Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 23:21:00 В плен на илюзията
Дияна прави масаж на Панайот, който блажено е потънал в илюзията, че не е номиниран. Двамата безметежно прекарват времето си в Къщата, без да подозират за грозящата ги опасност. Само Вашите гласове ще определят кой да напусне шоуто.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 22:44:00 Светлана и Ева за секса
Светлана и Ева използват липсата на други Съквартиранти в градината, за да разкажат една на друга за своите сексуални навици. Бременната Съквартирантка споделя, че може да издържи една година без да секс, но иска да го направи с подходящия човек, който тя желае. Дизайнерката отвръща, че също е имала дълги периоди, в които не е имала интимни отношения с мъж, тъй като е много претенциозна към представителите на силния пол. Какво ли би казал Мариян по въпроса?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 21:57:00 Хигиена
Борислав споделя с Лиляна, че личната хигиена на Пеньо не е на ниво. Здравенякът обяснява, че Пепи ходи из цялата Къща по чорапи, а срлед това си лягал с тях. От опитното око на спортиста не е убегнал и факта, че оперираният Съквартирант не си е сменял чорапите, откакто е влязъл в шоуто. Ръгбистът ясно показа стандартите си за чистоплътност.
Четвъртък, 2006-10-12 21:07:00 Фатално безгрижие
Панайот и Дияна демонстрират топли чувства един към друг, без да подозират, че са истинските номинирани. Футболистът от Гълъбово дори масажира краката на Дия без да знае, че доставя удоволствие на прекия си конкурент за зрителския вот. Само Вашите гласове ще определят кой да напусне Къщата.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 20:51:00 Ревност
Павел пита Палома за отношенията й с Боян. Красавицата обяснява на охранителя, че няма за какво да се притеснява. Бургазлията не приема отговора и продължава да се интересува за случващото се между танцьорката и бармана. Плевенчанката успява да убеди здравеняка в своята невинност и той заспива успокоен.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 20:12:00 Кален организъм
Борислав се интересува как Палома работи, когато е болна. Тя отвръща, че рядко се разболява. Ръгбистът започва да я разпитва за начините, с които калява организма си. Тайната на красавицата е в богатото меню - плодове, зеленчуци, млечни продукти и малко месо. Екзотичната танцьорка спокойно може да стане експерт в Здравната каса.
Четвъртък, 2006-10-12 19:54:00 Самa със себе си
Ева е потънала в собствените си мисли, въпреки че се намира в едно от най-приятните кътчета от Къщата - басейнът. Участничката в шоуто тъжно е забила поглед в една точка, вместо да се наслаждава на приятната прегръдка на водата. Всеки има нужда, понякога да остава сам със собствените си мисли.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 19:19:00 Спортна конкуренция
Панайот споделя със Съквартирантите, че е по-добър на билярд от Тодор. Богословът не остава длъжен и казва, че и на футболиста му се е случвало да не вкарва топките в джобовете. Тошко с гордост споделя, че и той е печелил турнири и призовава Пацо, да не коментира.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 18:52:00 Затишие пред буря
Гаро, Виолета и Пеньо са възмутени от събралите се в кухнята: Борислав, Боян, Дияна и Панайот. Пловдивчанинът е най-ядосан и дори обмисля варианта да направи скандал. Готвачката го възпира, успокоявайки го с думите - Няма смисъл. Колоритният фризьор този път послуша съвета на мъдрата си Съквартирантка. По всичко изглежда, че напрежението между номинирания и истинските такива продължава да расте. Само Вашите гласове ще определят кой да напусне шоуто.
Четвъртък, 2006-10-12 18:00:00 Меню
Ева и Светлана са се усамотили в градината и коментират дневното меню. Двете не са особено впечатлени от храната, която се приготвя за вечеря. Кой ли е основният виновник за недоволството на дамите?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 17:18:00 Пренебрежение
Виолета също се поддава на изнервената обстановка в Къщата. Готвачката е разочарована от пренебрежението, с което се отнасят към кулинарните й способности някои от дамите. Хваща ме яд, че хем не разбират, хем се правят на интересни, аргументира се тя. Ще се лишат ли Съквартирантите от вкусните гозби на колоритната Вили?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 16:42:00 Водна криза
Една бутилка с минерална вода е изчезнала и Любов излива гнева си върху Тодор. Богословът е категоричен, че е разпределил бутилките с ценната течност по равно и не знае къде може да бъде липсващата. Духовникът не разбира защо Любов се препира с него, вместо сама да открие виновника.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 16:06:00 Шесто чувство
Панайот е много учуден, че не е посочен за изгонване от Къщата. Очаквах тази седмица да съм номиниран, недоумява футболистът. Гаро приема номинацията си с философско примирение, тъй като е очаквал подобно нещо. Според фризьора, причината за негативния вот срещу него е скандалът му с Тодор. Пловдивчанинът въобще не подозира, че всъщност е вън от опасност, а Панайот е истинският номиниран.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 15:32:00 Масло в огъня
Лиляна разпалва допълнително недоволството на Борислав и Панайот. Пловдивчанката им припомня, че тризначките никога не отказват храна и винаги се стремят да получат най-големите порции. Винаги актуалният въпрос за яденето настройва Пацо войнствено, още повече, че той все още е ядосан заради изчезналите две питки хляб.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 14:58:00 На ухо
Борислав и Панайот имат съмнения, че тризначките подслушват разговорите им. Двамата експериментират дали е възможно разговорът им да бъде дочут от най-отдалечения ъгъл на стаята. Вяра, Надежда и Любов са много различни, въпреки че на пръв поглед не се отличават, анализира ръгбистът. Според него, трите сестри са твърде самоуверени и това може да им изиграе лоша шега.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 14:24:00 Храна и сигурност
Разправията около питките дълбоко е впечатлила Светлана. Според нея, Панайот сам си е виновен, тъй като се е събудил много след останалите Съквартиранти, a никой не е длъжен да пази полагащите му се хлебчета. Лана въобще не е очаквала, че участниците в шоуто ще издребняват за толкова незначителни неща. Ева смята, че храната е единственото нещо в Къщата, което дава сигурност на Съквартирантите и разправиите за яденето за нещо естествено.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 13:49:00 Изчезналият хляб
Малко след като се събужда, Панайот за пореден път покачва напрежението в Къщата. Футболистът е открил, че му липсват две питки хляб и на секундата започва да издирва виновника. Шумното разследване на Пацо не довежда до резултат. Питките така и не са открити, а и никой не си признава да ги е изял, което вбесява Панайот още повече.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 13:13:00 Цветните камъни
Дори и камъните в градината могат да бъдат вдъхновение на Дияна. Художничката слага шарки на няколко камъка, под критичните погледи на Борислав и Павел. Ръгбистът отбелязва, че Дияна не е смесила добре боите, а пък бургазлията я кара да не рисува върху всички камъни, защото са си хубави и без ярки цветове. Забележките на двамата карат Дия да побеснее от гняв, но не и да спре да твори.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 12:39:00 Грижи
Дияна отново влиза в ролята на ангел-хранител на Пеньо. Художничката внимателно намества възглавницата на Пепи и се грижи крехкият Съквартирант да спазва лекарските предписания. Пеньо остава трогнат от усилията на Дияна и безропотно следва напътствията й.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 12:02:00 Наставления
Модният спец Гаро съветва Пеньо как да се държи в първите дни след операцията. Не мисли за външния си вид, той не е важен в момента, наставлява го пловдивчанинът. Коафьорът успокоява Пепи, че скоро ще свали превръзките и ще се радва на новото си амплоа.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 11:26:00 Безсънието на Панайот
Тодор е забелязал, че Панайот не може да спи и по цяла нощ обикаля из Къщата. Според духовника, гузната съвест не дава покой на Пацо и това води до безсъние. Надежда обаче има далеч по-просто обяснение за будуването на футболиста. Според нея, Панайот се страхува, че след всички пакости, които е извършил го очаква възмездие.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 10:50:00 Чай и какао
Тодор също е недоволен от липсата на ред в живота на Съквартирантите. Богословът на висок глас обявява, че при следващото влизане в магазина трябва задължително да се купят какао и чай за тези, които не пушат цигари и не пият кафе. Стига компромиси, отсича духовникът. Виолета пресмята, че бюджетът надали ще стигне, за да се купят тези продукти, което кара Тодор да изчисли как да се изхарчат наличните средства.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 10:14:00 Хаос
Гаро е на мнение, че в Къщата няма никакъв ред. Фризьорът напомня на тризначките, че създадената преди седмица от Съквартирантите организация на домакинството бързо се е разпаднала и вече всеки прави каквото си поиска. Трите сестри са раздразнени най-вече от претенциите на пушачите в Къщата, както и от честите нарушения на правилата, които водят до намаляване на Голямата награда.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 09:42:00 Емоционална нестабилност
Вяра, Надежда и Любов са на мнение, че напоследък Тодор се държи все по-странно. Според тризначките спокойствието на богослова е започнало да се пропуква и в поведението му се забелязва все повече агресия. Ще се окажат ли верни наблюденията на трите сестри?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 09:00:00 Бъдещи срещи
Виолета любопитства дали Павел има намерение да потърси Палома след края на шоуто. Охранителят смята, че това надали ще стане, което изненадва Вили. Готвачката е на мнение, че той и танцьорката би трябвало да се видят, дори само за да си припомнят доброто старо време. Бургазлията смята, че ще бъде твърде ангажиран, но накрая си оставя вратичка, като казва неопределено, че всичко е възможно.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 08:15:00 Ново утро
Музиката за събуждане прозвучава и Павел е един от първите, които скачат от леглото. Макар и да ходи като сомнамбул, охранителят все пак намира пътя към банята. Тодор пък е застинал в йогистка поза и съсредоточено се подготвя за предизвикателствата на новия ден.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-12 00:15:00 Психопортрет
Надежда, Светлана и Ева са се събрали в градината и обсъждат поведението на Панайот в Къщата. Тризначката споделя, че Пацата не намирал спокойствие, дори и в съня си. Ева е по-крайна и го определя като психопат. Има много проблеми - заключава Светла.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour