Пиши на Big Brother

Ники Кънчев

 
Блиц интервю
Big Brother или Survivor?
Обичам предизвикателствата, затова ви отговарям - Big Brother. Докато някои ще оцеляват, ние ще правим история. Аз съм за конкуренцията, защото тв водещите са като диктаторите – много бързо се самозабравят – откъде са тръгнали, накъде отиват, кои са им зрителите, какво искат да кажат. Стават като пауните – слушат само себе си и опашките си. Затова нека да има конкуренция на всички фронтове. Един „Стани богат” издържа и на „Руската рулетка” и на „Изпитът” и на какво ли не.
Книга или филм?
Книгите са си книги, филмите са тяхното продължение. Имам една теория защо сега не се раждат такива писатели каквито е имало в 18 и 19 век, писатели от рода Чехов, Флобер, Балзак, Мопасан, Вазов, Алеко Константинов, Достоевски. Ами просто защото сега има кино и най-великите умове в момента ни „разказват” книгите си от екрана с други средства. Такива режисьори писатели са Оливър Стоун, Майк Никълс, Тони и Ридли Скот, Куентин Тарантино, Никита Михалков, Георги Данелия и още и още.
Умните жени са ...?
Те са сладостта на живота, аз лично много ги обичам. Умната жена е верен приятели и достоен враг. Кеф
Big Brother 3 – провокация или скандал?
Грях. И затова осмият смъртен грях е да не гледате.
Какво обичаш повече от футбола?
ЦСКА-то.
Кой е Big Brother?
Голям пич е, познавам го. Нали, знаете онзи лаф, каквото сам си направиш и Big Brother не може да ти го направи. За много мъже това примерно е старшината от казармата, за много жени –съпругът им. Според мен Big Brother е в главите ни. Но защо ли мислим за Него само като Човек и Ум, който ни мести като пешки?
Любимите ти участници от BB и VIP Brother?
Мариан, Пищова, Дичката, Зара, Здравко, Елена, Миро, Виолета Здравкова, Стойка, Лео и най-големият - Голямата Прашка, Голото оръжие 33 и 2/3 - Радо от Петрич.
Кратко представяне
Ники Кънчев е сред най-успешните български телевизионни водещи. Името му стои зад такива рейтингови предавания като “Стани богат” и “Биг Брадър”. Заедно с продуцентите от “СИА Адвъртайзинг” и ръководството на Нова телевизия той успя да наложи и оформи един нов стил на тв водене, включващ стил, ерудираност, интелигентност и чувство за хумор.

Ники е роден в малкото градче Червен бряг по ж.п. линията София –Плевен. Завършва телевизионна журналистика в Московския университет “Михаил Ломоносов”. Води 2 авторски предавания и в първото частно национално радио у нас – “Дарик радио”. Пише в централния печат, има собствена колонка в списание “Грация”. Гордее се и с работата си по най-доброто музикално ТВ предаване у нас “Джубокс” с Део, където Ники беше основен сценарист в течение на 3 години. Кънчев е известен и със спортните си и музикални пристрастия. Обожава пътуванията.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour