би отрязал косата си, което кара Дия да се замисли колко малко му трябва на Пеньо, за да заприлича на истински мъж. Боян пък отбелязва, че гласът на нежния Съквартирант си е чисто женски. Докога ли ще търпи забележките им докачливият Пеньо?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 18:50:00 Недвижими имоти
Боян разяснява на Дияна как се играе една от разновидностите на билярда. За да стимулира своята ученичка, Боян предлага като залог апартамента си. Барманът дълго хвали достойнствата на своето жилище, но Дия скромно отхвърля предложението, като заявява, че недвижимо имущество не й трябва в момента. Художничката предлага на Боян да избира между два залога от нейна страна - или да направи ремонт на апартамента му, или да позира за корицата на новия му албум. Какво ли ще избере Боби?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 18:14:00 Негативно мнение
Борислав със сигурност не е сред почитателите на тризначките. Дори да кажеш нещо, което няма нищо общо с тях, те ти се зъбят, аргументира позицията си той. Лиляна също има какво да каже по техен адрес, особено след като ръгбистът й припомня някои моменти от последния й сблъсък с трите благоевградчанки. Според Борислав, въобще не е чудно, че Вяра, Надежда и Любов нямат много приятели.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 17:39:00 Глупави постъпки
Начинът, по който си навличаме наказания, е най-глупавото нещо, което правим в Къщата, смята Боян. Барманът се дразни най-много от това, че Съквартирантите повтарят едни и същи грешки, без въобще да си вземат поука занапред. Той не разбира как може един човек да допусне един и същи гаф в два поредни дни. Боян се въздържа от цитиране на имена и уточнява, че той самият също не е застрахован от грешки.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 17:04:00 Липса на мярка
Тризначките са възмутени от голямото количество цигари, купени от магазина вчера и днес. Благоевградчанките недоумяват как някои от Съквартирантите могат да бъдат толкова алчни за тютюн и дори да крият цигари из Къщата. Трите сестри си спомнят и за други продукти, от които се вземат неоправдано големи количества.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 16:30:00 Мащабни планове
Виолета крои грандиозни планове, които смята да реализира след като приключи участието си в шоуто. Като за начало, готвачката смята да се премести да живее в по-голям град. Мечтите на Вили стават все по-смели, но за момента тя няма пари за да ги реализира.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 15:55:00 Споделено
Борислав и Павел си почиват в градината и Боби решава, че това е идеалният момент да каже на Павката какво мисли за него. Без да се колебае, ръгбистът заявява на бургазлията, че не може да изяжда всичката храна без да мисли за другите. Това неочаквано разкритие изненада Павел, който се оправада с това, че всичко е делил с Мариола и Палома. Изводът на Боби е, че трябва - или да се яде умерено, или да се купуват много малко цигари!
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 15:26:00 Клюки
Докато Гаро подстригва косата на Пепи, двамата клюкарстват по адрес на Съквартирантите. Пепи е възмутен от факта, че Дия винаги иска да е център на внимание и споделя, че му е омръзнало худжничката непрекъсното да говори за себе си. Коафьорът потвърждава мнението на певеца и добавя, че в последно време го изнервя Тодор, който се преструва на прекалено праведен, но и него ще го видим.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 14:49:00 Нова прическа
Дия моли Светлана да изпробва коафьорските си умения върху изтощената й коса. Светла на драго сърце се съгласява и само след няколко минути с гребен и ножица, успява да дари Дияна с нова, свежа прическа.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 14:23:00 Шумните тризначки
Боян, Тодор и Павел играят билярд и обсъждат тризначките. Според Бобо и Тошко, те са ужасно шумни и се палят и за най-малкто нещо. За Павел най-лошото е, че: когато говорят и трите, са като врабчета, не можеш да вземеш думата от тях.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 13:52:00 Женски задължения
Цяла сутрин Лили се губи от погледа на Борислав. Когато я намира в спалнята, той я изненада с прегръдка и въпроса дали не е била заета с пране на чаршафи. Пловдивчанката е видимо недоволна от въпроса, защото смята, че това не е нейно задължение.
Сряда, 2006-10-04 13:19:00 Защо Мариола?
Големият и малкият Боби обсъждат снощните номинации и изгонените от Къщата. Двамата са напълно съгласни, че Панайот е трябвало да напусне, но не проумяват кой и защо е номинирал Мариола?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 12:55:00 Промени
Борислав споделя на Боян, че е променил отношението си към тризначките и напоследък те много го изнервят. През това време, при двамата Съквартиранти идва Дия, която им носи резени портокал. Жестът на художничката подсеща Бобо за промяната, която е забелязал в бившата си приятелка. Барманът недоумява какво може да е смекчило отношението й, а ръгбиста предполага, че тя иска да възроди старата любов. Дали е така?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 12:29:00 Разпределение
За да няма сърдити, Съквартирантите решават днес разпределението на цигарите да направи Павел. Той изчислява, че се падат точно по девет цигари на човек и започва да раздава. След като приключва със задачата си, бургазлията тайно прибира една кутия в джоба, която старателно скрива под леглото си.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 11:51:00 Суета на суетите
Доста след определения от Big Brother час за ставане, сред будните вече е и Лиляна. Красавицата прави сутрешния си тоалет и започва безкрайно разкрасяване - грим, лосион и обличане. В името на добрия си вид, пловдивчанката дори иска от недобронамерената към нея Надежда червен лак, като предлага в замяна своя бял. Красотата изисква жертви.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 11:22:00 Усещане за есен
Духовитата и артистична Дия е единствената, която забелязва външните климатични промени. Художничката споделя, че й липсва усещането за свобода, само защото не може да почувства новодошлата есен. За да компенсира липсата, Дияна събира в двора падналите пъстроцветни листа, с които да внесе в Къщата свеж есенен полъх.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 10:50:00 Недоволство
Павел разбира, че днес Дия ще влиза в магазина да пазарува и бърза да й сподели недоволството си от малките порции. Тази сутрин, бургазлията трябва да закусва макарони, които гледа с недоумение и се възмущава, че количеството в чинията е направо смешно. Дияна спокойно му обяснява, че ще се погрижи този ден храната да е достатъчна, и че никога не може всичко да е идеално.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 10:26:00 Любопитство
Виолета е много любопитна тази сутрин и разпитва Палома за семейството й. Танцьорката разказва, че баща й е лекар, а майка й никога не е работила, защото в Никарагуа жените на лекарите са високопоставени дами в обществото. Красавицaта споделя още, че заплатите на медиците са втори по големина, след тези на политиците. Вили слуша в захлас историята на момичето и констатира, че това в България никога няма да се случи.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 09:48:00 Разбор на продуктите
Дияна и Виолета пият сутрешното си кафе и обсъждат предстоящите покупки от магазина. Дия предлага да се вземат продукти като брашно, захар, ориз, боб, за да има какво да се готви по-дълго време. Готвачката пък предлага, ако Съквартирнатите са съгласни, да купят по-голямо количество яйца и да се поглезят с вкусен крем-карамел.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 09:23:00 Съвети за добра форма
Вяра и Любов правят коремни преси в спалята, когато при тях влиза Тодор, който вече е доказал спортния си дух и добрата си физическа форма. Той съветва двете момичета как по-целесъобразно да правят упражненията си за максимално високи резултати. Близначките не се колебаят и тутакси променят методите си.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 08:54:00 Новости и екстри
От напускането на двамата Съквартиранти, все пак има някаква полза. Най-печеливш от отсъствието на Панайот и Мариола е Пеньо, който за пръв път спи в сам в легло. Новото положение очевидно се харесва на Пепи, който след като се измъква от завивките, решава и да се освежи под душа.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-10-04 08:28:00 Събуждането невъзможно
След снощния шок, Съквартиранти много трудно отварят очи. Повечето от тях изобщо не реагират на музиката, с която Big Brother се опитва да ги събуди, а тези, които все пак стават от леглата си, дълго остават с намусени физиономии.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour