Пиши на Big Brother
Неделя, 2006-10-15 23:44:00 Избори
Панайот и Тодор си спретват истински предизоборен дебат. Двамата се подсещат за предстоящия вот за президент и коментират кой е най-подходящия кандидат - естествено, отново са на различни мнения. Темата се разгорещява до крайна степен и Пацо, типично в свой стил, не пропуска да повиши тона си до неузнаваемост.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 23:09:00 Много ти е добре!
Гаро маха плитките на Пепи и певецът е особено доволен от новата си прическа - тип 80-те. Той дефилира подобно на известен модел и е на мнение, че изглежда страхотно. Ексецтричната му визия се харесва и на тризначките, които повтарят една през друга: Много ти е добре, много ти е добре!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 22:29:00 Непоносимост
Боби, Дияна и Лили си говорят за нещата, които изобщо няма да им липсват, когато излязат от Къщата на Big Brother. Борислав започва: Не искам да виждам пържени филийки, маргарин, подправки, хляб, мусака, близначки, тризначки и гейове! Лили допълва: И мумии!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 21:48:00 Очакване
Съквартирантите обсъждат предстоящата новина, която ще научат - кои са истинските номинирани. Пацо споделя, че няма търпение да дойде утрешния ден и е убеден, че той е единия: Кой не знае, че Левски е със син цвят, той не знае, че Панайот е номиниран!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 21:11:00 Не на силикона!
Пепи е на Мнение, че Палома е перфектна, но й липсва само едно нещо - голям бюст. Певецът й предлага да си сложи силикон, но танцьорката му отговаря категорично: На мен не ми трябва, ти си сложи ако искаш!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 20:25:00 Тежко детство
Вяра споделя, че такова тежко детство като нея и сестрите й е имала само Палома. Тя допълва, че никой не може да се сравни с тях, именно поради причината, че всички в Къщата са живели щастливо и спокойно. Девойката разказва в подробности как майка й е гледала четири деца сама и смята, че това е голям опит и добра поука за живота й за напред.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 19:46:00 Модел за пример
Ева е облякла Палома в нейни дрехи и танцьорката дефилира в хола пред Съквартирантите. Всички са на мнение, че екзотичната красавица изглежда чудесно в новото си амплоа на модел, само Гаро вметва, че й е рано.
Неделя, 2006-10-15 19:09:00 Принц Борислав
Гаро и Любов коментират Борислав и го наричат принц, заради нежеланието му да помага в кухнята. Те са на мнение, че непрекъснато ходи след Лиляна и нищо друго не го вълнува. В интригата замесват Дия и Пацо като ги набеждават за втората двойка в Къщата.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 18:28:00 Предсказания
Вили за пореден път се изявява като гадателка - този път в полза на Пепи. Той иска да разбере какво го чака в живота и получава напълно задоволителни отговори: В чашата виждам, че ще фръкнеш, ще ти сваляме капа, ама си малко с рогата напредe, а не требва. Пеньо констатира : Ще получа хубави оферти!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 17:52:00 Канадска борба
След еротичните изпълнения, е време за по-сериозна и силова дисциплина - канадска борба. Първата двойка са Панайот и съперничката му Лиляна, която е победена позорно на втората секунда. Следващата, която иска да изпита силата на Пацо, е Дия, която също се поддава на якия бицепс на младежа. Резултатът е две на нула за мъжката половинка.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 17:13:00 Еротичен следобед
Дия отново става център на внимание като намазва тялото си със сладко и предизвиква Панайот да я оближе. Плейбоят, разбира се, не се поколебава нито за миг и дълго, и еротично обхожда с език краката и гърба на дизайнерката. Всички Съквартиранти са очевидно доволни от атракцията, която им поднасят двамата номинирани.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 16:30:00 Екстремизъм
Дия вижда във въздуха делтапланерист и изпада в див възторг от гледката. Емоционалната софиянка казва, че ако той може сега да кацне и да стане Съквартирант, веднага би се омъжила за него, защото ужасно си пада по екстремните спортове. Боби шеговито коментира: Ти значи ако дойдеш на ръгби, трявба да се омъжиш за целия отбор!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 15:51:00 Интриги
Борислав споделя с Лили подозренията си, че някои от Съквартирантите редовно им говорят зад гърба. Според ръгбиста, въпросните заговорници са Пеньо, Гаро и тризначките. Ще подкрепи ли Лиляна съмненията на Боби?
Неделя, 2006-10-15 15:17:00 Преразход
Павел и Надежда поемат върху себе си отговорността за пазаруването в магазина. Двамата бързо вземат от лавиците най-необходимите продукти, но се оказва, че са надвишили предвидения за днес бюджет. Съквартирантите приемат без претенции новината за преразхода на средства, но за сметка на това отново има недоволни от избора на храна. Други участници в шоуто пък негодуват, че поръчките им за пореден път са били забравени.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 14:41:00 Воден свят
Боян облива Ева със силна струя студена вода. Изненаданата Съквартирантка бързо се скрива в Къщата и барманът остава сам на полесражението. Оказва се, че е подценил противника си - скоро Ева се връща, подготвена за дълга битка. Започва продължително преследване из градината и престрелка с леденостудени водни струи, нарушавано от временно примирие, достатъчно за двамата опоненти да презаредят оръжията си на чешмата.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 14:10:00 Тайно оръжие
Боян е приготвил освежаваща изненада за Съквартирантите. Барманът на бърза ръка пробива няколко дупки в капачката на пластмасово шише и го пълни догоре със студена вода. Боян тихомълком се промъква до вратата, водеща към градината и безшумно се изнизва навън. Коя ли ще е първата му жертва?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 13:42:00 Тайнственият Тодор
Ева споделя с Боян, че по всяка вероятност Тодор е най-тайнственият човек в Къщата. Според нея, богословът е преживял много неща и това го е направило напълно непредвидим. Ева анализира, че духовникът често разказва най-различни истории от живота си, но на практика не казва нищо съществено за самия себе си.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 13:07:00 Кадифена кожа
Пеньо хвали Лиляна за хубавата й кожа. Красавицата приема комплимента с усмивка и скромно отговаря, че това със сигурност се дължи на гените. Разбира се и аз много се грижа за себе си: правя си маски, не пуша много цигари, не пия алкохол, спортувам два-три пъти в седмицата, ходя на масажи и сауна, изрежда пловдивчанката. Накратко, водя много здравословен начин на живот, заключава тя.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 12:32:00 Самотният бегач
Дияна неуморно прави обиколки на градината под зоркия поглед на Виолета. Готвачката започва да се притеснява дали Дия не се претоварва и я подканва да спре. Художничката обаче не й обръща внимание и упорито продължава да навърта километри.
Неделя, 2006-10-15 11:57:00 Силата на разума
Боян се нервира от неспособността на Съквартирантите да се справят със задачите, поставяни от Big Brother. Как може да спечелим толкова малко мисии, недоумява той. Според бармана, ако мисиите изискват по-задълбочен размисъл, Съквартирантите се изправят пред провал. Трябва да се обединим, да си размърдаме мозъците и да се научим да мислим по-логично, изтъква Боян.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 11:22:00 Дрога
Любов разпитва Тодор за работата му с наркозависимите. Те са прекрасни момчета, хора като нас, но просто са затънали, споделя богословът. Натъквал съм се на многобройни покъртителни истории, които направо са ме изумявали, допълва той. Аз не лекувам тези хора, мога само да им помагам, разкрива духовникът. Първата ми задача е да накарам човека сам да пожелае да се лекува, а втората - да го направи чрез църквата, пояснява той.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 10:47:00 След утрешния ден
Павел напомня, че от утре нататък Съквартирантите ще бъдат с един човек по-малко. Любов смята, че във всички случаи е по-добре имената на номинираните да не са известни. Благоевградчанката и Гаро са единствените хора в Къщата, които ще посрещнат утрешния ден без притеснения. А кой ще напусне шоуто завинаги, зависи единствено от Вас!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 10:12:00 Тайни служби
Боян е сънувал, че той, Борислав и Тодор са тайни агенти, натоварени с изключително отговорната мисия да обезвредят зъл психопат. След като гонят злодея по цялото земно кълбо, тримата преследвачи го залавят в центъра на София. Сънят на бармана изглежда комичен на Съквартирантите, но завършва по най-неочаквания и зловещ начин - всички действащи лица умират.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 09:38:00 Лоши последствия
Боян смята, че Съквартирантите понякога се държат с Пеньо като с прокажен. Модният спец Гаро твърди, че нездравият вид на Пепи до известна степен е страничен ефект от сложните плитки, в които той е сплел косата си. Винаги готов за действие, Павел на секундата измисля план как може да бъде премахната екзотичната прическа на крехкия певец.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 09:03:00 Планове
Храната е основна тема за разговор в Къщата още от ранни зори. Павел, Палома, Боян, Гаро и Вили вече мислят какво трябва да се купи при днешното влизане в магазина. Бургазлията смята, че Съквартирантите трябва преди всичко да попълнят запасите си от алкохол и месо. Останалите засега са съгласни с него, но и днешното пазаруване надали ще се размине без емоции.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 08:28:00 Дилема
Павел е изправен пред първата си дилема за деня. Охранителят се колебае какво точно да облече и дълго се взира в дрехите си. В крайна сметка бургазлията преминава към действие и започва настървено да търси подходящото облекло за днес.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-15 00:02:00 Потърпевши от хаоса
Гаро продължава да недоволства от начина, по който Съквартирантите организират пазаруването в магазина. Според коафьора, изборът на продукти трябва да се съгласува предварително между всички обитатели на Къщата, като не бива да се дава приоритет на луксозните стоки. Модният спец бързо намира съмишленик в лицето на Тодор. Богословът е на мнение, че сегашната липса на организация при подбора на продукти определено ощетява непушачите в Къщата.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour