Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 23:56:00 Финансов катаклизъм
След като леко се поотърсват от смайването, обзело ги след новината за тайната мисия на Пеньо, Съквартирантите се досещат, че именно заради прозорливостта на някои от тях, бюджетът за настоящата седмица е намален наполовина. Този факт предизвиква нов взрив от бурни страсти и дълги дискусии. Вечерта със сигурност ще бъде емоционална.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 23:25:00 Поразяващ ефект
Както може да се очаква, поразителната новина за тайната мисия на Пеньо има върху Съквартирантите ефекта на атомна бомба. Много от участниците в шоуто не могат да повярват, че Пепи всъщност е представител на силния пол. Какви ли ще са първите коментари след тази смайваща вест?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 22:57:00 Кризата продължава
Тютюневата криза в Къщата придобива нови измерения. Гаро и Виолета вече започват да се чудят къде ли може да има запаси от цигари, Боян и Светлана също нетърпеливо пресмятат кога отново ще могат да изпушат по една. Тодор пък недоумява как издържат без тютюн любителите на никотина в Къщата. Как ли ще се развият събитията по-нататък?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 22:29:00 Спокойствието е всичко
Гаро е забелязал, че Виолета влияе много успокояващо на Съквартирантите. Според фризьора, под благотворното въздействие на Вили всички обитатели на Къщата стават много бавни и лениви. Виолета, от своя страна, цитира приказния герой Карлсон, според когото е нужно спокойствие, само спокойствие и топла храна.
Понеделник, 2006-09-25 22:02:00 Пеньо претърпява неуспех
Тайната мисия на Пеньо не е успешна! Петима от обитателите на Къщата: Светлана, Мариола, Лиляна, Борислав и Панайот, успяха да отгатнат какъв е истинският пол на Пепи. В резултат, всички Съквартиранти ще изгубят 50% от бюджета си за настоящата седмица! Big Brother обаче оцени усилията на Пеньо и реши в скоро време да му предостави нова възможност да спечели така мечтаната пластична операция.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 21:30:00 Човешкият елемент
Забележката на Тодор, че човешките взаимоотношения са най-сложното нещо на земята, поставя началото на задълбочена философка дискусия. Дияна е съгласна с богослова, че много често самите хора правят отношенията помежду си трудни. Нещата по принцип въобще не са сложни, но човешкият елемент в нас ги прави такива, смята художничката.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 21:03:00 Пламен напуска Къщата!
Пламен е първият Съквартирант, който напуска Къщата на Big Brother! Варненският аскет прекратява участието си в шоуто по собствено желание! Как ли ще коментират постъпката му останалите Съквартиранти?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 20:40:00 Изкусително предложение
Панайот прави наистина щедро предложение на Ева. Младежът от Гълъбово декларира, че е готов да направи масаж на чаровната плевенчанка и добавя, че това за него не е никакъв проблем. Ще се възползва ли Ева от офертата на мачото?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 20:08:00 Импровизация
Фитнесманиаците Борислав и Павел не се спират пред нищо, за да проведат пълноценна тренировка. Мускулестите Съквартиранти използват за фитнесуреди някои от мебелите и дори камъни от градината. Докъде ли ще стигнат двамата в изобретателността си?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 19:40:00 Нови съмнения
Светлана и Панайот са поредните обитатели на Къщата, за които мистериозната Пепи е тема за разговор. Двамата отново претеглят безбройните неясноти, които обграждат персоната на аграрния счетоводител. Какво ли ще бъде общото им заключение?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 19:05:00 Моята Библия
Пламен любопитства защо при влизането си в Къщата Тодор не е донесъл със себе си Библия. Богословът отвръща, че сега неговата Библия са Ева, Палома, Боби... Какво ли ще каже отшелникът в отговор на това смайващо твърдение?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 18:30:00 Търсена близост
Живота в къщата събужда страстите на Съквартирантите. Павел търси близост с Палома, като недвусмислено й прави комплименти. Нежните чувства стоплят мускулестия бургазлия и обнадежден той започва да ухажва и бъдещата майка Светлана. Интимните предложения са отправени към двете жени, но в крайна сметка Павел за сега остава "на сухо". Без да се огорчава от временния си неуспех, мачото продължава да ухажва Палома, като и предлага своята компания и заявява ревност. Дали мускулестия охранител ще получи вниманието на екзотичната красавица?
Понеделник, 2006-09-25 17:54:00 Цигарена криза 2
Никотиновият глад обсебва и Боян! Подтикнат от нуждата да запали цигара, Съквартирантът щателно претърсва големия пепелник в градината и щастието му се усмихва. Намерил фасче, Боби нетърпеливо пали с думите "Ще пушиме фасове, че и хоро ще танцуваме". Колко още неволи очакват пушачите?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 17:21:00 Цигарена криза
Съкварирантите преживяват цигарена криза. В кухнята Ева разказва как с Мариола са преровили боклука, подгонени от никотинов глад. Участие в разговора взема и Гаро, който обяснява как през последните дни безрасъдно са изхвърляли недопушените цигари. Дали кризата ще се развихри с пълна сила или Съквартирантите ще си набавят доза никотин?
Понеделник, 2006-09-25 16:47:00 Метаморфози
Набожния Пламен забелязва промяна в Пепи. Коментарът му е, че аграрния счетоводител се е променил в положителна посока, което безспорно ласкае Пеньо. Изказването на Отшелника стимулира съквартирантите да поразсъждават над темите "защо живее човек" и "как израства и се променя". Дали всеки един от тях говори от собствен опит?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 16:15:00 Шев и кройка
Пепи споделя с останалите участници в шоуто за голямата си страст към шиенето. Аграрният счетоводител дълго описва какви дрехи обича да шие и колко лесно му се удава преправянето им. Дали вдъхновеното му описание няма да предизвика завист сред женската част от Съквартирантите?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 15:38:00 Следобедна дрямка
След приятния обяд, някои решават да продължат със слънчевите бани, а други предпочитат да се върнат в леглото. Палома и Павел се усамотяват под завивките в зелената спалня и дълго си шушукат. Някои от Съквартирантите влизат при тях, но двамата изобщо не изглеждат притеснени. Ще се случи ли нещо повече между бургазлията и екзотичната Палома?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 15:10:00 Истински ли са?
Тодор е заинтригуван от вида на излежаващите се момичета. Оглеждайки деликтано, той спира погледа си върху Лили и й задава директен въпрос за естествения вид на гърдите й. Богословът се съмнява, че момичето има силикон и споделя, че не би познал защото никога не е виждал жена с имплантанти. Пловдивчанката отрича категорично.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 14:45:00 Ах,мечти...
Дияна, Мариола и Лиляна си споделят какви мечти имат и кои от тях са осъществили. Дия и Лили смело заявяват, че всичко, което са си пожелали до сега се е сбъднало. Мариола казва, че много е искала котенце, което вече има, но добавя, че няма да е лощо да се сдобие и с кола, в която да го вози. Гръмогласната бургазлийка си избира това да е черен Mini Cooper.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 14:28:00 Тих обяд
Докато всички Съквартиранти са седнали на масата и обядват, Пламен предпочита да се уедини на бара със скромна порция. Дали търговецът не е решил да се отдаде на усамотение и въздържание?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 14:02:00 Нежна близост
Обедният плаж става повод за близост и между други двама Съквартиранти - Боян и Ева. Бобо решава да изпробва новата си вратовръзка, омотавайки я нежно върху краката на Ева. След това започва леко да я гъделичка, което очевидно й е приятно. До къде ще стигнат?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 13:40:00 Слънчеви бани
Боби и Мариола станаха много близки и заедно правят слънчеви бани в двора на Къщата. Бургазлийката не спира да се закача с ръгбиста и споделя, че не би могла да остане в шоуто ако зрителите решат той да излезе преди нея. Борислав закачливо й отвръща, че няма нужда Мариола да му доказва колко е важен за нея, защото той вече го знае.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 13:16:00 Недоверие
Артистичната Дияна успя да придаде на Боян почти официален вид с вратовръзка, направена от шал. Бобо изобщо не изглежда спокоен и не на шега я моли да не стяга възела твърде силно. Барманът очевидно не е забравил бурното си минало с темпераметната художничка.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 12:48:00 Нова страст?
След Палома и Вяра, Панайот решава да изпробва чара си и върху красивата Лиляна. Докато пловдивчанката оправя грима си, плейбоят от Гълъбово невинно я прегръща и отговаря положително на въпроса на Лили дали става за модел. Какво ще последва?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 12:27:00 Мъжка компания
Борислав, Боян и Панайот са се отдали на спортни страсти. Докато Боро се готви за игра на дартс, Боян решава да направи няколко лицеви опори и моли ръгбиста да му ги отброява. През това време, към тях се присъединява Панайот и предлага да е третия човек в играта със стрелички.
Понеделник, 2006-09-25 11:54:00 Задължително разкрасяване
Пеньо се събужда много след като всички са станали. Докато повечето от Съквартирантите чистят, той се заема със сутрешното си разкрасяване. През това време, Панайот влиза в стаята и двамата си разменят не особено ласкави думи. До къде ли ще стигнат с обидите?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 11:30:00 Изрядна чистота!
Някои от Съквартирантите са решили да се погрижат за хигиената в Къщата. Боян се е заел с миенете на прозорци, докато Дияна старателно чисти пода с прахосмукачка. В кухнята също има ентусиасти - Гаро се е въоръжил с кофа и парцал, а Лиляна е избрала нелеката задача да придаде блясък на всички кухненски прибори.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 11:04:00 Пълна свобода!
Отпивайки от сутрешното си кафе, Павел закачливо флиртува с екзотичната Палома. Двамата Съквартиранти обсъждат общото си легло и навиците, които придобиват, докато са в него. Бургазлията заявява, че обича масажите и дава пълна свобода на танцьорката да прави с него каквото поиска. Тя пък умело се измъква от ситуацията, като му подмята, че може да си прави масаж и сам. Дали Павел ще продължи да настоява?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 10:43:00 Библейски страсти
Пламен и Борислав спорят за това колко жени трябва да има в живота си един мъж. Вярващият е на мнение, че мъжа трябва да изразходва енергията си единствено и само за подходящата жена, а не безцелно и хаотично. Боби смята, че може да си позволи да раздава себе си така, както му харесва. Пламен не пропуска да спомене и факта, че според Библията, вниманието към повече от една жена, се смята за грях. Намеква ли нещо търговецът?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 10:18:00 Сутрешен макияж
Като добър гримьор и загрижен приятел, Гаро решава да помогне на Вили със сутрешния макияж. Тя напълно се доверява на избора на опитния стилист за свежо розово червило. Дали пловдивчанинът ще реши да изяви върху Вили и някои от другите си умения?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 09:45:00 Физ-зарядка
Освен духовна извисеност, Тодор показва и много добра спортна форма. Богословът решава да направи няколко обиколки на двора на Къщата, въпреки факта, че никой не му прави компания. Здрав дух в здраво тяло!
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 09:23:00 Някои го предпочитат...с цигара.
Докато Съквартирантите се грижат за сутрешния си тоалет, Боян, Мариола и Ева избират да се разсънят с цигара. Този навик не изглежда особено здравословен на спортните натури в Къщата, които се тонизират с разходка в студеното утро.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 08:53:00 Ритмично събуждане
И тази сутрин Big Brother не пощади Съквартирантите и ги поздрави със силна музика, която накара Мариола да разкърши снага още преди да е отворила очи. Панайот се оказа пръв в банята, а Ева и Пепи останаха в топлото легло.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-25 04:12:00 Нощни кулинарии
След полунощ, докато всички Съквартиранти вече спят, Светлана и Виолета са решили да свършат някои нещя в кухнята. Бъдещата майка вади от фурната вече готовата баница, а Вили тепърва започва да прави мусака. Двете чинно подреждат масата, спазвайки стриктно етикета - от салфетките до чиниите и чашите. Дали има причина за това среднощно домакинстване?
Понеделник, 2006-09-25 00:45:00 Лека нощ деца
Виолета, като най-възрастна в Къщата, се вживява в ролята на грижовна майка и разказва приказка преди лягане. Интересната интерпретация на Червената шапчица привлича вниманието на Тодор, а Гаро си прави шеги с поучителната история. Ще направи ли приказката сънят на Съквартирантите по-спокоен?
Понеделник, 2006-09-25 00:27:00 По-близо до Бога
Докато хапва сандвич, Ева признава на Тодор, че все още не е кръстена. Дамата отправя предложение към богослова, да стане неин кръстник. Тодор е поласкан от оказаната чест, но я приканва първо добре да помисли преди да приеме Светото кръщене.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour