Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 23:53:00 Вредни навици
Павел, Панайот, Вяра и Любов пушат в двора. Към тях се присъединява Светлана. Павел решава да сподели своето мнение и казва на бъдещата майка, че поведението й е безотговорно. Охранителят разбира, че много хора казват тези думи на Светлана, но я моли да се замисли и да спре да пуши. Според него са необходими само два-три дни за да откаже цигарите. Останалите са напълно съгласни с Павел. Светлана обаче отсича - "има време, и това ще стане" и дръпва жадно от цигарата.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 23:32:00 Закон за родители
Съквартирантите подхвашат темата за майките и бащите, които изоставят децата си. Дияна реагира много гневно. Според нея, трябва да има закони, които да се отнасят много строго с такъв тип родители, дори да бъдат вкарвани в затвор. Тодор се опитва да укроти разярената Дия, но опитите му са неуспешни. Художничката се възхищава на родители като нейните, като тези на тризначките и още много, които са отгледали повече от две деца и не са се предали. Темата не допада много на болшинството от Съквартирантите и те бързат да я заменят с нещо по-злободневно.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 23:12:00 Уроци по балет
Палома и Гаро танцуват в хола. Фризьорът е посещавал уроци по балет навремето и сега, помолен от Палома, той показва основни стъпки. Тодор и Дия, които гледат отстрани, решават да се включат, като проверяват собствената си гъвкавост. Блаета се харесва на всички и Съквартирантите се забавляват неимоверно.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 22:53:00 Спомени, спомени
Лиляна разказва на Борислав за свое старо гадже. Ентузиазма, с който се впуска в детайли очевидно забавлява мускулестия мачо. Борислав започва да се шегува с Лили и я пита дали романтичните вечери, които е организирала на бившето гадже го очакват и него самия, след като свърши Big Brother. Лиляна споделя, че не е имала чувства към гаджето, а Боби вмъква - "не е като с мен, нали". Разговорът им отново е изпълнен с напрежение и намеци. Дали флирта ще прерастне в нещо повече скоро?
Събота, 2006-09-30 22:28:00 Продоволствена криза
Гаро и Виолета обсъждат количвото храна, което се пада на човек. В Къщата отново има недостиг на провизии и готвачката се жалва, че едно яйце не е изяла цяло, а има хора, които си хапват солидно. Гаро е на същото мнение и смята, че Съквартирантите живеят на принципа на джунглата - по-силния изяжда храната.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 21:58:00 Загриженост
Павел се е усамотил в градината. Към него се приближава Палома, която желае да разбере какво му има. Охранителя обяснява, че се чуства добре, но има нужда от малко почивка. Леко раздразнен, той казва, че почти всички са го посетили с подобни въпроси. Палома извинява любопитството си и изразява неподправена загриженост и желание да помогне на бургазлията. Ще й се предостви ли подобна възможност?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 21:32:00 Ново начало
Неочаквано, Мариола и Ева решават да споделят душевните си терзания. Мариола казва, че би искала като излезе от Къщата да получи шанс да започне всичко от начало с мъжа си. Ева, обаче, споделя, че иска ново начало, за което да не знае нищо, да е напълно ново и непознато. Разговорът им се отклонява към емоционалността на Ева и към страданията на всяка една в различни връзки през живота им.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 21:06:00 Запечатано с целувка
Лиляна се е унесла в дрямка на едно от леглата в спалнята. Павел използва случая и започва нежно да целува рамото на кокетката. Не по-малко игривият Панайот, също се присъединява и с това сънят на пловдивчанката е окончателно провален.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 20:51:00 Спорт
Съквартирантите решават да проведат вечерни спортни занимания за поддържане на духа и тялото. Докато Борислав обикаля двора с ускорено темпо, към него се присъединява Мариола, чийто спотрен екип е малко странен за начинанието - хавлия и домашни чехли. Истински усмивки обаче, предизвиква включването на Виолета, която държи да покаже, че възрастта не е порок.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 20:16:00 Чистата любов
Тодор разказва на Надежда, Вяра и Палома за истинската, чистата любов. Според богослова, човек трябва да контролира чувствата си, като по този начин може да намери една любов и да не търси повече друга. Мигновенното привличане, според Тодор, не е любов, въпреки, че много хора си мислят именно така. Той е убеден, че любовта може да направи човек безкрайно щастлив, но задължително условие е душата му да е чиста.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 19:58:00 Душевно равновесие
Боян решава да поговори с Ева, която цял ден е тъжна и страни от всички. Боби се опитва да започне диалог, но дамата обяснява, че има нужда от време за да се адаптира. Тя твърди, че напрежението между тях ще намалее и те няма да се подминават и да си мълчат неловко, но първо тя самата трябва да възвърне своето душевно равновесие.
Събота, 2006-09-30 19:21:00 3 в 1
Отегчен от билярдната маса, Борислав се отправя към спалнята. Виждайки на едно легло Мариола и Лиляна, той решава да се присъедини към тях. Момичетата с желание повдигат завивката за да се вмъкне и мачото под нея. След общата прегръдка, този път очевидно няма да има конфликт.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 19:08:00 Игри на честа
Следобедното слънце явно е причина за умора сред Съквартирантите. Павел, Панайот, Тодор, Боян и Борислав решават да поиграят билярд, докато останалите са се излеганли за късна дрямка или похапват. Момчетата вземат все по-сериозно играта. Панайот се чуватва длъжен да докаже своето мъжество, като се класира първи, но останалите също не мислят да му отстъпят почетната позиция без борба.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 18:40:00 Въпрос на гледна точка
По време на разговор между Лиляна, Дияна, Боян и Павел в градината към тях се приближава и Тодор. Богословът веднага застава до Лили, което предизвиква насмешлива забележка от страна на Павел. Охранителят е забелязал, че комплиментите "колко е красива косата ти, колко е нежна кожата ти", изречени от Тодор са били отправени към почти всички дами в Къщата. Тошко обаче се оправдава, че всъщност отношението му към нежния пол е съвсем различно от това, в представите на събеседниците му.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 18:13:00 Ревност
Близостта и масажите между Боян и Мариола са причина Ева да остне сама и да тъгува. Тя очевидно изпитва чувства към Боян, които предизвикват ревност и са причината за нейното лошо настроение.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 18:00:00 Релакс
След продължителен разговор под лъчите на есенното слънце, Боян и Мариола се чувстват изморени и натоварени. Най-доброто решение при подобни ситуации е взаимен масаж. Дали тяхната близост ще предизвика реакцията на Съквартирантите?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 17:35:00 Маската на Гаро
Гаро решава да се погрижи за лицето си. Фризьора използва маска за лице, която според самия него ще го подмлади неимоверно. Съквартирантите намират вида на Гаро за смешен и го оприличават на абориген. Някой от момичетата обаче съжаляват, че самите те не са си взели маска за лице.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 17:02:00 Ти си имаш приятелка!
Борислав и Лиляна разговарят в градината. На поканата да влязат вътре, Лиляна отвръща с "Не мога, ти си имаш приятелка". Краткото недоумение на Борислав бързо е заменено с реплика от негова страна - "Ти мъжа си заряза ...". Напрежението между двамата расте все повече. Как ли ще се развият техните отношения?
Събота, 2006-09-30 16:45:00 Комуна
В Къщата отново се усеща липсата на цигари. По този повод, Боян казва, че Съквартирантите сякаш живеят в комуна. Тук ще се откажем от всички пороци, твърди Боби. Липсата на алкохол и цигари тежи на всички Съквартиранти и те се съгласяват напълно с него.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 16:22:00 На кой да се довериш?
Гаро споделя своите опасения, че съвсем скоро в Къщата всеки ще се обърне срещу всеки. Доверие няма да има на никой. Според фризьора и собственото семейтво дори е сбирщина от непознати хора, а какво остава за обитателите в Къщата. Той съветва Лиляна също да не се доверява на никой.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 15:53:00 Палавник
Слънцето е разгорещило страстите в Къщата. Мариола отправя коментар към Боян и му казва, че според нея той е голям палавник. На въпроса защо мисли така, ексцентричната бургазлийка отвръща с думите: "Само по очите ти съдя" и търси подкрепа за твърдението си от Дияна. Дия се усмихва и отбелязва, че това е факт, само когато насреща му има също палав човек.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 15:15:00 Първокласен играч
Панайот изпробва футболните умения на Виолета и остава слисан от вещината, с която готвачката отразява прецизните му шутове. След като наблюдава известно време играта, Борислав с компетентен тон заявява, че Панайот трудно би вкарал гол, тъй като Вили заема цялата врата. Както може да се очаква, Виолета не отминава тази реплика и отново вкарва в употреба запаса си от пиперливи думи.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 14:39:00 Гняв
Лиляна ядосано снове из стаята и това неминуемо привлича вниманието на Пеньо. Пловдивчанката си признава, че наистина е вбесена, но отказва да разкрие причината. Пепи се досеща, че гневът на красавицата може да бъде предизвикан само от някой от Съквартирантите, но засега не любопитства за повече подробности, а само я съветва да сдържа яда си.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 14:04:00 Справедливост
След като двама от Съквартирантите правят дневното посещение в магазина, започва разпределението на един от най-дефицитните продукти в Къщата: цигарите. Мариола смята, че Пеньо може да получи по-малко тютюн, тъй като не пуши много и част от дажбата му трябва да се даде на някой друг. За Виолета обаче, Пепи е пренебрегван твърде често и не би било справедливо и този път да получи по-малко в сравнение с останалите.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 13:31:00 Закана
Яденето без подходящи прибори вбесява Виолета. Готвачката заплашва, че когато научи кой е виновникът за изчезването им, не го чака нищо добро. Въпреки страшната закана на Вили, все още никой не си признава вината за шегата.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 12:54:00 Стани да легна
Мариола недоволства, че Борислав се е излегнал на нейното място в градината и настоятелно го подканя да се премести. Ръгбистът отказва с аргумента, че все пак никъде не е записано, че въпросната площ е нейна. Мариола разгневена се оттегля, а Борислав продължава невъзмутимо да се радва на слънчевите лъчи.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 12:20:00 Мъжки спорт
Надежда моли Борислав да й разкаже за ръгбито. След като изброява правилата на играта, спортистът излага основните изисквания, които трябва да изпълни всеки ръгбист. Той подчертава огромното значение, което има физическата подготовка. "Изисква се не само много тичане, а и използване на цялото тяло, както и голяма мотивация", пояснява Борислав. Най-странното за Надежда е, че в ръгбито топката може да се подава единствено назад.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 11:44:00 Идеалният мъж
Дияна описва пред останалите Съквартиранти срещата със своя мъж-мечта. Софиянката толкова се вживява в разказа си, че в един момент започва да подскача из стаята. За голямо разочарование на слушателите се оказва, че Дия дори не е заговорила въпросния мъж. Каква ли е причината?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 11:11:00 Нарастващи подозрения
Дияна и Борислав продължават да издирват изчезналите прибори за хранене. Художничката е вече убедена, че единствено някой от мъжете в Къщата може да ги е скрил толкова добре. "Ако извършителят е жена, ще й стисна ръката", добавя тя. Борислав, от своя страна, смята че съучастниците са мъж и жена, като Павел със сигурност е единият от тях. Панайот веднага осъзнава, че подозренията на ръгбиста са сериозни и прави всичко възможно, за да ги отклони от охранителя.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 10:38:00 Лицемерие
Вяра, Надежда и Любов обсъждат конфликтите в Къщата и отношенията между участниците в шоуто като цяло. Благоевградчанките са убедени, че трима от Съквартирантите се отнасят с тях подчертано лицемерно: Лиляна, Дия и Мариола. Какво ли е дало повод на тризначките да мислят така?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 10:03:00 План за действие
Павел и Панайот са много радостни от успеха на своята шега. Двамата са доволни, че поне засега подозренията на Съквартирантите не падат върху тях. Младежът от Гълъбово съветва охранителя да се държи по-хладнокръвно, за да не привлича вниманието на останалите. Панайот си припомня, че Тодор е преминал точно покрай мястото, където са скрити приборите, но не е заподозрял нищо. Двамата съучастници подробно обмислят как да постъпят с укритите вещи по-нататък.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 09:32:00 Разследване
Съквартирантите претърсват всяко ъгълче на Къщата, но приборите за хранене сякаш са се изпарили във въздуха. Дияна смята, че изчезването им е дело на хората, които предишната вечер са си легнали последни. Художничката е убедена, че това може да е дело само на някой от мъжете в Къщата. Всеки от нас би могъл да ги скрие, контрира Панайот. По всичко личи, че приборите няма да бъдат открити скоро.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 09:00:00 Гостоприемство
Проблемът за това къде ще спи Пеньо отново е на дневен ред. Нещата се усложняват от факта, че крехкият Съквартирант не може да заспи на запалена лапма. Дияна изразява готовност Пепи да бъде на нейното легло за тази вечер. Ще изрази ли още някой готовност да приюти Пеньо?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 08:25:00 Без следа
Дияна с изненада открива, че някой от Съквартирантите е скрил приборите за хранене. Художничката претършува цялата кухня, но от тях няма и следа. Борислав ядосано отсича, че подобни номера повече прилягат на първокласници. Кой ли е неизвестният шегаджия?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 04:00:00 Скрита агресия
Светлана всекидневно се убеждава, че у Пеньо се таи силна агресия. Според софиянката, причината е, че крехкият Съквартирант още не може да реши какво иска да бъде - жена или мъж. Тя смята, че ако Пепи се възприема като представител на силния пол, то трябва и да се държи като такъв.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-30 00:12:00 Масаж
Боян решава да достави малко удоволствие на Ева и й предлага масаж. Под нежните ръце на бармана, Ева се отпуска и релаксира. Отношенията между двамата стават все по-чести и по-интересни.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour