Пиши на Big Brother
Петък, 2006-10-06 23:46:00 Среднощни разходки
Ева и Светлана решават да направят среднощтна разходка в градината. Двете си делят цигара и в хладната вечер споделят взаимната си радост, че се рабират толкова добре. Ева е доволна, че двете с бъдещата майка си поделят цигарите и не обвинява Светлана, че пуши докато е бременна, за разлика от повечето Съквартиранти.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 23:19:00 Боен клуб
Борислав и Дия разнообразяват скучната вечер с малко екшън. Двамата разиграват побой. Борислав замахва, Дия залита и пада на земята. За да изглежда максимално реалистично, по време на "шамара" художничката пляска с ръце, като по този начин създава и звукови ефекти. Двамата репетират усилено и включват в изпълнението си дори и удари с крак.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 22:58:00 Самоирония
Гаро споделя размислите си за самоиронията. Той смята, че за съжаление, много малко от хората в Къщата притежават това качество. Дия, която е част от компанията в хола възразява. Според нея самоиронията не е хубаво качество, а вид подтискане на Аз-ът, вид недооценяване на себе си. Спор не се разразява, защото и двамата признават правото на лично мнение. Дали останалите са съгласни с Гаро или пък с Дия?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 22:28:00 Вкусно
Момичетата са сложили във фурната да се пекат курабийки и след вечеря всички ще хапнат вкусотиите на виртуозните готвачки. Тази вечер участниците са спокойни и леко сънливи. Чаша чай и курабийка са чудесна добавка към вечерята в подобни ситуации.
Петък, 2006-10-06 21:52:00 Пост
Тодор решава да пости, което затруднява Съквартираните. Те започват да се чудят каква храна да приготвят, с която всички да могат да се нахранят. Богословът е категоричен, че ще яде салата, но останалите започват да се суетят около него. Дали това решение на Тодор няма да изостри отношенията в Къщата?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 21:29:00 Фенове
Павел, Боян и Борислав са седнали в хола. На масата има салата и момчетата започват обсъждане на футболните отбори, на които са фенове. Единственото което липсва осезаемо в идиличната обстановка е по чаша ракия. Отсъствието на алкохолното питие определено не дава възможност на Съквартирантите да разгорещят разговора, поради което един по един те замлъкват.
Петък, 2006-10-06 20:57:00 Най-отговорният
Борислав и Лиляна похапват филийки с лютеница. Както останалите Съквартиранти, така и те са започнали да се замислят за стратегията си в Къщата. Лиляна явно има нужда да сподели мислите си с Борислав и започва разговор с въпроса "Кой според теб е най-отговорният тук?". Според пловдивчанката този човек е Ева, а за Борислав това е Тодор. С кой ли ще се съюзят през времето на престоя си в Къщата предстои да видим.
Петък, 2006-10-06 20:35:00 Домакиня
Надежда се е заела с домакинска работа и мете хола. Лиляна, седнала удобно на дивана, не се включва в почистването. Пловдивчанката се е излегнала и гледа как тризначката работи. Дали това безучастно поведение на Лиляна няма да настрои Съквартирантите срещу нея?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 20:03:00 Без упойка
Виолета, като директен и безцеремонен човек, решава да каже на Павел мнението си за него. Решението й е продиктувано от разговор между Павел и Дия, в който охранителя прави тънки намеци. Виолета споделя, че той е мръсник, защото иска да се възползва от жените. Бургазлията се опитва да се защити, но се отказва да влезе в спор.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 19:49:00 Богат, беден
Гаро, Тодор, Надежда, Светлана и Пеньо седят в градината, разговаряйки за богатите и бедните хора. Дискусията е свързана с желанията и амбициите на заможните. Пеньо е на мнение, че богатството създава слава, а славата - богатство. Гаро контрира, като дава пример със себе си - достатъчна известност, но и липса на финансови средства. С мнението на Светлана обаче, всички са съгласни - богатите хора търсят власт.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 19:23:00 Отново щастливи
Отношенията между Борислав и Лиляна отново претърпяват обрат. Пловдивчанката премина през фаза, в която беше ядосана на мускулестия мачо и сега отново се усмихва и кокетничи. Седнали в хола, те се прегръщат и си шепнат на ухо. Явно чувствата между тях са достатъчно силни, за да заличават всички препирни. Дали скоро ще си признаят увлечението един към друг?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 18:57:00 Култура
Докато някои от Съквартирантите хапват сандвичи с лютеница, а Лиляна мие чинии, Палома и Ева разговарят с Гаро и тризначките. Двете момичета са седнали върху кухненския плот, а Ева е кръстосала крака по турски. Дали тази проява на "култура" ще направи впечатление на останалите?
Петък, 2006-10-06 18:36:00 Всички са странни
Светлана и Гаро обсъждат Съквартирантите. Бъдещата майка обобщава "те всички са странни". Ролята на Гаро днес е на изповедник и всеки споделя с него опасенията си, че животът в Kъщата става все по-сложен и е все по-трудно да се доверява човек на околните. Светлана решава да уточни, че конфронтациите в Къщата не я засягат и не смята да се меси в отношенията между Съквартирантите, но не може да не забележи все по-тежката обстановка.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 17:05:00 Тарикати
Пеньо и Гаро обсъждат Съквартирантите. Според Пепи всички са станали "големи тарикати" - подслушват чуждите разговори, злословят и клюкарят. Аграрният счетоводител споделя, че вече не знае на кой какво да каже. Гаро мълчаливо се съгласява със заключението на Пеньо.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 16:54:00 Безлична
Дияна е в лошо настроение. Дъждът и сивият следобед навяват депресиращи мисли и тя решава да излее душата си пред Лиляна. Докато играят билярд, двете момичета обсъждат колко е сложен живота и взаимоотношенията между хората. Дия казва за себе си, че не може да бъде безлична. Лиляна споделя виждането си, че никой не иска подобно нещо. Дия оспорва, като казва, че много хора искат да бъдат именно такива, защото така им е удобно, но тя самата с риск от неразбиране и отхвърляне от останалите не може да си го позволи.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 16:45:00 Приказка
Виолета решава да разкаже приказка на задремалите Ева и Тодор. Вили разказва с приглушен глас и Тодор се унася в сладък сън. Ева, която споделя с готвачката колко много обича приказки, стои будна и слуша с интерес. В дъждовния следобед хола е уютен и Ева се усмихва блажено.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 16:40:00 Да има мир!
Гаро, останал насаме с Лиляна, решава да й даде приятелски съвет. Той и обяснява, че се налага да "слезе под достойнството си" и да се сдобри с тризначките. Според Гаро, Лиляна трябва да направи тази стъпка в името на играта. Самият той споделя, че е попадал в много такива ситуации и е "слизал под достойнството си", но винаги след това си е отмъщавал. Лиляна се съгласява с него, че тази постъпка би била умна и тактически правилна.
Петък, 2006-10-06 16:36:00 Разсъждения
Светлана споделя на Ева своите разсъждения относно мистериите около липсващите вещи на Съквартирантите. Темата е много актуална и всички дружно издирват тайното скривалище. Светлана предполага, че в Къщата има място, където са струпани вещите и е решила да започне да дебне за необичйно движение. Тя лежи тихо в леглото и се ослушва. Ева, като по-емоционален човек, не може да стои тихо и неподвижно и решава да тръгне на поредната обиколка из Къщата в търсене на изгубените "съкровища".
Петък, 2006-10-06 16:19:00 Видео - клипове от „Златният Big Brother”
Ако сте пропуснали да гледате концерта – „Златният Big Brother”, или искате отново да се забавлявате с виртуозните изпълнения на Съквартирантите, посете секция Галерия на сайта. Там ще откриете видеоклипове от успешната мисия на участниците в шоуто.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 15:53:00 Вечерно меню
Павел и Гаро мъдруват какво биха могли да сготвят за вечеря. Бургазлията се досеща, че в хладилника има доста яйца, а фризьорът предлага яйца по панагюрски. Когато двамата започват да ги броят, се оказва, че няма достатъчно, за да се нахранят всички добре. Гаро напомня, че някои от Съквартирантките спазват диета и не биха яли подобно нещо, така че яйцата ще бъдат достатъчни.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 15:17:00 Художествена критика
Художественият стил на Дияна вече има своя пръв яростен критик. Гаро не одобрява начина, по който Дия се отнася с храната и смята, че фасулът не бива да се докосва с крака. Екстравагантната софиянка му напомня, че Палома е използвала същия творчески метод, а и все пак бобът може просто да се измие. Хванат натясно, Гаро подема по-безобидна тема.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 14:44:00 Бобарт
Дияна е в творчески подем. Художничката изобразява различни фигури на пода на всекидневната, използвайки бобени зърна вместо четка. Дия внимателно оформя своите творби с ръцете и краката си. Как ли ще възприемат останалите Съквартиранти този нов художествен похват?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 14:16:00 Контрол
Докато Пеньо и Палома приготвят част от обедното меню, Виолета не ги изпуска от зоркия си поглед. Изглежда, че готвачката е доволна от старанието на двамата си чираци, но последната дума ще имат гладните като вълци Съквартиранти, които с нетърпение очакват сервирането на храната.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 13:40:00 Буреносни облаци
По всичко личи, че Лиляна е сърдита на Борислав. Спортистът прави опити да разговаря с нея, но красавицата му обръща гръб. Дали отношенията между двамата няма да навлязат в нов, по-малко романтичен етап?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 13:05:00 Детективи
Упоритостта на Павел е смайваща. Бургазлията е търпелив и последователен и като истински булдог отново претърсва Къщата. В търсене на липсващите си вещи той обикаля стая след стая, след което се прехвърля в градината. Борислав му дава нови идеи за потенциални скривалища, но те се оказват празни. В яда си охранителят измисля цял списък с наказания, които да приложи върху неизвестния шегаджия.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 12:30:00 На всички по равно
Поредното посещение в магазина вече е факт и пушачите в Къщата се събират, за да получат своя дял цигари. Неутралната в случая Любов чевръсто разпределя съдържанието на кутиите, строго наблюдавана от жадните за тютюн Съквартиранти. Всички любители на никотина получават равен брой цигари и обстановката в Къщата остава спокойна.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 11:55:00 Губеща стратегия
Лиляна настоятелно подканя Борислав да стане от леглото, но ръгбистът отказва да помръдне. Виолета внимателно следи сцената и замислено клати глава. "Трябва да му вадиш душата с памук, а не с инат", е съветът на Вили към Лиляна. Самият Борислав си признава, че ако пловдивчанката се държи по-мило, няма начин да не изпълни всяко нейно желание.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 11:19:00 Примирение
След като обръща Къщата с главата надолу, но така и не открива липсващите си вещи, Павел изпада в тъжно примирение. Охранителят кара Борислав да си признае, че той му е погодил този номер. Ръгбистът има силни аргументи в своя полза и Павката разбира, че не е попаднал на човека, който му трябва.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 10:43:00 Гняв
Павел е самото въплъщение на гнева. Бургазлията обикаля из Къщата подобно на тропически ураган, като проверява навсякъде за изчезналите си вещи. Въпреки че претърсва и най-потайните кътчета, охранителят не успява да открие нищо. Павката заплашва извършителя с тежко наказание и започва да гради теории кой ли може да е той.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 10:07:00 Мистерия
Павел с удивление открива, че част от вещите му липсват. Ядосан, бургазлията рови из зелена спалня, но без резултат. Ева също разбра, че в багажа й има липси, но засега няма намерение да претърсва Съквартирантите. Останете с Big Brother на живо, за да видите кои са другите жертви на партизанина Панайот.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 09:32:00 Млади години
Виолета разказва на Ева и Боян за буйната си младост. "С който и мъж да се запознаех, все искаше да се ожени за мен, имах четирима кандидати едновременно", с умиление си припомня готвачката. "За среща закъснявах поне с една минута и ако човекът, с който съм се уговорила, го няма, минавах транзит", смее се Вили.
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 08:58:00 Монолог
Тодор се впуска в дълъг монолог, използвайки една от камерите за събеседник. Останалите Съквартиранти следят с интерес действията на богослова. За кого ли е предназначено посланието на Тодор?
«    още снимки    »
Петък, 2006-10-06 08:23:00 Битка със съня
Сигналът за събуждане прозвучава и Дияна прави героични опити да задържи очите си отворени. Художничката дълго се бори със съня, но в крайна сметка губи безславно битката. Много от останалите Съквартиранти също имат проблем със ставането тази сутрин.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour