Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 23:47:00 Случайна близост?
Докато гласовитият Пепи забавлява Съквартирантите, Боян се излежава на дивана, а Мариола е поседнала в близост до него. Изведнъж, Бобо решава да потърси близост с бургазлийката и я хваща за ръка. Само след няколко минути, тя се оказва в прегръдките на бармана. Дали близостта им е породена само от приятелски симпатии?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 23:20:00 Коментари за Пламен
Някои от Съквартирантите са се събрали във всекидневната и обсъждат Пламен. Най-убедителни в изказванията си са Гаро и Пепи, които лично са изпитали непоносимостта на вярващия. Фризьорът смята, че доброто възпитание е най-важния приоритет за всеки един човек. Все пак, участниците в разговора стигат до заключението, че са над нивото на дребните разпри и решават да загърбят проблемите си с Пламен.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 22:53:00 Философски разговор
Докато другите се разтоварват в басейна на Къщата, Тодор и Пеньо водят задълбочен философски разговор. Богословът споделя за причините си да иска да бъде монах и разяснява, че това е по-силно от човешката природа и същност. След като певецът разкрива за себе си, че пише стихове, за да бъде разбран по-ясно, Тодор прави сравнение между поезията и монашеството. Пепи изглежда истински заинтригуван.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 22:23:00 Първи минути
Надежда зае мястото на своята сестра-близначка Вяра без никой от Съквартирантите да знае за това. През първите си минути в Къщата на Big Brother, Надя тактично оглежда стаите. Тя е сдържана в думите си и деликатно се опитва да навлезе в новата за нея обстановка. Дали ще успее?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 21:50:00 Веселба в басейна
Мариола е особено весела, докато се забавлява с другите Съквартиранти. Тя не спира да пуши и често посяга към чашата с алкохол, която е донесла със себе си при басейна. Дали ще прекали с почерпката и какво предстои да се случи на мокрото парти в Къщата, можем само да гадаем.
Сряда, 2006-09-20 21:32:00 Вяра, Надежда и Любов
Изненадата, която Big Brother е приготвил за обитателите на Къщата, се оказва тройна! Мистериозният Съквартирант номер 18 е Любов, сестрата тризначка на Вяра и Надежда. Тази вечер е осъществена първата размяна - Вяра и Надежда сменят местата си в Къщата.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 21:00:00 Размисли за любовта
Гаро решава да сподели с Палома и Пеньо някои тънкости в любовната сфера. Той увлекателно разказва за опита си на бойното поле на чувствата, както и за красиви мъже, които са минали през живота му. Привлекателната никарагуанка също се включва, като споделя част от опита си със силния пол. Пепи пък изглежда прекалено запленен от темата. Дали и той няма да разкрие нещо за интимния си живот?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 20:28:00 Обет за мълчание
Привечер, докато повечето от Съквартирантите са се събрали в хола, Пламен решава да провери с каква храна разполага Къщата на Big Brother. Той тихичко отива до хладилника и започва да разучава съдържанието му. Докато търси най-подходящата за него вечеря, Панайот и Боян минават през кухнята, но избягват компанията на религиозния варненец. Той също не разговаря с никой от тях и се усмихва тайнствено. Какви ли мисли му минават през главата?
Сряда, 2006-09-20 20:01:00 Пламен напуска Къщата!
Пламен е първият Съквартирант, който ще напусне Къщата на Big Brother. Отшелникът ще се оттегли от шоуто по собствено желание, но причините за неговото решение ще научите утре от 20:00 часа по Нова телевизия.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 19:57:00 Тайнственият облог
Докато съквартирантите се събират за вечеря, Гаро пресреща Палома и й споделя, че иска една услуга от нея. Коафьорът има съмнения, че Борислав и Мариола са се хванали на бас, който пряко засяга Пеньо. Пловдивчанинът е изненадан, че Палома не може да му каже никакви подробности около облога и я моли да разберe повече. Танцьорката предполага, че Мариола сама ще сподели с Гаро за баса си с Боби. Дали ще стане така?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 19:20:00 Женски работи
Докато повечето от Съквартирантите продължават да се забавляват с играта на шише, Палома и Пеньо се усамотяват в спалнята. Двамата започват да коментират останалите от Къщата и споделят впечатленията си от първите дни, прекарани в шоуто. Пепи споделя притесненията си относно не дотам красивата си външност, а екзотичната Палома го успокоява, че тя също преди няколко години е била доста слабичка и мъжкия интерес към нея не е бил толкова осезателен. Дали ще си кажат нещо, което другите Съквартиранти не трябва да знаят?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 18:52:00 Игра на шише
Съквартирантите в Къщата на Big Brother играят на шише. Следващата идея, която им хрумва е да включат в играта и въпроса Истината или се осмеляваш? Следват доста смели въпроси, разменят се прегръдки, целувки и неприлични докосвания. Останете с Big Brother на живо, за да видите дали играта ще продължи в спалнята?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 18:22:00 Любовни закачки
В кухнята, закачаките продълважат. Този път участници са Лиляна и Павел, които едновременно си разменят хапливи реплики и мили обръщения. Бургазлията заявява, че иска да бъде специален за Лили и я нарича принцеска, а тя видимо е доволна от настоятелния ухажор. До къде ли ще стигнат двамата?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 17:48:00 Откровенията продължават
След като Палома, Ева и Светла разкриха тайни от личния си живот, е ред на Борислав да споделя. Ръгбистът разказва подробности за брака си, за живота и връзката на брат си, който също има сериозна приятелка. Очаквайте още любопитни истории от миналото на новите Съквартиранти тази вечер в извънредния LIVE по Нова телевизия.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 17:20:00 Историята на Светлана
Докато слуша как другите Съквартиранти обсъждат личните си истории, Светлана решава да сподели и своята житейска драма. Тя разказва за съпруга си, с когото е разделена и за отношенията в съвместния им живот. Откровенията на бъдещата майка пораждат спорове относно мъжката природа, в които много дейно се включва Лиляна. До какви разкрития ще доведе този разговор?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 16:53:00 Житейски пътища
Част от Съквартирантите са се събрали в двора, където Палома им разказва за трудностите, които е преживяла в детството си. Всички слушат с интерес, но активно се намесва само Ева, която задава подробни въпроси и искрено съчувства на танцьорката. Ще разкаже ли жената на Мариян за камъните, в които се е препънала по трудния си житейски път?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 16:20:00 Възрастови граници
Във всекидневната на Съквартирантите се води интересен разговор за взаимоотношенията между мъжете и жените. Мариола и Дияна са на мнение, че мъжът трябва да бъде поне с няколко години по-възрастен от жената, а Вяра споделя, че е имала приятел много по-малък от нея и това по никакъв начин не я е притеснявало. Вили се включва в дебата с мъдрото мнение, че жената трябва да бъде глезена, а за това е необходимо той да е по-възрастен. След всичко това, Боби се намесва в женския разговор с обвинението, че обиждат мъжете като ги обсъжат по този начин. Дия декларира, че в Къщата никой няма подобни намерения спрямо мъжката част от Съквартирантите.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 15:48:00 Неразбирателство с Ева
В задълбочен разговор за общуването между хората, Ева казва, че когато човек споделя нещо на другите, той всъщност го разбира за себе си. Павел не разбира нейните думи и отсича, че Ева е много объркващ човек. Дали ще се разберат по-нататък?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 15:15:00 Омайният глас на Пеньо
В спокойната обстановка на зелената спалня Пеньо подема песен и впечатлява останалите с красивия си глас. Дияна и Виолета го слушат с притворени от удоволствие очи, а след това започват и да му пригласят. След като изпълнява виртуозно песен на Лили Иванова, Пепи получава поздравленията на Вили. Палома се присъединява към хора на останалите, който постепенно сменя вълната и преминава на патриотични песни.
Сряда, 2006-09-20 13:30:00 Компания
Боян продължава да обмисля среща на Съквартирантите извън Big Brother. Вчера той имаше идеи за съвместен бизнес, а днес планира среща на групата след края на шоуто. Не избързва ли с плановете барманът-музикант?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 12:20:00 От мъж към жена
Специалистът в половите вариации Гаро разяснява на жените как мъж може да се представи за жена, като скрие половите си органи. За рецептата на Гаро е нужен само широк лейкопласт с телесен цвят. Съквартирантите му се доверяват напълно по тези въпроси, както и на мнението му относно Пепи. Дали някой подозира, че Гаро всъщност работи за Пеньо?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 11:20:00 Името на бебето
Ева и Светла говорят за бебешки имена и Дора споделя колебанието си за името Дора, защото го свързва с бащата на детето. Ева не кръстила дъщеря си Ивана заради едноименната фолк певица и си спомня щуротиите, които е вършила докато носела момиченцето на Мариан в утробата си. Мнението на Ева - всички жени са склонни на щури постъпки по време на бременноста си. Дали ще станем свидетели на такива в BB3?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 10:45:00 Тайната на Пепи е застрашена
Мариола, Борислав, Павел и Дия обсъждат половата принадлежност на Пеньо. Борислав е готов да се обзаложи на репутацията си, че Пеньо е мъж. Като доказателство посочва спецификата на човешкото тяло и най-вече формата на гърдите. Павел не е убеден и заявява, че има жени без гърди. Доводите на ръгбиста продължават с окосмяването и формата на краката. Борислав поставя ултиматум да го накарат да влезе в басейна. Плановете на Съквартирантите да проверят съмненията си в Пеньо водят до въпроса: кой спи с него?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 10:14:00 Обсъждане на Пламен
Конфликтът между Пламен и останалите Съквартиранти се задълбочава. Гаро и Лилияна откровено признават, че поведението му е странно и дразни всички в Къщата. Директната Виолета дори се заканва да го удари. Напрежението расте, докато Пламен продължава религиозните дискусии с Тодор.
Сряда, 2006-09-20 09:35:00 Равносметката
Големият брат обяви, че заради различни провинения на някои от Съквартирантите, до тази сутрин Голямата награда в шоуто е намаляла със 100 000 лева. Най-голям принос за това има Пламен: общо 45 000 лева заради системни нарушения на правилата на живот в Къщата. Следва го Павел: общо 15 000 лева за промяна на местоположението на мебелите в Къщата, коментиране механиката на продукцията и неспазване правилата за носене на микрофон в Къщата. Дияна има дял от 10 000 лева, защото на два пъти не е спазила правилата за носене на микрофон в Къщата. Палома също е направила две нарушения: коментиране механиката на шоуто и неспазване правилата за носене на микрофон в Къщата. Борислав, Вяра, Панайот и Ева са извършили едно и също нарушение: неспазване правилата за носене на микрофон в Къщата, с което всеки от тях е допринесъл с по 5 000 лева за намаляването на Голямата награда.
Сряда, 2006-09-20 09:05:00 Голям скандал
През нощта се разрази голям скандал между напористия Панайот и религиозния отшелник Пламен. Не пропускайте развитието на конфликта с Big Brother на живо.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 08:51:00 Щура нощ
Някои от Съквартирантите не заспаха до късно тази нощ. Вместо да се отдадат на почивка, те решиха да се пошегуват с Гаро и Павел. В тъмнината на стаята коафьора и охранителя бяха събудени от силуети които не успяха да различат. Кой намаза с паста за зъби артистичния Гаро и охранителя от Буграс, успя да види само Big Brother.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 01:20:00 Нощно къпане
На трима от Съквартирантите изобщо не им се спи. Павел, Дияна и Лили искрено се забавляват в басейна като правят смешни физиономии и се пръскат с вода. Мускулестият мачо всячески се опитва да впечатли двете дами, но те са убедени, че той само изглежда голям мъжкар, а всъщност е мил и добър. Искрен смях озвучава Къщата, докато повечето от участниците в Big Brother вече спят.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 00:50:00 Размисли и страсти
Докато Съквартирантите разкриват житейските си истории, Боян кротко е приседнал до Мариола, която разгорещено обсъжда силния характер на Тодор. По време на разговора, Боян неочаквано сграбчва Мариола и се опитва да я целуне. Тя не изглежда изненадана, но и не отвръща на желанията му. Какво ли следва?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-20 00:20:00 Евини вълнения
За първи път, Ева започва открито да говори за бащата на детето си. След като е разкрила вече, че това е Мариян, участник в Big Brother 2, тя спокойно разказва в детайли за отношенията си с него. Ева не отрича, че дъщеря им ги свързва завинаги, но споделя, че Мъро има пълната си свобода. На въпроса на останалите Съквартиранти защо е влязла в Къщата, чаровната софиянка отрича причината да е реванш. Дали е така, можем само да гадаем.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour