Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 23:35:00 Произход и телосложение
Павел казва на Палома, че задните й части са леко увиснали, откакто е в Къщата, и се чуди дали това не се дължи на прекомерното хапване. Екзотичната красавица е леко обидена и категорична: Това е напълно невъзможно - няма никарагуанка с увиснал задник, това е от расата ни!
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 22:54:00 Учителят Тодор
Разговорът на Светлана и Боян за цигарите поражда у Тодор желание да поучи майката. Той заявява, че според него, тя е абсолютно зависима от никотина и тряба да помисли за здравето си. Блондинката, очевидно не е съгласна с богослова и се ядосва на коментара му. За да бъде по-убедителна, Лана пита Палома и Пеньо дали мислят, че е заклета пушачка - и двамата запазват двусмислено мълчание.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 22:01:00 Зависимост
Боян се оплаква на Светлана, че няма да може да откаже цигарите навън и за това е по-добре да опита, да го направи в Къщата. Барманът споделя, че ако спре да пуши, ще има още един доволен човек - неговата майка.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 21:11:00 Заговор
Малко след като Любов и Вяра са се извинили на Лили, тя започва разговор по темата с Палома. Пловдивчанката изразява мнение, че е най-добре да убият простака с мълчание и да не обръщат никакво внимание на трите сестри. Защото, допълва красавицата, са ни под нивото, нали?
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 20:21:00 Майчин инстинкт
Малката Амбър трябва да спи и с тази задача се наема Лили, която сяда и започва да я люлее. При тях идва Боби и възлюбената му започва да говори за майки и деца, което се оказва доста безинтересна тема за ръгбиста. Вместо да я слуша, Борислав предпочита да направи поредната си тренировка за деня.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 19:30:00 Сдобряване
След днешния скандал, Любов и Вяра търсят Лиляна, за да й се извинят. Двете сестри поднасят искрените си съжаления и казват, че не са лоши и не са искали да говорят такива неща, но когато чуят нещо по адрес на майка си, полудяват. Пловдивчанката очевидно е трогната от инициативата на благоевградчанките и без да му мисли, им прощава.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 18:47:00 Мисиите на Лили
Боби и Лили отново се карат - този път заради несериозността на Лиляна. Ръгбистът е на мнение, че всяка една мисия на приятелката му, е била неуспешна, защото тя много се лигави. Той я призовава да се стегне, а пловдивчанката, разбира се, демонстративно му се сърди.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 18:06:00 Следобеден сън?
Лиляна и Боби се усамотяват под завивките с обяснението, че смятат да поспят малко, за да си починат. Не става ясно от какво ще си почиват, но вместо това са очевидни съмнителните им движения под юргана. Дали не се случва нещо любопитно?
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 17:35:00 Поредният скандал
Лили, Любов и Вяра влизат в страхотен конфликт, заради думите на пловдивчанката, че майката на тризначките, сигурно я е срам като ги гледа. Сестрите избухват и отвръщат с купища обидни думи, на които Лили само се усмихва. Как ли ще реагират на усмивката й блондинките?
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 16:42:00 Собствен стил
Ексцентричният Пеньо скучае и решава да се позабавлява като си направи дизайнерска дрешка от стара тениска. Певецът грабва ножицата и започва да твори. Какво ли ще излезе накрая?
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 16:02:00 Прекрояване на бюджета
Броят на пушачите в Къщата вече е намалял и тризначките са на мнение, че е крайно време седмичният бюджет да се коригира. Планът им предвижда от следващата седмица да се заделят по-малко средства за цигари, но всеки от Съквартирантите да има дневни пари. Лиляна е напълно съгласна с предложението, но Виолета има съмнения дали бюджетът е приемлив. Практичната готвачка посочва, че ако се запази традицията всеки да има собствени средства, от това може сериозно да пострадат общите консумативи, включително дневното меню.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 15:14:00 Изобретателност
Хранителната криза е във вихъра си и Виолета за пореден път трябва да спасява положението. Майсторката на кулинарното изкуство съветва Съквартирантите как да си направят вкусен обяд с малкото налични продукти. Вили демонстрира как обикновеният фасул може да се превърне в основа на превъзходно меню, което да засити всички.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 14:38:00 Анти
Вяра, Надежда и Любов не спират да обсъждат Борислав и Лиляна. Тризначките се чудят с какво за заслужили двамата им опоненти да им говорят зад гърба и заключават, че вероятно се страхуват от тях. Надежда пък е сигурна, че понякога пловдивчанката се осмелява да й се подиграва открито. Любов прагматично дава наставления на сестрите си как да се държат с Лили и Боби, в случай че тя напусне Къщата в понеделник.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 14:00:00 Самотна ли е Светлана?
Пеньо смята, че Светлана ще бъде доста по-самотна след излизането на Ева. Чирпанлията е на мнение, че плевенчанката е била единственият човек в Къщата, с който фризьорката се е разбирала добре. Според Виолета, напускането на Ева надали ще има толкова силен ефект върху Лана, тъй като двете всъщност не са били в толкова блестящи отношения, колкото си представя Пеньо.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 13:21:00 Сравнение
Борислав и Лиляна спорят кой от двамата има по-хубава кожа. Ръгбистът твърди, че неговата изглежда по-добре и даже цветът й е по-приятен. Естествено, пловдивчанката категорично не е съгласна и изтъква, че по кожата й няма нито една пъпка. Ще отстъпи ли Борислав в полза на Лили?
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 12:44:00 Гняв
Палома отново попада на мерника на тризначките. Вяра, Надежда и Любов са категорични, че танцьорката е много непохватна и мързелива. Благоевградчанките обобщават, че Палома е най-обикновена интригантка и прехвърлят словесната си канонада върху другите Съквартиранти, като започват с Борислав и Лиляна.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 12:08:00 Пълен отказ
Боян използва обстоятелството, че повечето Съквартиранти са се събрали заедно и обявява на всеослушание, че от днес спира да пуши. Барманът си признава, че казва това пред всички, за да не се отметне от решението си. Тодор е първият, който го поздравява за смелата стъпка. Останалите също посрещат думите на Боян с радостни възгласи, но Павел е скептичен. Според охранителя, Боян няма да издържи дълго без цигари.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 11:33:00 Челно място
Съквартирантите спорят кой от тях може да получи първото място в класацията за най-страстен пушач. След като отдават дължимото на вече напусналите Къщата Ева и Мариола, те се спират на Светлана. Тодор отбелязва, че младата майка наистина е голям почитател на никотина. Вяра допълва, че Лана продължава да пуши цигарите от чай на Ева, въпреки лошия им аромат.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 10:57:00 Шесто чувство
Тодор и Любов влизат в остър спор, като темата на дискусията са екстрасенсите и техните качества. Богословът е на мнение, че благоевградчанката дълбоко се заблуждава по отношение на начина, по който екстрасенсите правят своите предсказания. Докачливата тризначка не се предава лесно и обвинява духовника, че той е човекът, който греши.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 10:20:00 Зрели хора
Боян гадае какъв ли ще е характерът на тризначките след десетина години. Тодор смята, че дотогава благоевградчанките вече ще са улегнали и ще са съвсем различни хора. Барманът е на мнение, че манталитетът им като цяло няма да се промени особено. Виолета прогнозира, че Любов ще изпревари сестрите си и ще се омъжи преди тях.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 09:43:00 Недоволство
Вяра споделя с Вили, че оризът за днешния обед е много лошо приготвен. Според благоевградчанката, яденето прилича на туткал. Ще се окаже ли това началото на нов кулинарен дебат?
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 09:06:00 Старание
Боян запретва ръкави веднага след ставане. Барманът се захваща да подреди по местата им измитите прибори за хранене. Виолета го кара направо да прибере цялата кухненска посуда. Прибирай всички съдове, днес няма какво да се готви, аргументира се Вили.
«    още снимки    »
Събота, 2006-11-04 08:25:00 Дисциплина
Тодор не изневерява на себе си и отново е сред най-ранобудните обитатели на Къщата. Докато останалите Съквартиранти още събират кураж да излязат изпод завивките, богословът вече прави първата си серия лицеви опори.
Събота, 2006-11-04 00:02:00 Ева напусна къщата
Ева напусна Къщата по свое собствено желание. Тя си тръгна от шоуто изпратена с много целувки и бурни възгласи. Какви ли ще са реакциите и коментарите на останалите Съквартиранти?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour