Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 23:48:00 Тревоги
Мариола споделя своите притеснения относно деградацията на участниците пред Лиляна. Според нея, след излизането си от Къщата, жените ще се превърнат в интригантки и клюкарки. Мариола твърди, че след като дълго време живеят в такава среда, всички те ако не друго, то поне ще се научат как да създават около себе си интриги и клюки. Дали Лиляна споделя опасенията на артистичната фризьорка?
Сряда, 2006-09-27 23:16:00 Приятели
Павел решава да обърне внимание на Виолета. В прегръдка, охранителя обяснява, че въпреки острите думи, които отправя към нея понякога, той я харесва много. Извинението на Павел е прието и двамата продължават да се шегуват един с друг. Дали приятелството между Виолета и Павел ще продължи до края на участието им в Big Brother?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 22:51:00 Дали има нещо повече?
Павел и Лиляна разговарят на ежедневни теми. Охранителят гали краката на пловдивчанката твърде интимно, а тя кокетничи очевидно за всички. Павел ласкае Лиляна, като и казва, че дънките, които е обула и стоят прекрасно и не пропуска да отбележи, че този факт се дължи не на панталона, а на "пълнежа" в него. Как ли ще реагира Палома на този флирт?
Сряда, 2006-09-27 22:19:00 Храната
Палома и Светлана решават да направят няколко обиколки на открито. Двете обсъждат застоялия начин на живот и храната в Къщата. Обиколките на чист въздух носят удоволствие и за двете и те продължават да обсъждат начина на хранене. Дали разбирателството помежду им ще продължи и през следващите дни?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 21:56:00 Спомени
Ева и Боян са в меланхолично настроение и решават да не участват в общите разговори. Двамата са се излегнали и споделят преживяното в любовния живот на всеки един. Тема на разговора стават отношенията както между двама души, така и отношението баща - син, след като Боян разказва за собствения си баща. Каква мъка е преживял всеки един? Гледайте Big Brother на живо, за да научите повече.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 21:17:00 Вечен спор
Съквартирантите подхващат вечния спор за капака на тоалетната чиния. Борислав обвинява Гаро, че не вдига капака, а Панайот и Павел решават да го подкрепят в обвиненията. Момичетата възприемат ситуацията от веселата страна и искрено се забавляват. Явно спора няма да се разрази в типичното разпредление жени срещу мъже.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 20:42:00 Предпочитания
Тризначките и Пеньо са започнали разговор, който се завърта около сексуалната ориентация на аграрния счетоводител. Вяра, Надежда и Любов са любопитни дали Пепи предпочита да бъде мъж или жена. Пеньо без колебание отвръща "мъж", а на въпроса какви интимни връзки е имал, той отговаря, че като човек на изкуството той е широко скроена душа. Как ли възприемат това самопризнание трите сестри?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 19:50:00 И още страсти
В Къщата струи любов. Палома и Павел са се отдали на чувствата си в съседната стая до Борислав и Лиляна. Охранителя обсипва красавица с ласки и целувки, които очевидно и се нравят. Как ли ще се развие действието по-нататък? А какво ли ще се случи с Тодор?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 19:20:00 Насаме
Борислав и Лиляна се усамотяват под завивките. Между тях е пламнала искра и те споделят увлечението си един към друг. До къде ли ще стигнат? Дали ще прекрачат границите? Гледайте Big Brother на живо, за да научите повече.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 18:51:00 Изповед
Тодор решава да сподели своята житейска история с Лиляна и Дияна. Той разказва за пътя, по който е минал докато достигне до Божието познание и се връща към истории от периода, когато е бил бизнесмен. С огромно удоволствие и любов разказва за времето, в което е преподавал богословие на ученици и затворнички. Тодор се отказва от парите и славата защото смята, че човек трябва да прави това, което е неговото призвание и му носи удовлетворение.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 18:33:00 Детство мое
Павел е в игриво настроение и решава да се позабавлява, припомняйки си пакости от детството. Скрива се зад дивана, на който е полегнал Гаро и с клечка започва да го гъделичка. Дали фризьора ще се ядоса на детинската постъпка на Павел?
Сряда, 2006-09-27 18:06:00 Цари любов
В Къщата любовта между някои Съквартиранти разцъфва все повече. Панайот нежно прегръща и целува Надежда, която се радва на ласките му. Дали Панайот още бърка тризначките или категорично разпознава коя от тях е Надежда?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 17:47:00 Как да станеш звезда
Гаро решава да даде безплатни съвети на Пепи. Начин на движение, стойка, маниери, хигиена, хранене, държание, взаимоотношения са темите, които фризьора обсъжда с Пеньо. Дали аграрния счетоводител ще послуша някой от съветите на Гаро?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 17:19:00 Кой да готви?
Съквартирантите започнаха дебат на тема "Кой да готви". Всички са на мнение, че Виолета, като готвач по професия, се чувства най-добре в кухнята, следователно тя трябва да поеме това задължение. Дияна, която не крие своята страст към кулинарията, смята, че и тя има право да прояви своя талант. Как ли ще се развие дебата за кухнята?
Сряда, 2006-09-27 17:00:00 Начален час
Днес, по изключение, Big Brother по Нова телевизия ще започне от 20:00 часа. Промененият начален час ще даде възможност на футболните фенове да се насладят на мача от Шампионската Лига между Левски и Челси.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 16:56:00 Клюки
Пеньо става център на разговора между Светлана, Панайот, Павел и Гаро. Аграрния счетоводител е станал трън в очите на бъдещата майка. Светлана заявява, че Пепи клюкарства и дори го обвинява, че интриганства повече от "десет жени на куп". Дали останалите участници в разговора са на същото мнение?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 16:23:00 Аз те обичам
Тодор решава да сподели на Палома своите намерения. Богословът обяснява на южната красавица, че намеренията му са чистосърдечни. Целта му е да накара Палома да чувства някаква близост, да бъде покровителствана и предпазвана. Тодор споделя своите приятелски чувства към плевенчанката, като накрая завършва с изказването "Аз те обичам, но не по този начин". По кой ли начин я обича Тодор? Гледайте Big Brother на живо, за да разберете подробности за любовната авантюра около южната красавица.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 15:48:00 Прегръдка
Мариола нежно прегръща Борислав, но той не й обръща особено внимание. Ръгбистът е вперил взор в противоположна посока и загадъчно се усмихва. Към кого ли са насочени погледът и мислите на Борислав?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 15:10:00 Височината има значение
Гаро смята, че ако Ева беше малко по-висока на ръст, би изглеждала по-добре. Този факт дава повод на фризьора да отбележи, че ниските жени понякога са злобни по характер. Светлана да му напомня, че тя самата е дребна. Как ли ще отвърне Гаро на тази невинна забележка?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 14:38:00 Собствена преценка
Деликатната тема за пола на Пеньо все още гъделичка любопитството на Съквартирантите. Те много искат да узнаят как се чувства самият Пепи: като момче или момиче. След като той без колебание се определя като представител на силния пол, участниците в шоуто вече искат да знаят как възприема красивите си Съквартирантки. Какво ли ще отговори Пеньо?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 14:04:00 Слабо място
Мариола откровено заявява, че смята Тодор за много влюбчив човек. Богословът възразява, че по-правилно е да бъде наречен обичащ човек, което е нещо съвсем различно. Отговорът му потапя Мариола в дълбок размисъл. Фризьорката предрича, че ако Тодор не внимава, доброто му сърце може да му навлече сериозни неприятности. Ще се сбъдне ли прогнозата й?
Сряда, 2006-09-27 13:30:00 Разпределението
Съквартирантите се разделиха на дуети за изпълнението на седмичната мисия. Гаро и Ева ще изпеят песента "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова. "Хора и улици" на Мими Иванова и Борис Годжунов ще бъде изпълнена от Павел и Палома. Мариола и Боян пък си избраха "Буря" на Софи Маринова и Устата. Пеньо и Дияна ще изпълнят "Казваш, че ме обичаш" на Азис и Деси Слава, а "Това е любов" на Райна и Константин ще бъде изпята от Лиляна и Борислав. "Джалма" на дует "Ритон" ще бъде в изпълнение на Виолета и Тодор, а "Тази вечер аз съм хубава" на Дони и Нети - на Светлана и Панайот. Песента "Спасителки" на "Спасителките" ще бъде изпята от Вяра, Надежда и Любов.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 13:30:00 Поглед навътре
По всичко личи, че мрачното време и ситният дъждец предразполагат Съквартирантите към размисли. Умисленият Борислав отстъпва пред настоятелните въпроси на тризначките и се впуска в разказ за жена си и за трудностите, с които е трябвало да се справя във почти непознатата му по онова време Франция. Ръгбистът се унася в спомени, а следобедът едва е започнал.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 12:58:00 Съдбата на човека
Палома разкрива пред Лиляна и Дияна трудностите, които е трябвало да преодолява по житейския си път. Плевенчанката разказва за началото на танцовата си кариера, за безбройните спънки, които са поставяли на изпитание професионалната й реализация, както и за неизбежните всекидневни проблеми. Какво ли още ще сподели Палома със своите събеседнички?
Сряда, 2006-09-27 12:30:00 Първа седмична мисия
Съквартирантите получиха първата си седмична мисия! Следващият понеделник ще се състои фестивалът "Златният Big Brother", като изпълнители ще бъдат самите участници в шоуто. За изпълнението на мисията, обитателите на Къщата ще се разделят на седем дуета и едно трио, а песните, които ще изпълнят, са подбрани от Големия брат. Съквартирантите определиха 70% от седмичния си бюджет като залог за успешното изпълнение на мисията.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 12:25:00 Релакс
Панайот се отпуска под здравите ръце на Виолета, която му прави релаксиращ масаж. Вили бързо доказва на всички, че е добра не само в готвенето. Гледката кара останалите да се смеят със сълзи, но Съквартирантката продължава невъзмутимо да мачка гърба на младежа от Гълъбово. Ще се почувства ли футболистът облекчен след внимателния масаж на Виолета?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 11:53:00 В името на науката
Борислав и Павел провеждат интересен научен опит: кой от Съквартирантите може да се побере в куфар? Двамата експериментатори са твърдо убедени, че Пеньо е единственият, който може да премине през подобно изпитание. Крехкият Пепи обаче категорично отказва да служи като лабораторна мишка. Дия и Лиляна се съгласяват да участват доброволно в експеримента, но куфарът се оказва малък за тях. Борислав и Павел скоро се сещат за още един Съквартирант, който би им свършил добра работа. Вижте кой е той с Big Brother на живо.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 11:22:00 Корифей
Панайот решително се самообявява за един от най-добрите психолози сред Съквартирантите. Той твърди, че се е досещал от самото начало за всяка мистерия, станала в Къщата от старта на шоуто насам. Както може да се очаква, неговите събеседници на секундата му припомнят някои моменти, за които мачото със сигурност не би искал да си спомня.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 10:50:00 Отново за Пламен
Тодор и Боян също си спомнят случки от пребиваването на Пламен в Къщата. Богословът твърди, че никога не е подхождал агресивно или с лоша мисъл към варненския отшеник. Според него, Пламен просто не е издържал. Какво ли има предвид Тодор?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 10:21:00 Логично
Сутрешният разговор на Съквартирантите се прехвърля на друга изненадваща новина от тази седмица - сделката на Пламен с Big Brother и решението му в крайна сметка да напусне Къщата. Участниците в шоуто започват да си припомнят някои постъпки на отшелника, които са им се стрували странни, но сега намират логичното си обяснение. Твърдото решение на варненеца всяка вечер да спи на едно и също легло, за да бъде близо до парите от сделката вече не е загадка за Съквартирантите.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 09:52:00 Стъпка по стъпка
Съквартирантите бавно, но сигурно се учат да различават тризначките. Според Виолета, участниците в шоуто не са могли да ги разпознават досега само защото трите са се редували всеки ден. Гаро отбелязва, че на телевизионния екран трите чаровници изглеждат съвсем еднакви. Пеньо, от своя страна, признава че различава единствено Любов, но Вяра и Надежда външно си приличат като две капки вода.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 09:19:00 Дългият сън
Повечето от Съквартирантите вече са на крак, а Дия и Лиляна приключват сутрешната си тренировка. За разлика от тях Борислав и Мариола продължават невъзмутимо да спят и суетнята наоколо не е в състояние да попречи на съня им. Има ли и други сънливци в Къщата?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 08:47:00 Идентификация
Участниците в шоуто са изправени пред нов сериозен проблем: как да различават тризначките. Естествено, трите благоевградчанки разясняват на Съквартирантите как биха могли да ги познаят по външния вид, но отликите са толкова малко, че задачата изглежда непосилна. Дия и Лиляна пък се интересуват от друго - как се справят интимните приятели на трите чаровници с тази объркваща прилика.
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 08:15:00 Поспаланковци
Изненадващите събития от последните два дни явно са изцедили силите на Съквартирантите. Въпреки сигнала за събуждане, повечето от тях остават под завивките. Ще намерят ли сили да посрещнат новия ден?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 02:30:00 Недоволство
Ева и Светлана продължават да будуват. Предмет на късния разговор на Съквартирантките е Пеньо. И двете смятат, че аграрният счетоводител има твърде много претенции към живота в Къщата, най-вече за това кой на кое легло да спи. Какво ли още е подразнило двете събеседнички?
«    още снимки    »
Сряда, 2006-09-27 00:24:00 Смяна на местата
След успешната мисия, хората в Къщата изведнъж се оказват повече, от колкото са били миналата вечер. А когато дойде време за лягане, въпросът кой къде ще спи има особено важно значение. Лили и Борислав вече са под завивките, докато другите все още не могат да си изберат съсед по възглавница. Дали присъствието на тризначките ще осуети плановете на мъжката половина от Съквартирантите?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour