Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 23:46:00 Потайности
След вечеря, Съквартирантите са се събрали на сладки приказки. Гаро отбелязва, че Вяра е много потайна и не се знае почти нищо за нея. Докато й задава въпроси и я подканя да говори за себе си, блондинката скромно казва, че не знае какво да сподели. Вместо да разкрие нещо за семейството си и личния си живот, Вяра описва забележителностите на родния си град и се хвали колко е красиво и чисто. Дали Съквартирантката умишлено насочва разговора в тази посока?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 23:22:00 Тайна или не?
След като Big Brother реши да събере под един покрив бившите гаждета Боян и Дияна без тяхно знание, двамата почти не общуват помежду си. Другите съквартиранти не подозират за връзката на бармана и художничката, но Дия е сериозно притеснена. Тя смята, че изневерява на себе си като крие от другите за бившата си връзка и е решила да разкаже всичко. Боян обаче е на мнение, че няма смисъл от подобни разкрития, защото последните години от живота им са вече минало. Дали ще постигнат взаимно съгласие?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 22:55:00 Първи стъпки
Един от Съквартирантите, за които другите в Къщата не знаят почти нищо, се отпуска и разказва подробно за живота си. Тодор споделя какъв е бил в детството си и как е започнал да се интересува от религия. Богословът разкрива също, че има брат-близнак, който е с висок сан във Висшето духовенство. Останалите Съквартиранти задават безброй въпроси и изглеждат заинтригувани от му разказа му. До къде ли ще стигне в откровенията си Тодор?
Вторник, 2006-09-19 22:30:00 Самоличността е разкрита
Big Brother готви ново разтърсващо предизвикателство за участниците в шоуто. Тази вечер стана ясна самоличността на тайнствения Съквартирант номер 17. Това е Надежда, сестрата близначка на Вяра. Големият брат натоварва двете сестри с тайна мисия: те ще разменят местата си, като единият ден едната от тях ще живее в Къщата, а другата ще се крие в тайната стая. На следващия ден ще бъде обратното. Ако до следващия понеделник близначките успеят да заблудят Съквартирантите, че са един и същи човек, Big Brother ще позволи и на двете да живеят в Къщата. Ако обаче трима или повече Съквартиранти разкрият тайната им мисия, една от тях ще напусне Къщата завинаги. Първата размяна е още утре вечер!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 22:18:00 Приятелско рамо
Притесненията на Пеньо относно тайната му мисия се засилват и той тихо се оттегля в една от спалните. Единствено Ева решава да отиде и да види какво го тревожи. Пепи успява да заблуди Съквартирантката, че го мъчи меланхолия, подсилена от прекаленото количество алкохол. Жената на бившия Съквартирант Мариян се проявява като добър слушател и приятел, и дава съвети на Пеньо да гледо по-ведро на живота. Дали обаче това ще помогне?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 21:47:00 Вечерна молитва
Преди да седнат на масата за вечеря, Съквартирантите решават да се помолят. Всички смирено навеждат глави и се кръстят, докато Тодор казва вечерната молитва. Дали вярата ще успее да накара участниците в Big Brother да останат сплотени?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 21:24:00 Платоническа прегръдка
Палома се оказва най-ухажваната жена в Къщата на Big Brother. Дори и изповядващият въздържание Пламен, решава да се сближи с екзотичната красавица. Той бащински я прегръща, обяснявайки, че няма сексулани желания към нея. Пламен пояснява на Палома, че не бива да се притеснява, защото помислите му са чисти и всичко е съвсем платонично. Дали обаче пълното въздържание е възможно?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 20:53:00 За свободата на духа
Дияна не е особено запалена по билярда, но очевидно компанията на играещия Тодор, й е приятна. Докато разказва за заниманията си и специалността, която изучава в Художествената академия, Дия гордо заявява, че на художниците всичко им е позволено. От своя страна, богословът споделя виждането си, че всеки има право да бъде със свободен дух, стига да го прави с чест и достойнство. Дали Дияна ще разкрие още от житейските си максими?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 20:24:00 Съмнения
Преди вечеря, Пеньо търси близостта на Гаро, за да му сподели притесненията си относно тайната мисия. Пепи се съмнява, че ексцентричната бургазлийка Мариола е прекалено наблюдателна и е забелязала, че той всъщност не е момиче. Арменецът се опитва да го успокои, че никой не подозира за тайната им, но Пеньо изглежда сериозно притеснен. Кой ли ще се окаже прав?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 19:47:00 Библейски размисли
Пламен използва всеки удобен момент, за да говори за Библията. Боян и Ева изглеждат заинтригувани от разказите на търговеца, но повечето от Съквартирантите си имат странични занимания и не участват в разговора. Религиозният варненец дава интересен пример за схващанията си. Той споделя, че всеки, който се опита да качи православен християнин в автомобил, произведен в Турция, е антихрист.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 19:10:00 В търсене на близост
Панайот не е единственият, който се опитва да спечели интереса на екзотичната Палома. Павел също търси близостта на очарователната плевенчанка. Засега изглежда, че тактиката му е успешна, но дали мъжагата ще съумее да задържи вниманието й?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 18:37:00 Мръсен хумор
Идва ред и на Вили да разведри обстановката, като разкаже нецензурен виц. Някои от представителите на по-младото поколение искрено се забавляват на пиперливия хумор на Маман, а други не крият явното си неодобрение.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 18:05:00 Неприлично предложение
Един мъж се е усамотил в зелената спалня, но вместо спокойствие получи неприлично предложение. Човекът с тайна мисия в Къщата - Пеньо, откровено предложи на Панайот да споделят едно легло. Наранени ли са чувствата на аграрния счетоводител от грубия отказ на мачото?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 17:41:00 Откровения под дъжда
Докато повечето Съквартиранти са в Къщата, Панайот и Вяра са се усамотили в двора. Прелъстителят иска да разбере кой от мъжете си е харесала блондинката и с мил тон й заявява, че не би се разсърдил, ако той самият не е сред избраниците. Вяра не изглежда особено ентусиазирана от разговора и не дава конкретни отговори на директните въпроси на Панайот. Дали обаче отегчението й не е само привидно?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 17:08:00 Време за мъже
В късния следобед Съквартирантите се отдават на сладки приказки. Център на вниманието в разговора за мъже е Пеньо, който с радост отговаря на всички зададени му от жените въпроси. Мариола иска мнението му за физическите предимства и недостатъци на всеки от мъжете в Къщата, а Лиляна и Палома искрено се забавляват, слушайки излиянията на Пепи.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 16:40:00 Басейнът
Съквартирантите продължават да се наслаждават на басейна в Къщата. Ева закачливо пръска с вода мускулестия прелъстител Павел, който явно се ласкае от вниманието на софиянката. Закачките продължават със сладки приказки и мили обръщения. Ще се превърнат ли игрите им в нещо по-сериозно?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 15:48:00 Псевдоними
В трапезарията Съквартирантите започват да си измислят прякори. Вили, Вяра и Лиляна веднага получават псевдонимите Маман, Пам и Принцесата, но съгласието свършва дотук. Започват спорове дали Панайот да бъде наричан Бекъм или Пекан, има възражения и срещу предложението Пепи да получи прякора Бъгс Бъни. Борислав предлага спорът да бъде разрешен по класическия начин - чрез гласуване. Какви ли ще бъдат резултатите от вота?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 15:16:00 Любовни амбиции
Докато мие приборите, комбината Гаро-Пепи обсъжда възможността за начертаване на един любовен триъгълник, който да внесе пикантни емоции сред участниците в шоуто. Планът на Пепи е да свали мъж, който се харесва със Съквартирантка от Къщата, която всъщност ще бъде единствената истинска жена в триъгълника. Пеньо наистина няма търпение да забърка кашата, въпреки съветите на Гаро да стои надалеч.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 14:44:00 Сладък живот
На Боян толкова му харесва животът в Къщата, че предлага след края на шоуто всички Съквартиранти да живеят заедно на някое подобно място. Останалите участници приемат предложението му с ентусиазъм, но идеите на софиянеца не свършват дотук. Боян вече е намислил и съвместен бизнес, в който ще могат да участват всички обитатели на Къщата, но той не е съвсем легален.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 14:19:00 Божа работа
Безмълвният Борислав е потопен в басейна срещу Тодор и слуша внимателно задълбочаващия се религиозен спор между богослова и Пламен, който стои извън водата. Варненецът се оплаква как попаднал на превод на Библията на английски, който си позволява тенденциозни неточности в интерпретацията. Тодор приема подобни лингвистични гафове по-хладнокръвно и предполага, че дори в драгоценната лична Библия на събеседника му има неточности. Това амбицира Пламен и той веднага започва да чете от Светото писание на английски, за да докаже, че притежава най-точният превод на тази толкова скъпа за него книга.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 13:51:00 Предсказанието
Преди време гледачка предрекла на Гаро, че до три месеца ще се ожени за жена. Признанието на коафьора е посрещнато с шумни възгласи от останалите Съквартиранти. Лиляна смята, че няма нищо странно в това модният спец да се врече във вярност на представител на другия пол. Самият Гаро обаче не изглежда особено ентусиазиран от тази перспектива.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 13:20:00 Госпожа Такова
Днес жените от Къщата се грижат да придадат по-екзотичен външен вид на мускулестия Павел. За известно време той влиза в ролята на представител на нежния пол и е облечен и гримиран както подобава. Но веднага щом Павел слага рокля, се случва нещо неочаквано и опасно. Виолета го харесва толкова много, че започва да го пощипва, но мъжагата се дърпа и следва гонитба по леглата в спалнята. След усмиряването на ласките на мощната дама, външният вид на Павел е довършен от Мариола, която внимателно му нанася червило. Така блестящият мъж с дрехи на жена излиза за импровизирано модно ревю пред останалите Съквартиранти.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 12:54:00 От сън спомен няма
Дияна, Боян и Мариола разговарят за събитията от първата вечер в Къщата. И тримата са единодушни, че нощта е била много вълнуваща, а фризьорката дори се впуска в спомени за младежките си години. Какво ли е направило впечатление на всеки от тях предишната вечер?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 12:28:00 Желязната лейди
Панайот не си губи времето и слага ръце върху следващата жертва на своя легендарен чар. Новият му избор е неотразимата Лиляна, която обаче може да се окаже по-недостъпна, отколкото очаква настъпателният младеж. Докато Лили се любува на себе си в огледалото, той сключва пръсти с нейните и се опитва да я прегърне. Красавицата се изплъзва със смях от похотливата му хватка. Панайот самоуверено заявява, че ако е решил да я превземе, ще успее, но тя го предупреждава да не я подценява. Остава да разберем какви ще са последствията от този горещ разговор.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 12:00:00 Духовна храна
Борислав проявява голям интерес към Библията, която Пламен е донесъл със себе си. Варненецът се проявява като истински експерт по въпросите на свещената книга и дълго обяснява на спортиста подробности от съдържанието на Стария завет. Богословът Тодор със сигурност би останал впечатлен от познанията на Пламен.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 11:38:00 Млади стрелци
Трима от мъжете в Къщата започват приятелска игра на дартс, за да разпуснат и да изпробват точността и търпението си. Панайот, Павел и Борислав се увличат от стрелбата по мишената и дори измислят собствени правила, за да стане играта по-интересна. Явно спортът помага за разбирателството и отлага евентуалните търкания между Съквартирантите. Засега...
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 11:11:00 Здрав дух в здраво тяло
Дияна доказва, че изкуството не е единствената й страст. Софиянката упорито прави коремни преси и лицеви опори, докато Панайот я насърчава. Ще направи ли и донжуанът една тренировка?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 10:47:00 Перфектни хора
Гаро изнася истинска лекция  за човешкото тяло. Естетът привлича вниманието на участниците в шоуто и детайлно описва каква фигура трябва да притежава идеалната жена. Нещо повече - той си признава коя от Съквартирантките му харесва най-много. Разбира се, пловдивчанинът не пропуска да коментира и физическите данни на мъжете в Къщата.
Вторник, 2006-09-19 10:29:00 Първо влизане в магазина
Съквартирантите се събират пред магазина в Къщата изпълнени с любопитство, но само двама от тях са избрани да пазаруват. Боян и Ева са първите клиенти и имат едва половин час, за да изберат и маркират  всички продукти, но срещат затруднения с монитора в магазина. Всички други в Къщата очакват с нетърпение да видят какво са напазарували Боян и Ева.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 09:05:00 На закуска
Всички Съквартиранти вече са в трапезарията. Сред разговорите им освен въпроса как спахте, се прокрадват и по-лични отношения. Какво се е случило снощи и кой с кого е делил леглото и завивката? Както се очакваше, Пламен и Тодор започват религиозен разговор, който кара Пламен да се замисли. Всички се ориентират към закуската и намират кое къде е в кухнята. Дали ще се справят лесно с махмурлука, или ги чака тежък ден?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 08:48:00 Сутрешна активност
Съквартирантите бавно идват на себе си. Ева, Мариола и Дия танцуват в ранната утрин, докато Пеньо чисти кухнята. Виолета се интересува за яденето днес в ролята си на готвачка. Панайот си суши добре косата, за да не се разболее. Как ли ще продължи деня в Къщата?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 07:50:00 Първа сутрин в Къщата
След дългата нощ Съквартирантите са много уморени и не могат да мръднат от столовете и леглата. Изключение правят Боян, Мариола и Павел със сутрешните си упражнения. Боян разтяга крака, а Павел бяга из двора. После към него се присъединява Мариола, и двамата си устройват боксов спаринг.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 06:18:00 Първата нощ на Съквартирантите
Съквартирантите прекарват първата си нощ заедно. Вечерята и партито продължават до късно и участниците се възползват от това време, за да се опознаят. Повечето разговори се въртят около връзките, освен при Пламен, който предизвиква религиозни спорове. Настроението е приповдигнато и почти никой не мигва. Ще се намеси ли строгият, но справедлив Голям брат?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 02:32:00 Нощна поезия
Панайот продължава да фокусира вниманието си върху нежната част от Съквартирантите. Сега обектът на неговото ухажване е красивата Лиляна, на която той рецитира нежен и прочувствен стих. Дали пловдивчанката ще се впечатли от поетичните му изблици?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 02:00:00 Силата на волята
Към края на вечерята, случаен спор по въпросите за тютюнопушенето изправя един срещу друг мускулестият Борислав и привидно крехкия Пеньо. Те се заричат да откажат цигарите и се обзалагат, че който пръв пропуши, ще стане слуга на другия. И двамата са убедени, че притежават желязна воля, но победителят може да бъде само един.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 01:32:00 Мини концерт
Пепи на всяка цена държи да покаже на останалите Съквартиранти, че умее да пее и изпълнява с пълен глас популярни градски шлагери. Към него се присъединява Дияна, а през това време Гаро кани Вили на танц и двамата показват завидни артистични умения.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 01:10:00 Специално внимание
По време на вечерята, покорителят на женски сърца Панайот отделя специално внимание на екзотичната красавица Палома, като не си пести комплиментите. Към кого ли са се насочили останалите ценители на женската красота в Къщата?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 00:48:00 Краят на представянето
Вечерята продължава миролюбиво и е ред на Палома да разкаже за себе си. Тя е ученичка последна година и се занимава с модерни танци. Гаро е фризьор, който от тринайсет години има собствено фризьорско ателие. Пловдивчанинът открито изразява влеченията си към силния пол, а изявлението му поражда оживена дискусия сред Съквартирантите. Пламен не крие неодобрението си и реагира доста бурно на откровенията на Гаро.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 00:33:00 Разказите продължават
Ред е и на другите Съквартиранти да разкажат нещо за себе си. Боби се представя като активен спортист и допълва, че от пет години играе във Франция. Светлана заявява, че всички могат да я наричат просто Лана и споделя, че има дъщеря на пет години, а бебето, което очаква - няма баща. Пламен на свой ред скромно се представя като продавач на очила и допълва, че няма жена и деца, а Павел казва, че е охрана в казино. Лиляна набляга на това, че има фризьорски салон в центъра на Пловдив и кани Гаро след шоуто да дойде да го види. Мариола пък разказва, че има дете и е женена, но в момента е разделена с мъжа си, заради грешка, която е допуснала. Ева също има дете, но разкрива само, че е разделена с бащата без да уточнява кой точно е той. Дияна споделя, че е художник и се занимава с пространствено оформление, а Панайот е бивш футболист, който разкрива за себе си, че е влязъл в Big Brother, за да намери истинската си любов.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-19 00:10:00 Първи впечатления
Съквартирантите сядат на първата си вечеря и решават да се представят един на друг. Виолета споделя, че на работното й място й казват Вилито, а в Къщата могат да я наричат както им е удобно. Боян разкрива, че работи в бар и прави музика, а Тодор е аплодиран за това, че е завършил богословие. Вяра заявява, че не се занимава с нищо специално, а Пеньо разказва за себе си, че не работи, но учи и пее всичко.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour