Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 23:43:00 Образование
Лиляна и Палома проявяват жив интерес към малката Амбър. Двете Съквартирантки жадно прелистват книга с инструкции за отглеждане на бебета и шепнешком обсъждат прочетеното. Светлана със сигурност няма да изпитва недостиг от желаещи да я отменят в грижите за детето й.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 23:07:00 Грижи
Ева предлага на Светлана да й помага и утре в грижите за малката Амбър. Засега дизайнерката е един от главните помощници на Лана в отглеждането на бебето. Какъв ли е планът им за утрешния ден?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 22:33:00 Чие е общото?
Гаро упорито търси нови пътища за подклаждане на противоречията в Къщата. Пловдивчанинът припомня на Виолета, че снощи Боян е изпил порядъчно количество червено вино. Виолета му опонира, че в това няма нищо лошо, но променя мнението си, когато Гаро пояснява, че изконсумираният от бармана алкохол е бил общ.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 21:57:00 Дискусия
Вяра, Палома и Лиляна подробно анализират действията на Гаро и Пеньо. Според Вяра, модният спец знае как да спечели хората на своя страна и лесно е оплел Пепи в мрежите си. Танцьорката подкрепя становището й, че чирпанлията прекалено се доверява на Гаро. Лиляна пък повече се притеснява от изхода на елиминациите в понеделник и шансовете на Борислав.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 21:21:00 Мълниеносен отговор
Инстинктът на Гаро със сигурност му е подсказал, че тризначките замислят нещо. Фризьорът не губи време и бързо пристъпва към формиране на опозиция срещу трите сестри, като подстрекава срещу тях Виолета и Пеньо. Акцията на пловдивчанина минава успешно: Вили и Пепи също се изказват неодобрително за благоевградчанките. Тогава Гаро се възползва от успеха си, като подмята и няколко язвителни забележки към Тодор.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 20:45:00 Нов човек
Тризначките са забелязали, че откакто малката Амбър е в Къщата, Ева се е преобразила напълно. Дизайнерката си признава, че моментите, прекарани със Светлана и бебето, много й напомнят на първите дни на дъщеря й Евана. Трите благоевградчанки насърчават старанието на Ева и живо се интересуват от емоционалното състояние на Лана.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 20:09:00 Тройна антипатия
Противниците на Пеньо в Къщата получават сериозно подкрепление. Крехкият чирпанлия е предизвикал гнева на тризначките и бъдещето му не изглежда никак розово. Благоевградчанките вече са убедени, че главните интриганти в Къщата са Гаро и Пеньо, макар и да смятат фризьора за по-голям източник на сплетни от Пепи. Трите сестри са на мнение, че певецът преувеличава със страданията си след операцията и не крият отвращението си от лошата му хигиена.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 19:34:00 Критика
Павел е раздразнен от поведението на Палома. Охранителят обвинява екзотичната красавица, че мени настроенията си твърде често, при това без причина. Бургазлията също така смята, че Палома все още се облича прекалено предизвикателно. Как ли ще отговори танцьорката на нападките му?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 18:54:00 Дий, конче!
Чудейки се, как точно да разнообразят следобеда и по-точно времето си в басейна, Борислав и Лиляна изпробват познатата детска игра на конче. Мускулестият ръгбист яхва пловдивчанката и направи едно кръгче върху гърба й. Красавицата искрено се зарадва на физическата си мощ. Какво ли не прави човек, за да направи денят си по-весел?!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 18:18:00 Тъга
Ева се е усамотила в зелената спалня и мълчаливо оглежда стените на помещението. По всичко личи, че нещо я тревожи, тъй като не спира нервно да гризе ноктите си. Каква ли е причината за внезапната депресия на Ева?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 17:43:00 От всичко по много
Вили влезе в магазина да пазарува и излезе истински възмутена от тризначките. Готвачката от Брусарци разкри пред Тодор, че Вяра, Надежда и Любов са истински ненаситни щом става въпрос за храна. Благоевградчанките посрещнали с бурни възклицания наличните продукти в магазина и по думите й, искали от всичко. Президентът на Къщата се въздържа от коментар.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 17:07:00 Нов смисъл
Ева е много доволна от присъствието на малката Амбър в Къщата. Дизайнерката твърди, че по този начин понася по-леко липсата на своята собствена дъщеря Евана. Сега съм като дойка, радва се Ева.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 16:32:00 Егоизъм
Гаро отново говори зад гърба на Ева, като този път я обвинява в разхищение на бюджета. Фризьорът е сигурен, че блондинката е похарчила част от общите пари на Съквартирантите за свои лични нужди. Пеньо не противоречи на Гаро и напълно подкрепя критиките му към Ева.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 15:58:00 Идиличният сън на Ева
Ева толкова е свикнала с обстановката и Съквартирантите си, че вече ги сънува. Тя разказва, че през цялата нощ е имала много хубав сън - представяла си е, че всички заедно живеят в огромна вила, където Борислав е измислил удобства за жените - веранда и специално помещение за пране. Идиличната представа на блондинката е за бяла къща на красив екзотичен остров.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 15:22:00 Прекалено самочувствие?
Миналата вечер, Гаро поласка Лили като й каза, че прилича на американски модел, който рекламира гримове. Тази сутрин, тя се сеща за думите на коафьора и споделя пред Боби, че не е могла да спи от еуфория. Според спортиста обаче, Лили трябва да спре да се превъзнася с нейното прекалено самочувствие.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 14:50:00 Всеобща загриженост
Докато Светлана пуши в хола, за Амбър се грижи Тодор. След като обаче бебето започва неистово да плаче, на помощ на богослова идва Павел, на който не му липсва подход към децата. Двамата предприемат кратка разходка под слънцето като следят от близо състоянието на момиченцето. Към тях се присъединяват и Вили, и Лили, които дават съвети на мъжете-бавачки. Разхождайте я само на слънце и не повече от десетина минути.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 14:12:00 Ненавременна разходка
Светлана облича бебето си и казва, че ще го повери на близначките, които да го разходят в градината. Гаро е потресен от случващото се и споделя с Лили и Боби, че това според него е абсолютно неправилно. Не трябва да излиза поне една седмица - това да не е играчка в количка?! Аз ще й го кажа това, ако ще да се изпокараме!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 13:30:00 Храната на Амбър
Светлана отказва да кърми бебето си. Според някои, причината на майката е неоснователна: тя не иска да трови Амбър не с никотин, а с отрицателните си емоции!
Събота, 2006-10-28 12:46:00 Мечтана тишина
Борислав е впечатлен от тишината и уюта в детската стая и споделя, че за него, това е истинска мечта. Шумът в Къщата явно наистина притеснява ръгбиста и той казва, че желанието му е поне веднъж да легне до креватчето на Амбър и да заспи на спокойствие.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 12:10:00 Родена с късмет
Светлана споделя, че се радва на това, че Амбър се е родила под щастлива звезда. Според нея, това е добро начало на живот: Все пак в момента тя е най-известното бебе в България!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 11:26:00 Взаимно уважение
Вили коментира пред някои от Съквартирантите, отношенията си с Гаро. Тя е на мнение, че уважението им е взаимно, но понякога пловдивчанина я дразни, защото изобщо не знае как да се държи сред хора. Според готвачката, това се дължи на факта, че цял живот е живял сам и не може да свикне със съжителството в Къщата.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 10:48:00 Цигарена страст
Светлана смята, че не може без цигари и оставя малката Амбър, за да се отдаде на никотина. Вместо нея, за бебето се грижи Вили, която е неотлъчно до креватчето му и стриктно следи всичко да бъде наред.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 10:14:00 Кой крив, кой прав
Гаро и Вили коментират отношенията на Светлана със законния й съпруг. Пуританът е на мнение, че майката е сгрешила в решението си и предполага, че мъжа й се срамува от това. Вилито пък е оптимистка и вярва, че щом веднъж е поела отговорност, Светла ще съумее да се справи: Ако са се разбрали, ако са нямали разправии, да вземе да й прости и да си я прибере, да не страдат дечицата.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 09:25:00 Колики
Ева споделя с Виолета, че Амбър много плаче и Светла не може да спи. Като по-опитна, готвачката казва, че това е много нормално, защото дори и през първия месец, бебетата имат колики. Дизайнерката е учудена: Така ли? Аз си мислех, че децата нямат колики поне един месец. Според мен просто искат внимание.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 08:56:00 Притеснение
Боян и Вили са станали по-рано от другите и си приготвят кафе. Докато се мотаят в кухнята, двамата започват разговор за Светлана и нейното бебе и изказват притеснението си за спокойствието на двете. Според Вили, Светла не е спала цяла нощ и ако продължава така, скоро ще се почувства много уморена. Можем да й помогнем като отвреме-навреме я отменяме.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 08:24:00 Грижа
Светлана и малката Амбър прекараха първата си нощ в Къщата на Big Brother. Преди другите Съквартиранти да са станали, майката вече е будна и се грижи за новородената си дъщеря. Ева като нейна най-близка в Къщата й помага с грижи и съвети.
Събота, 2006-10-28 00:27:00 Любовна зависимост
Някои от Съквартирантите са се събрали в басеина на сладки приказки и леки флиртове. Ева преценява, че това е най-подходящия момент да съобщи на всеослушание пред всички, включително пред Боян: Аз съм абсолютно пристрастена към любовта. Не мога да живея ако не давам и не получавам любов и това не е клише!
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-28 00:02:00 Поверително и лично
Виолета е решила да разясни отношенията си с Гаро. Готвачката е категорична - каквото и да си споделят двамата, всичко трябва да остава там, където е било казано. Фризьорът се оправдава, че винаги се стреми да бъде дискретен, но леля Вили е рязка : Ти си свикнал с твоите клиентки да си тропаш всичко, но не става така тука!
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour