1.
Каква религия изповядваш?
Християнство
2.
Кои са греховете ти?
Най-големият ми грях е прекалената ми суета, разбирана по всички възможни начини, от там произтичат и "малките" и "големите" ми грехове.
3.
С какво се гордееш?
Гордея се на първо място с дъщеря си - изключително красиво, умно и забавно дете. Гордея се със себе си, за това че постигам целите си; за това, че успях да открия коя съм, какво искам; за това че се боря за всичко, което обичам.
4.
Една лъжа, която си чула за себе си?
Че съм бременна, а все още не бях се целувала с момче.
5.
Какво сънуваш?
Сънувам неща, които са ми се случили или искам да ми се случат. Понякога имам и палави сънища. Сигурна съм, че сънувам цветно.
6.
Как си вдигаш адреналина?
Нивото на адреналина ми постоянно поддържа високи стойности.
7.
Какво си готова да направиш, за да спечелиш ВВ3?
Все още не знам, но мисля да бъда себе си, ако зрителите преценят, че човек като мен е достоен да спечели, значи, че съм направила това, което е било необходимо.
8.
Какво може да те накара да напуснеш Къщата?
Зрителския вот, по собствено желание бих излязла ако интуицията ми подскаже, че хората които обичам имат нужда от мен.
9.
Какво ще направиш с парите ако спечелиш ВВ3?
В личен план искам да осигуря хубав дом и живот на децата си. Бих инвестирала в себе си и таланта си. Разбира се, част от парите ще бъдат за благотворителност. Обмисляла съм и варианта да направя подаръци на всички бебета, заченати по време на участието ми в шоуто. Бих се радвала, ако се наложи да правя много, много подаръци.
10.
С какво искаш да те запомнят?
Искам да ме запомнят като жена, открила забравения път към себе си. И дори да е самонадеяно, като първата жена, спечелила Big Brother в България.