Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 23:33:00 Изкуството на ревността
Дияна разказва история за бурните моменти между нея и Боби. Художничката обрисува ситуация, в която видяла Боян да вкусва устните на друго момиче. Съперничката на Дия по-късно е пострадала от ръцете на разярената софиянка. Как ли ще се прояви войнствената й натура в Къщата?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 23:05:00 Дружески шарж
Част от Съквартирантите правят опити да имитират изнежения начин, по който се изразява Лиляна. Ева успява да уцели говора на пловдивчанката, а Павел прави нейните физиономии. Дали някой ще успее да постигне пълно съвършенство в имитацията?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 22:35:00 Сладкопойна чучулига
Къщата се оглася от хорово изпълнение на песни за морето. Ева дава тон и за изненада на всички първият, който започва да й приглася е Пламен. Наблюдавайки сценичните изяви, Павел прави коментар, че набожният варненец би изглеждал чудесно с моряшка фланелка, капитанска шапка и лула. Какви ли други неподозирани заложби крие търговецът?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 22:11:00 Майстори на щеката
Палома и Тодор са се впуснали в поредната игра билярд. Обикаляйки около зелената маса те си разменят комплименти и закачливи шеги. Дали между тях има и някаква друга игра?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 21:43:00 Тайни и загадки
Гаро, Дия и Борислав обсъждат поведението на част от Съквартирантите. За прозорливия Боро е непонятно, защо някои от новите им приятели са така потайни и скрити. Гаро се опитва да даде друга насока на разговора, но в заключение многозначително заявява, че очаква неочакваното.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 21:14:00 Клептомания
Мариола разказва как в миналото си е изнасяла дреболии от магазините без да си прави труда да плаща. Най-забавният случай от клептоманската й кариера е присвояването на дамски чорапи. Павел е видимо развеселен от разказа й и на шега изразява притеснение за собствените си вещи.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 20:42:00 Женени с деца
Светлана е намерила компания в лицето на друга майка - Ева. Търсейки разбиране, тя споделя за проблемите си в брака и как на няколко пъти е мислила за развод, след зачеването на дете от друг. Какъв ли съвет ще й даде събеседничката?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 20:15:00 Обтегнати отношения
Комуникацията между Пепи и Панайот е все по затруднена. Повод за поредното избухване е забележката, която Пеньо отправи към студента, че ако не му е приятно може да напусне. Младежът от Гълъбово все още не може да се примири с ласките, които получи от Пепи през седмицата и че те могат да опетнят името му.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 19:31:00 Свободен стил
Павел и Палома се забавляват по младежки. Охранителят е повалил тийнейджърката на пода и се опитва да я тушира. В крехкото тяло на младата танцьорка обаче има повече сили, отколкото е предполагал бургазлията и тя успява да се измъкне от хватката. Павел е впечатлен и прави предположения за уменията й в леглото. Дали ще му се отдаде възможност да ги изпита?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 19:03:00 Поглед в бъдещето
Най-възрастната Съквартирантка има опит в гледането на кафе. След поредния сеанс, Вили съобщава на Лиляна, че я очакват дете и сълзи. И докато пловдивчанката няма нищо против бебето, то тя не е много очарована от втората част на предсказанието. Дали сълзите ще са от радост или от мъка?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 18:35:00 Боди арт
Гаро тихичко похърква в леглото си и дава поле за творческа изява на Панайот. Младежът се заема с художественото оформление на стъпалата на спящият коафьор. Докато четката изписва разноцветни фигурки по краката му, Гаро усеща влажният и гъдел и бързо напуска царството на Морфей. Постъпката на студента е определена като инфантилна, а нозете на арменеца - подложени на старателно измиване.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 18:04:00 Тройка на здрачаване
В неделният следобед Борислав, Дияна и Лили са се отпуснали на едно от леглата в спалнята. Разговорът се състои от отделни забележки и закачки с които всеки се опитва да провокира събеседниците си. Лиляна определено има най-голям успех за сега, след като успя да ядоса спортиста с предположение за неговата истинска същност. Дали е била права или просто Боро не желае да се правят догадки за него?
Неделя, 2006-09-24 17:35:00 Екзотични танци
Палома разказва подробности за работата си на пилона. Тя изрично подчертава, че не е танцувала гола. Тодор се учудва и мисли професията й за опасна. В това време към триото се присъединява Вили и веднага получава покана от танцьорката и Пепи да се разкърши с тях. Готвачката отказва с обяснението, че предпочита да размахва ръце в седнало положение.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 17:08:00 Нашето бъдеще
Гаро и Светлана се радват на есенното слънце и говорят за слънцата в живота на дамата - децата й. Пловдивчанинът пророкува, че на младата майка ще й се наложи да постъпва подло с единственото оправдание, че го прави за децата. Светла се смее сърдечно, но може би усеща правота в думите на арменеца?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 16:40:00 Патиланци
Боро се шляе из двора и се цели в Лиляна със собственоръчно направена топка и закачливи коментари. Енергичната Дия изскача навън и се кара на пакостниците, че разбутват обзавеждането. Дали художничката много държи на реда, или е загрижена заради опсността от нови глоби?
Неделя, 2006-09-24 16:07:00 Новите наказания
Съквартирантите с ударни темпове намаляват размера на Голямата награда. За коментиране механиката на продукцията от Надежда (Вяра) наградата бе намалена с нови 5 000 лева. За същото нарушение Лиляна и Павел бяха наказани общо с 5 000 лева. Същата грешка допуснаха още Боян, Тодор, Лиляна, Мариола и Дияна, за което им беше наложено наказание от общо 5 000 лева. За неспазване правилата за носене на микрофон в Къщата Ева намали наградата с още 5 000 лева. За същото нарушение Павел и Мариола са санкционирани с по 5 000 лева всеки. За обсъждане механиката на продукцията Тодор намали наградата с нови 5 000 лева. В момента размерът на Голямата награда е 365 000 лева.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 15:36:00 Неясни подозрения
Мистериозната Пепи е привлякла вниманието и на Лиляна. Пловдивчанката обаче не е сигурна накъде да насочи съмненията си и решава да сподели подозренията си насаме с Павел. Охранителят дълго се колебае какво може да каже относно Пепи и накрая отсича, че за момента ще се въздържи от коментар. Ще се досети ли Лиляна за истинската самоличност на Пеньо, или подозренията й ще се разсеят бързо?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 15:07:00 Недоволство
Цялостното поведение на Пламен в Къщата прави неприятно впечатление на Вили и Гаро. Двамата заключават, че варненецът е преминал всички граници в някои отношения. Дори смиреният Тодор е на мнение, че понякога Пламен не се държи както подобава.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 14:38:00 Размяна на мнения
Павел все по-смело обсажда непристъпната Лиляна. Охранителят открито демонстрира, че не би имал нищо против да се сближи повече с красивата пловдивчанка. Панайот, както винаги, има какво да сподели по темата за жените в Къщата и техните качества. Екстравагантната Дияна и винаги откровеният Борислав също имат изградено становище за отношенията между някои от участниците в шоуто.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 14:05:00 Експертно мнение
Дияна размишлява на глас за предимствата и недостатъците на своята фигура. Гаро, безспорният авторитет сред Съквартирантите в тази област, хладнокръвно преценява прелестите на художничката. Окончателното му становище е, че софиянката има наистина величествена осанка. Павел философски коментира, че в крайна сметка всяка жена обича да я хвалят. Отговорът на Дияна обаче е съвършено неочакван.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 13:30:00 Тютюн
Подозренията на Панайот, че някои Съквартиранти не се съобразяват с другите при консумирането на провизиите, явно има основание. Тодор с изненада установява, че му липсват две цигари. Богословът търси навсякъде, дори в хладилника, но не успява да ги открие. Палома следи отблизо издирването и тайнствено се усмихва. Дали пък танцьорката не знае нещо по въпроса за изчезналите цигари?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 13:03:00 Истински романс
Мариола е на мнение, че е напълно възможно Лиляна да завърже сериозни отношения с един от мъжете в Къщата. Вие направо сте родени един за друг, аргументира се фризьорката. Пловдивчанката приема думите й със смях, но Мариола изглежда напълно сериозна.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 12:31:00 Изпитание на волята
Гаро споделя най-интересните случаи от дългата си кариера на фризьор. Пловдивчанинът гарнира монолога си с цял куп съвети за поддържането на хубава коса, които неговите слушатели жадно попиват. Самият коафьор разкрива, че в един момент е имал на главата си сто и осемдесет плитки, но успял да ги изтърпи само два месеца. Гаро е категоричен, че грижите за подобна сложна фризура са истинско изпитание.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 12:00:00 Размекване на леда
Борислав е на мнение, че в непристъпната крепост, наречена Лиляна, тепърва ще се забелязват пукнатини. Мариола си признава, че като характер пловдивчанката й допада най-много от всички жени в Къщата. Естествено, фризьорката иска да научи дали Борислав няма по-специални планове по отношение на красавицата.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 11:27:00 Игри на късмета
Пламен въвежда Павел в тънкостите на залаганията в интернет. Отшелникът демонстрира учудващи познания за хазарта в глобалната мрежа и разяснява на бургазлията къде може да очаква възвръщаемост на вложените средства. Охранителят остава дълбоко впечатлен от факта, че Пламен има наблюдения дори върху коефициентите на футболните букмейкъри.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 10:57:00 Въпрос на такт
Палома споделя с Пеньо, че не харесва начина, по който Мариола се държи с нея. Танцьорката пояснява на Пепи, че тази сутрин фризьорката е постъпила много нетактично и с това я е засегнала не на шега. Аграрният счетоводител предупреждава красавицата да се пази от Мариола. Дали Палома ще го послуша?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 10:20:00 Без следа
Панайот негодува на висок глас, че някои от Съквартирантите си взимат храна от хладилника, без да се съобразяват с другите. Футболистът бързо прави сметка с какви продукти разполагат обитателите на Къщата и остава учуден, когато открива колко много храна е изчезнала безследно. Ще подкрепят ли наблюденията му останалите участници в шоуто?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 09:53:00 Напътствия
Пеньо е изправен пред ново предизвикателство в тайната си мисия. Аграрният счетоводител иска да се изкъпе, но през банята постоянно минават хора. Гаро за пореден път влиза в ролята на наставник и дава нови ценни съвети на Пепи. Ще успее ли Пеньо да прескочи и това препятствие?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 09:26:00 Поверително и лично
Лиляна и Панайот търпеливо изчакват останалите Съквартиранти да напуснат стаята, за да проведат тих разговор на четири очи. Big Brother е единственият свидетел на краткия им диалог. Какво ли имат да си кажат двамата участници в шоуто?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 08:58:00 Наблюдателят
Дияна също не пропуска сутрешната си тренировка. Художничката дълго тича из двора, преди да премине към по-сложните упражнения. Изглежда, че физзарядката дълбоко е впечатлила Пламен: отшелникът дори вдига поглед от своята Библия, за да обърне внимание на случващото се. За какво ли си мисли варненецът, докато наблюдава тренировката на Дияна?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 08:25:00 Благотворно въздействие
По всичко личи, че Тодор не е спал добре и има нужда от раздвижване. Дияна се наема да направи ободряващ сутрешен масаж на богослова. Художничката се справя толкова добре, че не след дълго Тодор е готов за дневната си тренировка.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-09-24 02:00:00 Равносметка
Въпреки късния час, някои от участниците в шоуто все още са будни. Боян и Пеньо са се усамотили в градината и дълго разговарят за отношенията между Съквартирантите. Какво ли е мнението на всеки от двамата за първите дни от пребиваването им в Къщата?
Неделя, 2006-09-24 00:06:00 Мечтан приятел
След като Мариола и Боби прекарват почти цял ден заедно, бургазлийката се е отделила встрани и си почива. Не след дълго, при нея идва Борислав, който я целува по бузата и започва закачливо да я пляска. Мариола видимо се разнежва и споделя, че ако има такъв приятел като него, не й трябва нищо друго.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour