Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 23:45:00 Бермудският триъгълник
Хранителни запаси не липсват, но Виолета обвинява останалите Съквартиранти в егоизъм. Гаро подкрепя нейното мнение и посочва, че супата на Тодор е изчезнала. Фризьорът е изумен от възможността да изчезват продукти при условие, че Съквартирантите живеят изолирани. Ще намери ли Гаро обяснение на този феномен?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 23:17:00 Правилен подход
Павел явно е забелязал, че Панайот и Палома са в период на изясняване на своите отношения. Охранителят смята, че танцьорката е възприела правилна линия на поведение спрямо младежа от Гълъбово. Какво ли има предвид Павел?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 22:45:00 Висша мода
Изглежда, че Виолета ще бъде сензацията на вечерта в Къщата. Вили се превъплъщава в ролята на манекенка, окуражавана от подвикванията на останалите участници в шоуто. Боян искрено се радва на първите й стъпки на импровизирания моден подиум, а Дия й дава ценни съвети за това как да се държи като съвършен модел. Гаро пък е нейният горд учител и демонстрира как изглежда правилната походка на топманекенките.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 22:11:00 Двубой
Панайот и Лиляна се бият с възглавници и по всичко личи, че схватката ще затопли отношенията между двамата Съквартиранти. Мачото веднага се възползва от предоставилата му се възможност да размекне съпротивата на красавицата. Пловдивчанката обаче е доказала неведнъж, че пътят към сърцето й не е нито кратък, нито лесен.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 21:40:00 Нови подозрения
Боян явно се съмнява, че около Пепи витае някаква мистерия. Барманът е забелязал, че аграрният счетоводител не е говорил с него и смята, че това е доста странно. Пеньо е доста объркан от това изявление, но засега Боян не казва нищо конкретно. Ще има ли Пепи сили да играе ролята си докрай?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 21:11:00 Тихо ридание
Мариола лежи на леглото, заровила глава в зелените възглавници. Дия се опитва да разбере защо бургазлийката е в такова тъжно настроение, но тя лаконично отговаря, че просто е изморена. Борислав също се опитва да открие причината за уединението на фризьорката, но и той се натъква на стена от мълчание.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 20:35:00 Символичен шах
Борислав и Пламен решават да поиграят шах, но откриват, че разполагат само с бели фигури. За двамата ентусиасти това не е особен проблем: те заключават, че фигурите могат просто да бъдат боядисани. Дали това ще се окаже толкова просто, колкото смятат двамата Съквартиранти?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 20:08:00 Чистилището
По всичко личи, че Тодор започва да свиква с ритъма на живот в Къщата. Доскоро лаконичен в общуването си с останалите Съквартиранти, сега богословът дълго споделя с тях опита си в работата със зависими от наркотици. Тодор разказва, че образователната му дейност, насочена към превенцията на младите хора, е включвала както разлепяне на плакати, така и беседи с ученици.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 19:38:00 Сложна стратегия
Пепи се бори отчаяно да убеди Съквартирантите, че е представител на нежния пол. Той умело отбива острите им въпроси, като стратегията му включва използването на най-различни заплетени и сърцераздирателни истории. Засега аграрният счетоводител се ориентира в сложния лабиринт от полуистини и откровени лъжи, който е изградил около своята личност, но дали ще издържи до самия край?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 19:11:00 По нови пътища
Панайот пита притеснената Палома дали е заслужил лошото отношение от нея. Футболистът й предлага да поставят своите взаимоотношения на напълно нова основа, различна от предишната. Той дори заявява открито на танцьорката, че смята да я посещава и в Плевен. Какво ли ще каже Палома в отговор на тази прочувствена тирада?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 18:43:00 Изкуството на спора
Панайот е убеден, че никой не може да го постави на място. "Ако някой ми каже две думи, аз ще му кажа шест", самоуверено заявява мачото. Бомбастичното му изявление кара Павел да клати скептично глава. Охранителят е сигурен, че Панайот дълбоко греши в своите представи за това с кого и как може да се спори. Младежът от Гълъбово обаче продължава да е уверен в безграничността на своите възможности.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 18:20:00 Вкусно
Боян споделя с останалите Съквартиранти разочарованието си от кулинарните способности на своята бивша приятелка Дияна. Тя, естествено, категорично не е съгласна с мнението му и веднага се приготвя за дълъг словесен двубой. В крайна сметка Боян е принуден дипломатично да признае, че е имало и добри моменти на вкусни гозби. Ще спре ли спорът им дотук?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 17:50:00 Божествено търпение
Лили и Тодор инцидентно се заиграват в кухнята, докато приготвят вечерята. Пловдивчанката заявява директно, че богословът е мъж-мечта. Съквартирантът приема изявлението й спокойно и я съветва да не бърза. Той на секундата прави сравнение, като оприличава себе си на храната в тигана и предлага на красавицата да изчака да са готови за консумация: и той и вечерята. В случая търпението добродетел ли е, или има други причини за мъдрите слова на Тодор?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 17:17:00 Утеха
Ева и Мариола са се усамотили, завити под одеялото. Фризьорката изглежда разтревожена от нещо и плевенчанката се опитва да я успокои по женски. Какво ли може да е нарушило душевното равновесие на Мариола?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 16:45:00 Синоптик
Гаро вдъхновено се превъплъщава в ролята на момиче, което показва времето по телевизията. Фризьорът съсредоточено и напълно убедително посочва с изпънати ръце ураганните ветрове и антициклоните, докато Виолета внимателно следи всяко негово движение. Каква ли е прогнозата за атмосферата вътре в Къщата на Big Brother?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 16:15:00 Моменти на тъга
Виолета и Борислав си говорят в хола на Къщата, когато в съзнанието на Вили изникват спомени от миналото. Тя видимо се натъжава и в очите й бликват сълзи. Боби е изключително деликатен и изслушва разказа на възрастната дама, но тактично се въздържа от коменатар.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 15:41:00 Тиха игра
Бившите гаджета Дияна и Боян играят дартс в пълно мълчание. Играта напредва, но не и разговорът помежу им. Близначката забелязва, че комуникацията между художничката и бармана не върви и решава да освежи атмосферата. Дияна искрено се забавлява с третата участничката, а Боян изобщо не се вълнува какво си говорят двете момичета. Защо ли?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 15:12:00 Ах, тези мъже
Светлана се събужда доста след другите Съквартиранти и решава да започне деня с приятен разговор с Ева. Двете жени някак ествествено споделят мненията си относно мъжете, които са имали. Ева разкрива за своя сериозна връзка, а бъдещата майка споменава подробности около разговорите й със съпруга преди да влезе в Къщата на Big Brother. Има ли обаче нещо, което Светлана премълчава?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 14:50:00 Липса на интерес
На задушевен разговор в градината, Павел и Мариола обсъждат Съквартирантите. Двамата са на мнение, че 90% от всички в Къщата са много безинтересни и с нищо не могат да ги впечатлят. А какво мислят другите за тях?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 14:22:00 Без сълзи
Пеньо забелязва, че Палома не се чувства добре и забелязва сълзи в очите й. Танцьорката се оправдава с това, че е уморена, защото не е спала добре и споделя, че собствената й сестра я е виждала да плаче само два пъти. Дали истинската причина за влагта в очите на девойката е умора или има и нещо по-дълбоко?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 13:49:00 Противоречие
Пламен обсъжда с Тодор въпросите за смисъла на живота. Екзистенциалният разговор довежда до спор относно създаването на семейство и дали то е важно за реализацията на човека като личност. За учудване на всички, въздържателят Пламен осъжда Тодор, който се радва, че няма наследници от жената, с която не се е разбирал. Търговецът твърди, че семейството е много важно. Странна ли е всъщност промяната в поведението на Пламен?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 13:30:00 Обедно спокойствие
Боян и Ева си почиват, докато продължават снощния си разговор за нещата от живота. Към тях, макар и по своя собствена инициатива, се присъединява Тодор, който бързо навлиза в тематиката и на пръв поглед е приятна компания и за Ева, и за Бобо. Дали обаче в действителност е така?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 13:09:00 Съкровени разкрития
Мариола за първи път споделя за раждането на сина си и за повратностите в живота й, настъпили след това. Бургазлийката разказва за трудностите при забременяването и колко е щастлива сега, че е родител. Майчинското чувство у Лили все още не е будно и тя заявява, че не желае да има деца и изобщо не се чувства готова за това. Дали няма да промени мението си след прочувствените разкази на Мариола?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 12:48:00 Обещание за близост
Хуморът на Виолета вече е познат на всички Съквартиранти. Този път, тя го насочва към ексцентричния Гаро, като му се заканва, че ще си станат по-близки и се хваща на бас с него. Гаро отвръща на удара с хапливи коментари и все пак с усмивка.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 12:23:00 Аз съм българче!
Днес е денят, на който България празнува своята независимост. Поел вече ролята на просветителя в Къщата, Тодор не пропуска да подсети Съквартирантите за този важен празник. В чест на свободна и независима България, е облякъл и тениска с лика на Иван Вазов. Пред благоговеещите погледи на Гаро и компания, богословът подканя всички да си припомнят стихотворението Аз съм българче. Следва дружно рецитиране и мигове на национална гордост.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 11:58:00 Несъвършенства
В градината са се събрали Дияна, Мариола и Лили. Момичетата водят дискусия за проблемите с килограмите и коментират най-лесните начини да се отърват от тях. Дия не чака дълго - започва да споделя опита си и е на мнение, че сексът е най-доброто лекарство срещу наднормено тегло. Според нея, големият недостатък на жените е, че винаги отслабват в горната част на тялото, което обаче не важи за нея. Демонстрирайки добра форма, Дия смело показва прелести. Колко ли ще се разголи артистичната девойка?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 11:34:00 Приготвяне на обяда
Докато някои се забавляват с игра на билярд, други вече мислят за обяда. Вили, Гаро и Боян са обединили силите си и приготвят вкусно хапване за Съквартирантите. Каква ли идея е дала този път кулинарката Вили?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 11:08:00 Въпроси и отговори
В отношенията на Панайот и Палома сякаш има промяна. Младежът от Гълъбово не може да се примири с мисълта, че никарагуанката може би се отдръпва от него и иска обяснение за поведението й. Тя от своя страна отрича да е променила нагласата си. Каква ли е истината?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 10:42:00 Помощ в банята
Като добър съучастник и приятел, Гаро решава да помогне на Пеньо със сутрешната му баня. След като предварително уговарят как точно да се случи това, двамата се насочват към интимното помещение. Гаро грижливо дава съвети на Пепи как най-незабелязано да премине процедурата на разкрасяане и му помага, поливайки му вода. Дали това няма да даде повод за нови подозрения на Съквартирантите?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 10:19:00 Тодор и макияжа
Освен от философия и религия, Тодор се интересува и от гримове. Това разбират Съквартирантите, докато Ева решава дали да си сложи червило или не. Богословът взима опаковката, иска да разбере какъв е аромата му и сладостно го вдишва. В крайна сметка стига до извода, че ако той трябва да си слага червило, по-скоро би искал да си го хапне. Вкусно,ммм?
Петък, 2006-09-22 09:45:00 Светена вода
Гаро решава да напръска Дияна със светена вода. Коафьорът смята, че досега до осветената течност носи късмет и здраве, но Дия изобщо не е на това мнение. Тя остро казва, че не обича светена вода и ужасно я е страх от проклятия, дори когато я пръска собствената й майка. Дали Гаро ще се съобрази с тази странност?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 09:03:00 Усмивки от старите ленти
Боян и Лиляна се събудиха в едно легло. На път за банята, Бобо е забелязал албумче със снимки на красивата пловдивчанка и не пропуска да ги разгледа. Тя пък дава подробно обяснение около заснемането на всеки един кадър. Барманът обръща подобаващо внимание на всяка снимка и коментира красотата на Лили, която, естествено, е искрено поласкана.
Петък, 2006-09-22 08:46:00 Трудно събуждане
Доста след като всички са станали, Пеньо все още спи дълбоко. Явно среднощното споделяне на тайни не вляе добре на младия певец. Дали обаче е просто умора или има и нещо друго, което кара Пепи да остане под завивките толкова дълго?
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 08:22:00 Добро утро!
И днес Big Brother събуди Съквартирантите с хитово клубно звучене. Някои изобщо не се затрудниха със ставането, но други останаха дълго в леглата си.
«    още снимки    »
Петък, 2006-09-22 04:47:00 Лични драми
Докато по-голямата част от обитателите в Къщата на Big Brother отдавна вече спят, единствените будни Съквартиранти са Светлана, Палома и Пеньо. Те са изпаднали в дълбоки откровения и споделят в най-малки подробности личните си истории. Светлана продължава да говори за съпруга, децата си, за това как си представя бъдещето и как иска да я възприемат хората. Палома разказва за свалката с Панайот и споделя, че искрено съжалява и вече не би постъпила по същия начин. За всеки, който е преживял нещо много драматаично, Пепи е идеалният слушател.
Петък, 2006-09-22 01:10:00 Приятно докосване
Боян предлага услугите на своите опитни пръсти, за да помогне на Ева с един вечерен, релаксиращ масаж. Тя е очарована от оказаното внимание и с удоволствие се подлага на отпускащата процедура. Завидните умения на бармана карат Ева бързо да забрави за умората и напрежението. Как ли ще му се отблагодари блондинката?
Петък, 2006-09-22 00:40:00 Поетичната Палома
В уютния полумрак Пламен чете на Палома откъси от Библията на английски език. В една от кратките паузи на четеца девойката споделя, че е била очарована да открие поезия в Светото писание. Особено впечатляващ за Палома е пасажът с възхваляване на жената, по съвсем нов и различен за нея начин. Дали и набожният търговец открива поетичното звучене на прочетените редове или е погълнат единствено от техния смисъл?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour