Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 23:48:00 Пътят към сърцето
Днешният ден е бил ползотворен за Ева. Софиянката е открила, че колкото по-крехка и уязвима изглежда, толкова повече я харесват мъжете. Te имат нужда да закрилят жените, обобщава тя и смята, че Светлана също трябва да опита. Гаро отново разтваря торбата със съвети и им разкрива в детайли стратегията за държане на силния пол в подчинение. Модният спец е категоричен, че Ева е на прав път в разсъжденията си.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 23:15:00 Работно време
Светлана е категорична, че за в бъдеще възнамерява да отделя повече време на децата си. Вариантът с шест работни дни и един почивен не е най-добрият за пълноценен семеен живот, посочва тя. Ева пък иска да организира професионалните си ангажименти така, че да бъде с дъщеря си, без това да попречи на работата. Дали смята това за възможно?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 22:40:00 Турнир с награди
Панайот, Тодор и Борислав си организират минитурнир по билярд. За да бъде играта по-интересна, младежът от Гълъбово предлага много съблазнителна награда - победителят да спи в едно легло с Лиляна. Красавицата се съгласява и съревнованието веднага започва. Надпреварата ще бъде свирепа, а наградата остава само и единствено за победителя.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 22:06:00 Хванат в лъжа
Борислав с грейнало лице обяснява на Надежда как Панайот се целува с Вяра. Ръгбистът пояснява как Пацо въобще не подозира, че не е попаднал на правилната тризначка. Въпреки че Борислав лъже много убедително, Надежда бързо го разконспирира. Със сигурност това няма да е последният опит на Съквартирантите да се пошегуват за сметка на Панайот.
Четвъртък, 2006-09-28 21:30:00 Неотстъпчивост
Светлана още е много ядосана от спора, избухнал след посещението на магазина. Тя не смята, че е сгрешила при избора на продукти и обявява пред всички, че се чувства права сама за себе си. Дали смелото й изявление няма да стане причина за нови дебати?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 20:56:00 Нерви
Вместо да успокои опънатите нерви на Съквартирантите, поредното взимане на стоки от магазина става повод за нова драма. Дия не е доволна от вида на напазаруваните цигари и гласно изказва неодобрението си. Художничката е на мнение, че бюджетът е бил изразходван за цигари, които никой няма да пуши. До какво ли ще доведе това ново покачване на напрежението?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 20:20:00 Ред
Дияна негодува, че Съквартирантите почти никога не сядат на масата заедно. Художничката смята да въведе практиката всички обитатели на Къщата да се хранят по едно и също време. Мариола не смята, че това е възможно, но Дия постепенно постига своето. Ще стане ли тази практика постоянна, или индивидуализмът на Съквартирантите ще надделее?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 19:44:00 Кръстосан разпит
Зажаднелите за тютюн Съквартиранти си припомнят с наслада за изпушената цигара, когато в градината се появява Тодор. Богословът на секундата е засипан с въпроси дали не му се намира някоя цигара, дори възникват подозрения, че той също крие запасите си от ценната стока. Изненадан от това посрещане, сливенлията храбро се брани и отрича отправените обвинения. Тодор дори започва да крои на глас планове да започне тютюнев бизнес, след като вижда с какво настървение го гледат и разпитват любителите на никотина в Къщата.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 19:11:00 Скрити запаси
Борислав е приготвил подарък на Мариола. Ръгбистът скришом е взел една цигара от кутията на фризьорката и сега й показва къде може да я открие. Когато вижда дефицитната стока Съквартирантката изпада в екстаз и се хвърля на врата на спортиста. При върлуващата в Къщата тютюнева криза, Мариола чинно разделя цигарата с останалите любители на никотина.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 18:39:00 Първичен инстинкт
Ева смята, че сред Съквартирантите се чувства напрежение поради липсата на достатъчно храна и цигари. Това са навици, които създават спокойствие и когато не могат да бъдат удовлетворени, хората започват да се чувстват несигурни, аргументира се тя. Дияна се съгласява с нея и добавя, че подобни реакции са много първични и поради това задоволяването им е първостепенна цел, което пък от своя страна внася напрежение.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 18:04:00 Тайна рецепта
Съквартирантите гледат подозрително храната, която Тодор с наслада поглъща на вечеря. Богословът твърди, че въпросното ядене наистина е много вкусно: мюсли със захар, нескафе и олио. Въпреки настоятелните му покани, никой от участниците в шоуто не се осмелява да опита странната субстанция. Тодор невъзмутимо довършва вечерята си под недоверчивите погледи на останалите.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 17:30:00 Изненада
Борислав скрива Лиляна под леглото и го затваря плътно, след което чака някой от Съквартирантите да се появи. Както може да се очаква, Панайот отново е в ролята на жертвата. Когато пловдивчанката се показва изпод леглото, футболистът подскача от изненада, за голямо удоволствие на Борислав.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 16:58:00 Предпазни мерки
Гаро започва да се чуди дали гласът на Пеньо няма да се промени към по-лошо след няколко години, когато крехкия Съквартирант достигне зряла възраст. Според Павел, ако това наистина е така, то Пепи трябва да прибегне към радикални мерки, за да съхрани гласовите си данни. Предложените от охранителя варианти, обаче надали ще се понравят на Пеньо.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 16:23:00 Ревност
Борислав е на мнение, че Мариола вече го ревнува от останалите в Къщата. Според ръгбиста, причината е, че фризьорката го чувства най-близък от всички Съквартиранти. Лиляна е забелязала, че тя й е сърдита, но чак сега разбира каква е истинската причина. До този момент пловдивчанката е смятала, че Мариола ревнува Борислав от тризначките, но истината се оказва съвсем друга. Спортистът обаче е приготвил и други изненадващи разкрития.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 15:28:00 Съдбовна среща
Разказът на Виолета за съдбата и за вярата в Господ подсеща тризначките за срещата им с баба Ванга. Момичетата разказват как светицита наредила всички да се оттеглят и да влязат само тризначките. Те споделят още, че старицата ги извикала по имена и върнала Любов, защото според Ванга носела отрицателна енергия. Учудването и на трите било огромно.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 14:56:00 Тютюн
Тризначките обсъждат с Борислав цигарената криза в Къщата. Ръгбистът споделя, че той може най-добре да прецени колко е силно влиянието на цигарите върху другите, защото е бивш пушач. Съветът му към момичетата е да не се карат със Съквартирантите заради няколко кутии, защото не си заслужава. Дали дамите ще се вслушат в думите на Борислав?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 14:22:00 Истината за Панайот
Надежда е решена да разкрие истината за отношенията между Пеньо и Панайот. Пепи разказва на близначката за всяко тяхно движение в леглото преди няколко нощи. Певецът е на мнение, че Панайот е типичен женкар и е готов на всичко, за да впечатли една дама. Надежда слуша и коментира, че и тя понякога се дразни на характера му.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 13:54:00 Кръстосан разпит
Двете близначки Надежда и Вяра споделят пред Ева, че са били толкова запалени по Big Brother 2, че за да могат да го следят, дори не са излизали. Надежда разказва, че интригата между Мариян, Елена и Мая й е била най-интересна. Това е най-удобният момент, двете момичета да разпитат с най-малки подробности каква е историята на Ева и Мариян и какво е отношението на блондинката към двете бивши възлюбени на мъжа й. Тя с oхота отговаря на всеки въпрос. Дори и на най-личните.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 13:25:00 Салон за красота
Вяра и Надежда искрено се забавляват с разказите на сладкодумния Гаро. Този път, коафьорът разказва за фризьорския си салон и за това защо работи само от 13 до 19 часа. Според него, клиентът е този, който определя работното време, а дамите, които правят косите си в неговия салон, спят до късно и идват следобяд. Разказът се превръща в дискусия на тема кога трябва да бъдат отворени салоните за красота. Всеобщото мнение е категорично - денонощно!
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 12:48:00 Циганска баница
Павел е решил да приложи кулинарните си умения и да зарадва някои от Съквартирантите с просто ястие - циганска баница. Бургазлията споделя, че е ял такива филии като малък и му е скъп спомен. Рецептата е много лесна - бял хляб, поръсен с олио и червен пипер.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 12:18:00 Кой мие чиниите?
Гаро, Пеньо и Надежда обсъждат другите Съквартиранти. Поводът за техния разговор е факта, че всички ядат заедно, но не всички помагат в кухнята след това. Надежда споделя, че най-често е виждала около печката Дия и Лили, а Пепи набеждава за най-мързелив Панайот. Според певецът, плейбоят от Гълъбово е измил само две чаши от началото на шоуто. Гаро завоалирано подмята за Съквартирант, който никога нищо не върши - кой ли е той?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 11:44:00 Открий разликите
Дияна решава, че е особено важно да се научи да разпознава тризначките. За тази цел, художничката нарежда трите сестри в редичка и изброява различията ми. Дия установява, че Вяра е най-ниска, следва Любов и най-високата - Надежда. Това е едно добро начало за Дия и тя възнамерява тепърва да открие още разлики. Дали обаче има такива?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 11:18:00 Разпяване
Пеньо и Гаро се разпяват в двора. Пепи демонстрира завидни певчески данни докато изпълнява така популярната песничка за репетиции Kaчвам се по стълбичка и надолу слизам. Фризьорът е възхитен и сипе купища похвали и суперлативи. Обнадежден, Пеньо споделя, че си търси продуцент. Има ли бъдеще за тандема след шоуто?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 10:47:00 Храна или изкуство?
По време на закуска, Гаро се досеща за платното, което Дия пожела да й осигури Big Brother и заявява, че за него това е пълна глупост. Според коафьора е безумно да заменяш храната си за четки и бои, но Дияна е убедена, че жертвата си заслужава. В спора се намесва и Надежда, която пита художничаката дали ще я нарисува. Коя храна е по-важна - душевната или телесната?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 10:22:00 Упражнения за бъдещи майки
Докато повечето от Съквартирантите все още не са се разсънили, Светлана вече е в басейна. Тя е решила да започне деня си здравословно - с гимнастика и няколко бавни обиколки във водата, отпускайки се леко на повърхността. Дали бебето скоро ще напомни за себе си?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 09:50:00 Кафе и страсти
Пиейки сутрешното си кафе, Павел и Ева обсъждат отминалата нощ. На въпроса дали е имало горещи случки, Павката със съжаление отговаря отрицателно.Бургазлията не пропуска да сподели силното си желание да преживее страстна авантюра в Къщата в някой от предстоящите дни. С кого ли?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 09:24:00 Сънят на Боян
Докато се разсънват, Боян разказва на Борислав и Вяра за странния сън от изминалата нощ. Барманът сънувал, че Боби и Мариола са били в комуна за наркомани и сега са се върнали. През това време, в стаята нахълтва Мариола, която заявява, че не иска да чува името си в подобни разкази, защото не й е приятно. Ексцентричната бургазлийка заплашва Боян със саморазправа и демонтративно излиза от спалнята. Дали ще изпълни заканата си?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 08:58:00 Три неща
Докато оправя леглото си, Гаро споделя пред Съквартирантите една малка тайна. Той разкрива три неща, с които може да извади Виолета от равновесие - да не си оправи леглото, да скрие коланчето на халата й, и да й се бърка в работата, докато Вили готви. Дали все пак Гаро няма да изпробва някое от трите?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 08:25:00 Сутрешни упражнения
Борислав решава да покаже на Любов полезно упражнение, с което да подържа добрата си форма. Освен, че е много добре запознат със спортните техники, Боби е и добър инструктор. Докато двамата с тризначката се обучават, Лили решава да се присъедини към тях и ляга непосредствено до ръгбиста. Дали това е лек признак на ревност?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 04:18:00 Звездата на нощта
Мариола и Лили дълго не могат да заспят и решават да споделят безсънието си. Двете момичета си говорят почти до сутринта, когато към тях се присъединява артистичната Дияна. Тя влиза в стаята, облечена оскъдно и обвита в еротично марабу, и изнася цяла шоу-програма. След като импровизирания стриптийз приключва, Дия се хвърля в леглото на двете Съквартирантки и трите продължават да си шушукат.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-28 03:40:00 Среднощно падане
Докато сладко спи, Пеньо изведнъж се озовава не на леглото, а до него! Певецът се преобръща и видимо стреснат, открива, че падането освен всичко, и боли. Без много, много да му мисли, Пепи отново се връща под завивките. Дали е сънувал кошмари?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour