Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 23:50:00 Пропаганда
Борислав и Мариола са се разположили удобно върху едно от леглата в спалнята. Разговорът им е свързан с една от най-странните личности в Къщата - Пепи. Спортистът се опитва да убеди фризьорката, че тяхната Съквартирантка всъщност е Съквартирант. Доста трудно начинание, впредвид по-ранният разговор на Мариола с Пеньо и неговите убедителни доводи в полза на противното твърдение.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 23:12:00 Любов необяснима
Виолета разказва на Мариола своите романтични преживявания. Трепетната връзка със съученик в осми клас е най-запомнящото се от тях. За съжаление, съдбата разделила младите и те поели по различни пътища. Вили се омъжила за друг и щастливият им брак донесъл две прекрасни деца. След загубата на съпруга, трепетът в душата на най-възрастната участничка в шоуто отново я отвел до младежката любов. Дали това е последната любовна спирка на Вили?
Четвъртък, 2006-09-21 22:18:00 Жития и страдания
Палома е оскърбена от отношението на останалите към нея. Многозначителните погледи я подтискат, а злословните коментари зад гърба й я дразнят. Тези свои терзания тя споделя с Пеньо, който от своя страна налива допълнително масло в огъня, като добавя някой от дочутите интриги и заговори, свързани с младата красавица. Дали Пепи го прави от добри чувства или просто вижда в ситуацията спасителен пояс, който да отклони вниманието от самия него?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 21:42:00 Вечерна проверка
Пепи кани Мариола в градината за да има възможност, в един дискретен разговор да провери доколко добре се справя с мисията си. Думите на Мариола никак не са обнадеждаващи и съвсем скоро се стига до неудобния въпрос - коя или кой е Пепи?. Пеньо мълниеносно тушира съмненията с убедителни доводи за своята полова принадлежност. Дали тази ловка, но рискована маневра ще донесе успокоение или допълнително ще усложни изпълнението на мисията?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 21:09:00 Шев и кройка
В спалнята тече непринуден разговор между част от Съквартирантите. Пламен присъства, но без да взима участие в него, защото е зает с изкърпване на скъсаното си бельо. Той е крайно озадъчен от състоянието на долните си одежди и споделя своите съмнения за чужди умишлени действия. Сред шегите на останалите за Божия намеса, Виолета прави предложение, да му заеме част от своето бельо. Всеобщият смях е най-логичният завършек на случката.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 20:30:00 Вътрешна борба
Павел прави импровизирана изповед пред рускосата Ева. Силният мъж разказва за вътрешната борба, която се разразява под коравата му външност. Стремежите му към доброта и интелигентно общуване срещат сериозен отпор от собствените му демони и страхове. Блондинката го успокоява, като споделя, че го намира за неподправен, естествен, чаровен и още няколко качества, които предпочита да запази в тайна.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 20:06:00 Любовни рани
Ева разказва за своята ученическа любов, завършила с насилие спрямо нея. Според нея този случай е изключение, тъй като по принцип не предизвиква агресия у хората. Боян също споделя горчив опит от любовната си авантюра с Дия и се врича никога да не повтаря допуснатите грешки.Двамата са единодушни в едно - вечна любов не съществува.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 19:36:00 Еротична ярост
Панайот е бесен след поредната еротична закачка от страна на Пепи. Причина за гнева му са породилите се подозрения, относно пола на Пеньо. Разговорът тактично е отклонен в безопасна посока, но тайната мисия е сериозно застрашена. Дали тази случка ще има по-сериозни отражения ще разберем още в понеделник.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 19:05:00 Майчински инстинкт
Светлана споделя с Тодор детайли, относно начина по който е забременяла. Каква е шокиращата истина и до какви други откровения ще стигнат Съквартирантите може да разберете ако следите Big Brother.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 18:25:00 Ревността на бившите гаджета
Лиляна си спомня как бившият й приятел е бил непоправим ревнивец и е държал сметка за предишните й връзки. Дия има подобна история, но присъствието на Боян в Къщата я кара да замълчи. Това я натоварва психически и тя едва скрива сълзите си. Каква е цялата история на Дияна и дали ще събере сили да я разкрие пред останалите?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 17:43:00 Трудностите в обществото
Компанията, съставена от Гаро, Тодор и Палома, води прочувствен социален разговор. Палома разказва за трудностите в живота й, когато трябва да работи от 7 до 3 и после в 7 я вземат за другата й работа. Тя официално е сервитьорка, но всъщност има и други задължения. Колко невинни са те? Сигурното е, че младата Сантана се отдава максимално на работата си, за да може да постигне по-висши цели в живота и да има достойно бъдеще. Тодор я гледа изпитателно и слуша внимателно. Съветът на богослова гласи, че е хубаво да се отдаваш на работа, вместо да лежиш и да се занимаваш с глупости. Но не трябва да се прекалява, защото има време за всичко. По-нататък той разказва за опита си в социалната сфера при изстрадалите деца-сираци. Гаро също споделя своя опит в старческите домове.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 17:15:00 Френска връзка
Всички знаят, че Борислав има любопитни истории от пребиваването си във Франция и Виолета най-после го убеждава да разкаже подробно. Спортистът се съгласява и обещава да е искрен в разказа си. Историята започва много назад, когато на петнадесетгодишна възраст Борислав се записва да играе редкия спорт ръгби. По-късно го привличат да се реализира във Франция, защото нивото на българското ръгби не е задоволително. В малкото френско градче, където е настанен, Борислав се запознава с бъдещата си жена, която дотогава е била отдадена на негов съотборник в продължение на четири години. Но френската двойка не се е разделила заради българина, а поради взаимно неразбирателство. Интересните моменти в разказа на Борислав обаче не свършват дотук.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 16:44:00 По десет средно на ден ...
В разкрепостен разговор, Съквартирантите започват да споделят интимни подробности от живота си. Гаро разказва за похожденията си и уточнява броя на своите завоевания.Каква ще бъде реакцията на останалите участници към хвалбите на Гаро?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 16:15:00 Признанието
Светлана разказва на Панайот историята на своите отношения с мъжа в живота й. Съквартиранта се оказва добър слушател и дава възможност на Светлана да разкрие душевните си терзания. Вгледана в себе си, тя разкрива своя характер и разказва за начина, по който се е отнасяла с мъжа си. Интимната обстановка я подтиква да подскаже за своите намерения да разкрие историята с бащата на второто й дете в детайли. Дали Панайот ще критикува отношението на Светлана или ще съчувства на бъдещата майка?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 15:42:00 Балетни стъпки
Някои от момичетата в Къщата са решили да се порадват на топлото следобедно слънце. Компания им прави артистичният Гаро, който междувременно дава на Съквартирантките първите им уроци по балет.
Четвъртък, 2006-09-21 15:19:00 Желана компания
След като всички Съквартиранти намериха подходяща компания, време е и Виолета да потърси сродна душа. Тя споделя, че се надява в Къщата да влезе някой подходящ за нея мъж. Дали Голямият брат ще вземе под внимание желанието на ненаситната Вили?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 14:45:00 Боди Арт
Животът в Къщата явно събужда артистичните наклонности на някои от Съквартирантите. Дияна решава да покаже уменията си с рисунка върху голите крака на Тодор, който определено се наслаждава на близостта си с нея. Останете с Big Brother на живо, за да видите завършената картина.
Четвъртък, 2006-09-21 14:16:00 Чаша вино
Светлана се присъединява към група Съквартиранти, които лежерно си почиват в компанията на бутилка червено вино. Бъдещата майка не се поколебава да налее и за себе си, и честичко отпива от чашата. Как ли ще приемат поведението й останалите?
Четвъртък, 2006-09-21 13:48:00 Съмнителна близост
Мариола и Тодор са се излегнали на дивана в интимна поза. Синеоката бургазлийка разказва за запознанството със съпруга си и за неоправдано лошата си слава в родния град. Тодор, като добър слушател, е много сдържан в коментарите, но винаги е готов да даде съвет. Ще поиска ли обаче Мариола нещо повече от приятелско рамо?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 13:10:00 Философски спорове
Дияна и Пламен разменят вижданията си относно религията, Библията и смисъла на живота. Дия реагира бурно на изказването, че вярата и Бог са над всичко. Тя смята, че няма нищо по-важно от това да оставиш след себе си следа и смело обвинява Пламен, че не е създал семейство. Той пък отвръща с оправданието, че понякога всичко е стечение на обстоятелствата. Ще стигнат ли до съгласие?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 12:38:00 Дартс
Надежда се вписва много добре в обстановката и ситуацията в Къщата. Играта на дартс с Панайот очевидно e интересна и приятна и за двамата. Дали обаче плейбоят от Гълъбово не е решил Надя да е поредната жертва, която да оплете в мрежите си?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 12:16:00 Неподозирани дарби
Закуската вече окончателно е приключила и някой трябва да се погрижи масата и приборите да се приведат в ред. За изненада на всички, този някой се оказва Лиляна, която решава грижливо да измие и да почисти, докато другите дружно се забавляват. Колко ли още скрити заложби има Лили?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 11:50:00 Двама са малко, трима са много
Докато Борислав си почива, Мариола решава, че спокойствието му не може да продължава повече и се нахвърля върху него с викове, и въоръжена с огромни възглавници, но той яростно се защитава. Скучаещият Боян се присъединява към боя, нападайки в гръб Мариола. Има ли обаче място за трима на дивана?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 11:33:00 За изневярата
Сериозни теми вълнуват Дияна още в началото на деня. Между нея и Тодор започва задълбочен разговор за изневярата, доверието и изгубената любов. Просветеният в човешките взаимоотношения Тошко, разяснява на Дия как трябва да се постъпи при изневяра според законите на Библията, а тя открито споделя за опита си с Боян. Бобо пък изобщо не изглежда заинтригуван от факта, че чува името си в чужд разговор и запазва пълно спокойствие. Дали емоционалната артистка няма да прекали с откровенията?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 11:08:00 Пикантни теми
Пикантните коментари са запазена марка на някои от Съквартирантите. Тази сутрин в центъра на вниманието е Дияна. Дори по време на закуската, Павел не проспуска да отбележи, че е силно впечатлен от гръдната обиколка на художничката, която пък изобщо не се притеснява сама да коментира себе си. В забавния разговор се намесва и вещият по женските въпроси Гаро, който изказва мнение, че Дия е перфектна и няма да може да се отърве от мъжко внимание. Тя очевидно си го знае и искрено се забавлява в тяхната компания.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 10:38:00 Домакини
Ева и Боян се проявяват като особено грижовни домакини. Докато другите направо сядат на масата, те започват да приготвят закуска за всички Съквартиранти. Дали пък това не е само малък повод отново да бъдат близо един до друг?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 10:12:00 Целувки на закуска
Съквартирантите се събуждат с големи чаши силно кафе. Докато Мариола пали поредната си цигара, Павел закачливо минава покрай нея и я целува приятелски, шегувайки се, че на него всичко му отива. Защо точно към нея са отправени думите му и какво означават, можем само да гадаем.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 09:42:00 Добро отношение
До вчера Пламен твърдеше, че не понася хомосексуалистите и по всякакъв начин избягваше ексцентричния коафьор от Пловдив. Днес, малко след като всички са станали, вярващият съвсем приятелски поиска дезодорант от Гаро. А той пък от своя страна, мило му го предостави. Размениха се и учтиви реплики. Дали Пламен не променя мнението си?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 09:10:00 Здрав дух в здраво тяло!
Дияна, Тодор и Боби не изневеряват на нaвиците си и вече екипирани, спортуват на двора. Вдишвайки големи глътки въздух, Босрислав проницателно отбелязва, че есента вече е дошла...
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 08:32:00 Кой ми скри четката?
Събуждайки се, повечето от Съквартирантите се отправят към банята за сутрешния си тоалет, но се оказва, че всички четки и пасти за зъби липсват! Само след минути, се установява, че мнимият нощен крадец е Боян! Ще има ли отмъщение?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 08:18:00 Оле, отвори очички!
Big Brother обича звучния старт на деня. Няколко минути след 8 часа, ритмична музика събужда Съквартирантите. Някои от тях радостно започват да подскачат, докато други продължават да се излежават. Дали денят ще бъде добър за всички?
Четвъртък, 2006-09-21 04:32:00 Закачки преди сън
Павел твърди, че обича да спи сам, но тази нощ е решил да разнообрази с приятната компания на Палома. Преди да се пренесат в света на сънищата, двамата си разменят закачливи реплики и си обещават, че ще внимават. Дали обаче ще се държат прилично?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 02:53:00 Колко е важно да бъдеш сериозен
Боян и Ева все по-често търсят компанията си, а нощта е идеалното време да разкрият един пред друг мислите си и те не се поколебават да го направят. Говорят за живота като цяло, за връзките си и за силните моменти, които са изживели. И двамата изглеждат много сериозни и вглъбени в историите си. Какво ли следва?
Четвъртък, 2006-09-21 02:05:00 Среднощни откровения
Докато повечето от Съквартирантите вече са си легнали, Палома още будува, разкривайки нови истини за живота си. Този път, тя е решила да сподели с Тодор за точната бройка мъже, които е имала. Богословът е наистина учуден от това, което танцьорката му разказва. Не са ли малко много?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-09-21 00:56:00 Масаж преди лягане
Панайот за пореден път показва пристрастията си към нежната част от Съквартирантите. Този път, обект на неговото ухажване е красивата Лиляна, която е решил да впечатли с нежен масаж. Дали Лили ще замести Палома тази нощ?
Четвъртък, 2006-09-21 00:13:00 Артистичният Пеньо
Пепи очевидно иска да покаже всичките си артистични заложби. След като пя песни от всякакъв жанр, реши, че е време и да потанцува. Той разкърши снага, докато Гаро импровизираше, барабанейки по няколко тенджери. Ще бъде ли оценен обаче таланта на Пеньо?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour