Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 23:16:00 Всичко за нея
Павел и Борислав обсъждат поведението на Ева в Къщата, докато правят вечерното си къпане в басейна. Какво ли е подразнило най-много двамата?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 22:44:00 Наздравица
Съквартирантите решиха да вдигнат наздравица за Светлана и новородената й дъщеря Амбър. Участниците в шоуто вече с нетърпение очакват щастливата майка и детето й.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 22:02:00 Фитнес-мания
Борислав и Лиляна не са единствените, които се грижат за добрата си форма. Павел също реши да потренира, за да поддържа своята мускулатура. На тренировката на Павката би завидял и Арнолд Шварценегер.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 21:35:00 Който рискува - печели
Лиляна се чуди над дилемата, дали не прави грешка с Борислав, докато двамата тренират в спалнята. Здравенякът отвръща, че няма да й отговори на този въпрос. Който рискува - той печели - обобщава пловдивчанката.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 20:50:00 В царството на Морфей
Палома разказва на Съквартирантите, че е имала много интересен сън. В него тя е сънувала, че са влезли нови тризначки, които били още по-грозни от Вяра, Надежда и Любов. Откровението на плевенчанката предизвиква бурен смях сред останалите участници в шоуто.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 20:22:00 Гастрономически изкушения
Гаро и Ева обсъждат различни начини за приготвянето на храната. Коафьорът и дизайнерката показват задълбочени познания в кулинарното изкуство, на които биха завидели и най-известните готвачи.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 19:59:00 Събеседник по желание
Павел и Палома са се усамотили на леглото в спалнята. Вместо да си подарят няколко красиви мига, двамата изясняват отношенията си. Охранителят подозира, че плевенчанката не е честна с него и я засипва с въпроси. Какво ли е предизвикало ревността на бургазлията?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 19:19:00 Хранителни дажби
Любов споделя, че допълнително храна се слага само на двама души, а за другите мъже не остава. Тодор настоява тризначката да спре да говори от името на силния пол. Тя го контрира, че всички в Къщата имат равни права. Тошко споделя, че проблемът е разгледан пред всички и е отстранен с гласуване.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 18:35:00 Последователи на Клио
Тодор и Павел започнаха спор, отнасящ се до историята. Охранителят защитава тезата, че науката за миналото е само една и фактите са едни и същи. Богословът споделя, че всичко се пише по-късно и всеки учен слага своите икономически, политически и мирогледни представи. Тризначките също се включат в дискусията като заявяват, че следващите поколения може да не познават нашите национални герои.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 17:56:00 Мъжка нежност
Гаро е решил да се погрижи за комфорта на Пеньо. Коафьорът гали нежно оперирания Съквартирант, нарича го кукличка и сладурче и го кара да си почине. До къде ли ще стигнат двамата?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 17:16:00 Неприлично предложение
Докато се наслаждава на приятните прегръдки на водата в басейна, Павел решава да атакува Палома с поредното си сексуално предложение. Охранителят казва на плевенчанката, че след приятни емоции би спал като новородено сърненце. Тя отвръща, че предпочита масаж и получава оферта масажът да е полов.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 16:56:00 Майчина тъга
Ева се е усамотила в спалнята и е потънала в тъга по дъщеричката си Евана. Явно малката много й липсва, защото тя тихо плаче докато гледа снимката й.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 16:01:00 Аромати
Гаро споделя с Палома, че ще си говори с нея, защото му е приятно. Темата, с която пловдивчанинът иска да привлече вниманието на танцьорката е посветена на приятните ухания. Коафьорът изнася кратка лекция за ароматите и показва , че е много запознат с различните марки парфюми.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 15:20:00 Кафе с мляко
Лиляна е скътала малко прясно мляко за следобедното си кафе, но когато проверява в хладнилника, то вече е изчезнало. Красавицата е стъписана от липсата и на момента започва да издирва виновника, като подозренията й падат върху Борислав. Здравенякът категорично отрича да има пръст в тази работа и Лиляна се примирява, че ще пие кафето без мляко.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 14:50:00 Отново на линия
Гаро бързо се окопитва след гафа с Виолета. Фризьорът подема нова интрига, този път насочена към прекомерната употреба на прах за пране. Пловдивчанинът смята, че перилните препарати се разхищават умишлено. Ще имат ли думите му някакъв ефект?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 14:14:00 Неволна грешка
Дори тънък психолог като Гаро не е застрахован от грешки. В подчертано непринуден разговор с Виолета модният спец неволно загатва, че готвачката яде прекалено много. Тя настръхва и със зловещ тон пита Гаро дали наистина мисли това, което казва. Как ли ще се измъкне пловдивчанинът от тази сложна ситуация?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 13:40:00 Социална несправедливост
Тодор убеждава Виолета, че Съквартирантите трябва да полагат грижи за Светлана и Пеньо. Готвачката е напълно съгласна, че Пепи и Лана заслужават внимание, но посочва, че Борислав и Лиляна например всеки ден стават късно и затова другите се грижат за тях. Президентът на Къщата, от своя страна, обобщава, че сред Съквартирантите има хора, които постоянно се грижат за реда и чистотата, докато други само консумират плодовете на труда им.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 13:06:00 Несъвършен джентълмен
Лиляна отново се дразни от грубоватото поведение на Борислав. Тя го обвинява, че понякога е много недодялан. Ръгбистът спокойно отвръща, че така му харесва и в крайна сметка държанието му не зависи от обстоятелствата. Пловдивчанката е тъкмо на обратното становище: според нея, Борислав може да се държи любезно, но не иска да се промени.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 12:30:00 Теория на конспирацията
Вяра, Надежда и Любов разясняват на Ева и Палома тънките интриги на Гаро. Дизайнерката винаги е подозирала, че фризьорът и Вили й говорят зад гърба, така че теорията на тризначките не я изненадва. Палома също слуша с интерес разкритията на трите сестри. Дали Гаро няма да стане жертва на собствената си игра?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 11:55:00 Нови опоненти
Лагерът на недоволните от интригите на Гаро нараства, след като тризначките и Тодор се присъединяват към Виолета и Пеньо. Богословът и благоевградчанките също са засегнати от снощните имитации на фризьора и недоволстват, че този път наистина е прекалил. Тодор подчертава, че Гаро се е научил да се съобразява с някои неща и е променил поведението си, но останалите са убедени, че пловдивчанинът никога няма да превъзмогне склонността си да интригантства.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 11:19:00 Кълбо от интриги
Интригите на Гаро вече дотягат на Виолета. Снощната игра на имитации се оказва последната капка в чашата с търпението на Вили. Готвачката се дразни от постоянния стремеж на Гаро да бъде навсякъде и да разпространява неща, казани му на доверие. Пеньо е на мнение, че модният спец до такава степен е свикнал с клюките, че те са станали част от него. Виолета смята, че Пеньо също проявява склонност към интриги и го предупреждава да се откаже, докато е време.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 10:43:00 Съмнения
Тризначките подозират, че в седмичната мисия има някаква уловка. Президентът Тодор ги успокоява, че нещата са пределно ясни и разпределянето на седмичния бюджет по дневни мисии е много добър вариант за Съквартирантите. Според богослова, ако всички се съсредоточат върху изпълнението на задачата и положат максимум усилия, притесненията им за бюджета ще отпаднат.
Четвъртък, 2006-10-26 10:07:00 Самоанализ
По всичко личи, че утринното слънце предразполага Виолета към откровения. Всичко е нормално, вчера беше много хубав ден, започва монолога си колоритната готвачка. След кратък разбор на последните събития в Къщата, Вили критично анализира самата себе си. Малко съм щура, обичам да се майтапя и да говоря глупости, но това е, защото не искам да се задълбавам в минали неща и да си спомням за проблемите, размишлява Виолета.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 09:32:00 Теория
Пеньо прави опит да анализира причините, които са накарали Светлана да влезе в шоуто. Според него, Лана се опитва да докаже, че не е такава, за каквато всички я мислят. Ще се съгласи ли Виолета с тезата на Пеньо?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 08:56:00 Енергичен старт
Почитателите на физкултурата в Къщата започват деня си пълноценно. Докато останалите Съквартиранти още са в плен на съня, Павел, Тодор и тризначките дружно тренират. Как ли ще продължи денят им?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 08:20:00 Събуждане
Виолета е единственият Съквартирант, който няма проблеми със ставането тази сутрин. Тя жизнерадостно се измъква от леглото и с усмивка поздравява камерата с Добро утро. Павел също се събужда, но с мъка се приспособява към действителността. Традиционно ранобудният Гаро пък продължава спокойно да спи.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-26 00:02:00 Имитации
След вечеря Съквартирантите си измислят забавление - да се имитират един друг. Всеки си избира роля и изнася импровизирано представление, на което останлите се забавляват от сърце. Странен, но успешен начин да се иронизират помежду си - чрез игра и на шега, но със солидна доза истина.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour