Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 23:45:00 Сблъсък на характери
Боян и Ева са се усамотили в билярдната и дискутират напрегнатите отношения между Съквартирантите. Барманът е на мнение, че нещата, за които се карат участниците в шоуто, в повечето случаи са абсурдни. Според Ева, подобни конфликти са нормално явление, когато на едно място се съберат хора с коренно различни характери. Тя дори е учудена от факта, че Съквартирантите са съумели да живеят в мир и разбирателство толкова дълго.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 23:11:00 Безметежност
Съквартирантите не изглеждат притеснени от наближаващите номинации. Тодор е категоричен, че вероятността да бъде номиниран въобще не го плаши. Гаро също реагира със смях на тази възможност и се замисля какво ли би направил, ако бъде изгонен от Къщата. Дали Съквартирантите са толкова спокойни, колкото твърдят?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 22:37:00 Извинение
Дияна се извинява пред всички за некоректното си поведение при разпределянето на закупеното от магазина вино. Художничката се оправдава, че просто не може да устои на тази напитка и затова не се е съобразила с останалите Съквартиранти. Ще бъде ли прието извинението на Дия?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 22:02:00 Сигурни хора
Вяра, Надежда и Любов правят равносметка на пребиваването си в Къщата. Трите благоевградчанки дискутират кои са Съквартирантите, на които могат да разчитат в бъдеще. Тодор, Палома и Гаро са сред хората, на които тризначките смятат, че могат да се осланят. Дали не грешат в преценката си?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 21:29:00 Хороскоп
Ева обяснява как реагират представителите на всяка зодия на случващото се около тях. Според софиянката хората, родени под определени небесни знаци, се въздържат от коментар относно събитията, които ги заобикалят. Съберат ли се повече от три жени на едно място, веднага започват да клюкарят, намесва се компетентно Виолета. Готвачката бързо уточнява, че в крайна сметка мъжете са по-склонни към сплетничество от жените.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 20:56:00 Утеха
Тодор отново влиза в ролята на изповедник. Ева излива болката си пред богослова и му разказва как един от Съквартирантите е отхвърлил любовта й. Ще се осмели ли блондинката да разкрие кой е човекът, наранил сърцето й?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 20:22:00 Тайнственият шегаджия
Неангажиращият разговор в дневната тече спокойно, докато в един момент Тодор най-невинно пита Панайот дали не е той човекът, който е сложил в джапанките му паста за зъби. Внезапният въпрос сварва неподготвен младежа от Гълъбово и той започва упорито да отрича. Палома също си припомня, че някой е намазал нощницата й с паста за зъби. Естествено, Павел вдига учудено рамене и твърди, че не знае кой може да й е погодил този номер. Охранителят дори успокоява красавицата, че ако научи кой е неизвестният шегаджия, веднага ще й каже.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 19:48:00 Погрешни изчисления
Съквартирантите вече добиват навика да пресмятат до последната подробност какви продукти са им необходими за всекидневния живот в Къщата. Въпреки това поредното посещение на магазина отново не минава без кавги. Този път ябълката на раздора не са цигарите, а виното. Оказва се, че закупеното количество от гроздовата течност няма да покрие нуждите на всички желаещи.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 19:13:00 Тихата стъпка
Павел тихо обикаля из зелената спалня, внимавайки да не събуди спящите в нея Съквартиранти. Бургазлията рови из едно от шкафчетата, след което се изнизва в банята. Не минава много време и охранителят излиза оттам, озъртайки се на всички страни. След още няколко минути Павел вече е в леглото и доволно се усмихва, видимо възхитен от себе си. Какво ли е намислил този път?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 18:39:00 Аргументи
Борислав иска да узнае какво би накарало Мариола да напусне Къщата. Ръгбистът дава като пример Пламен и неговите аргументи да прекрати участието си в шоуто. Фризьорката все още не знае какво би я накарало да предприеме подобна стъпка, но си признава, че е очаквала да издържи в Къщата най-много три дни. Борислав пък е категоричен, че почти няма причина, която би го принудила да напусне шоуто по собствено желание.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 18:05:00 Думи и дела
Панайот намира за много забавно отношението на Тодор към жените в Къщата. Футболистът изнася същински моноспектакъл, имитирайки начина, по който богословът търси компанията на красивите Съквартирантки. Павел също намира за странно несъответствието между думите и делата на отшелника. Охранителят искрено се забавлява, докато слуша подбраните откъси от изявленията на Тодор, пресъздадени от Панайот. Виолета обаче не смята, че в държането на сливналията има нещо странно.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 17:30:00 Съновидения
Мисълта за ядене не изоставя някои от Съквартирантите дори в съня им. Мариола разказва, че по време на следобедната си дрямка е сънувала пълна тенджера с храна. Сънищата на Палома обаче са от съвсем друго естество. Екзотичната танцорка е имала кошмар как връзва двама от участниците в шоуто с въжета за леглото. Засега обаче Палома не издава кои са въпросните Съквартиранти.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 16:55:00 Нетърпение
Вяра, Надежда и Любов са много доволни, че не след дълго отново ще настъпи понеделник. Нова седмица, нов късмет, смятат те. Пеньо също тръпне в очакване, но на нещо съвсем друго. Крехкият певец иска по-скоро да дойде денят, в който ще може да номинира своите фаворити за напускане на Къщата.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 16:20:00 По трима
Разпределението на леглата винаги е деликатен въпрос за Съквартирантите. Лиляна и Дияна имат нови предложения кой при кого да спи, които със сигурност ще разбунят духовете в Къщата. Борислав пък иска да прекара нощта в едно легло с Лиляна и Вяра, но ще се съгласи ли пловдивчанката на този вариант?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 15:44:00 Елате ми на гости!
Пеньо, Надежда и Любов си разказват спомени от баловете. Пепи се връща назад и споделя за пътуването си до Турция и за чудесните изживявания там. Певецът добавя, че много обича да се снима и има около хиляда снимки. Учудените близначки проявяват жив интерес, а Пеньо бърза да ги покани на гости, за да им покаже колекцията си от фотоси.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 15:12:00 Мокри страсти
Басейнът е идеалното място за желаната интимна близост между Борислав и Лиляна. Двамата се прегръщат и се шегуват за предстоящото си бъдеще навън. Лили смело споделя, че когато излезе, приятеля й ще бъде ядосан, а после недвусмислено добавя, че всъщност няма такъв и, че е сама. Страстите се разгорещяват все повече и повече.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 14:48:00 Лична хигиена
Павел решава да се пошегува с Пеньо относно личната му хигиена. Певецът уверено отвръща, че се къпе всеки ден и не разбира защо всички го нападат. Бургазлията става особено арогантен, което кара Пепи тихо да се оттегли от стаята и да се усамоти някъде в Къщата.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 14:19:00 Буйната Дия
Павел споделя пред Съквартирантите, че ако Дияна му е приятелка, би бил груб с нея, за да се научи да се държи нормално. Той имитира поведението, жестовете и говора на художничката, а Боян споделя, че тя си е такава и затова те двамата вече нямат нищо.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 13:46:00 Дуети
Краят на мисията наближава и Съквартирантите дават всичко от себе си в изпълнението на музикалните си дуети. За да разберете какъв ще е резултата, гледайте Big Brother по Нова телевизия.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 13:25:00 Равносметка
Панайот иска да изясни отношенията си с Вяра. Той я пита дали има нещо, което е пропуснал и защо се е променила тя към него. Тризначката му отговаря, че не е имало нещо между тях двамата, за да се притеснява, че вече не е същото. Каква ще бъде развносметката на плейбоя?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 12:50:00 Сложни сметки
Гаро повежда пикантен и интересен разговор - за бройките. Пловдивчанинът е на мнение, че в един момент е хубаво да нулираш брояча на еротичните похождения и да започнеш от нулата. Боян споделя, че не ги помни точно, защото са много, а Мариола се възмущава от жените в днешно време, защтото смята, че са прекалено достъпни.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 12:18:00 Интриги
Лили иска да обсъди с Дия някои въпроси, които я притесняват. Пловдивчанката пита Дияна дали мисли, че Мариола й е приятелка, а артистичната брюнетка отвръща, че тя е лицемерка и не може да бъде приятелка на никой в Къщата. Обсъждането продълажава - наред са тризначките, Гаро, Боян, Ева, Пеньо.... Изглежда, че двете девойки ше разменят коментири за всеки от Съквартирантите.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 11:45:00 Имитаторът
На Павел му е скучно и решава да имитира любовните тактики на Тодор. Охранителят взима за модел Вяра, която очевидно се забавлява на това, което се случва. Тошко пък срамежливо се подсмихва, наблюдавайки своеобразния театър. Двамата мъже си стискат ръцете след представлението на бургазлията, който е на мнение, че каквото и да става, трябва да има смях и забавления.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 11:19:00 Бракът невъзможен
В кухнята се разразява спор по темата за брака. Най-страстният противник на женитбата е Дия, която заявява, че тя отдавна се е свързала с изкуството и друг партньор в живота не й е нужен. Вяра смята, че художничката не е права, а Дия отвръща, че ако някога реши да сключи брак, то ще е с някой нейн приятел, който познава много добре.
Неделя, 2006-10-01 10:52:00 Глад
Някои от Съквартирантите са се събрали в градината. От Къщата излиза Павел, който се е опитвал да спи, но видимо е унил и уморен. Надежда се интересува от състоянието на бургазлията, а той заявява, че много му се спи, но е ужасно гладен. Дали е останала храна обаче?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 10:25:00 Опасение
Тодор и Гаро си говорят в градината. Коафьорът споделя страха си, че мисията им ще се провали, заради фалшивото пеене на Виолета. Гаро е на мнение, че готвачката толкова може и е невъзможно да се представи добре. Боголовът пък го уверява, че на този свят няма нищо невъзможно. Само бъдещето ще покаже кой от двамата е прав.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 09:53:00 Молитва
Докато другите Съквартиранти закусват, Тодор се усамотява в компанията на своите икони. След като дълго ги съзерцава, богословът ги допира до челото си и ги целува. С какво ли е свързана молитвата му?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 09:24:00 Сутрешни закачки
Докато някои от момичетата още спортуват на двора, Павел пие сутрешното си кафе под първите лъчи на слънцето. Охранителя шеговито подмята на Лили, че изглежда по-млад от нея. Пловдивчанката отвръща на удара като по детски започва да го пошляпва по козирката на шапката. И двамата очевидно искрено се забавляват.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 08:50:00 Добра форма
Двете ранобудни девойки - Лилияна и Дияна продължават с движението. Този път, те заменят танца с крос в двора на Къщата, който продължават с интензивни упражнения. И докато другите още спят, за момичетата денят вече започна, и то по най-добрия начин - здравословния.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-01 08:28:00 Танцувално утро
Тази сутрин Big Brother е решил да събуди Съквартирантите с кръшни фолк ритми. Дия и Лили очевидно харесват звученето и започват да танцуват, още преди да са отворили очи. Малко след това, към тях се присъединява и фината Палома.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour