Пиши на Big Brother
Събота, 2006-10-07 23:58:00 Лични наблюдения
Любов споделя с Павел свои лични наблюдения. Според тризначката, Палома изпитва силни чувства към мускулестия бургазлия, а той си играе с нейните емоции. Павел отрича, като казва, че всичко между него и екзотичната красавица е само една невинна закачка. Любов приема този отговор, но се чувства длъжна да предупреди, че тази история може да завърши с нечие разбито сърце.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 23:41:00 Спомени
Ева споделя, че усеща липсата на Мариола. Според нея фризьорката е била от малкото жени, които са й допадали в Къщата. Павел на свой ред изказва съжаление за напускането на Панайот, за когото си спомня, че са станали "партия". На кого друг липсват двамата?
Събота, 2006-10-07 23:20:00 Следите остават
Боян е забелязал кални отпечатъци от стъпки, идващи от входната врата. Той се вглежда в следите, изучава ги и се мъчи да разбере кой е направил тази поразия. Изводите, до които стига след щателния оглед са два - оставени са от висок и тежък човек, защото разкрача е голям, а следите дълбоки. Бармънът не крие възмущението си от постъпката на неизвестния извършител и се закнва да доведе разследването си до край.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 22:52:00 Крайни мерки
При поредното си посещение в магазина, Съквартирантите купиха бурканче конфитюр. Опасявайки се от нови посегателства над хранителните продукти, Виолета обмисля способ за опазване на плодовата консерва. Тризначките също имат съмнения, че сладкото може и да не оцелее до сутринта. Вили стига до крайност, като заявява, че е най-добре да скрие бурканчето в пазвата си, за да е сигурна, че утре ще има с какво да закусят.
Събота, 2006-10-07 22:34:00 Масаж
Виолета се е схванала и Тодор решава да помогне с един масаж. Отпускайки се в ръдете на боголслова, Вили си спомня за стар неин любовник, който масажирал прекрасно краката й. Освен с релаксиращите процедури, готвачката е запомнила тази своя връзка и с това, че въпросният мъж я е изнервял прекалено много.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 22:12:00 Грижа
В хола тече оживен разговор между Тодор, Виолета, Ева и Любов, свързан с храната и бюджета. Богословът изказва опасения, че Светлана не получава достатъчно храна, имайки впредвид нейната бременност. Останалите споделят тревогите му, че за бъдещата майка са необходими повече здравословни храни. Според тях в бюджета трябва да се предвидят средства за мляко и десерти.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 21:49:00 Чистници
Тризначките запълват скучната вечер с основно почистване на кухнята. Любов чисти хладилника, Вяра и Надежда мият чинии, плота, печката. Трите момичета са останали насаме и обсъждат останалите Съквартиранти. Те са на едно мнение, че Лиляна и Борислав се мислят за най-красиви в Къщата и се изживяват като най-важните персони. Явно напрежението между тях не е спаднало и периодично предизвиква язвителни реакции ту от страна на тризначките, ту от страна на Лиляна.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 21:21:00 Весела седмица
Гаро с умиление си спомня за "веселата" седмица, в която са се изявявали като певци. Дияна, Лиляна, Вяра и Палома също се забавляват със спомените. Фризьирът и момичетата обаче се съмняват, дали успеха им като вокални изпълнители, всъщност не е бил илюзорен, а високите оценки - дадени по милост.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 20:38:00 Терзания
Пеньо се оплаква на Гаро, че всички го подценяват. Аграрният счетоводител твърди, че никой не оценява неговия талант и не го вземат на сериозно като певец. Гаро не може да обясни поведението на другите, но се опитва да утеши Пепи.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 20:14:00 На пръв поглед
Според Ева Павел "си пада леко побойник". Тя споделя, че още щом го е видяла, си е помислила, че бургазлията е човек, склонен към физическа саморазправа. Въпредки лошото си настроение тази вечер, Павел отвръща с хрисима усмивка и бърза да смени темата.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 19:57:00 По следите на изчезналата храна
Сервирайки вечерята, Виолета установява нови липси на хранителни продукти. Този път са изчезнали две пилешки бутчета, което кара Съквартирантите да преброят внимателно порциите. Оказва се, че Вили е права и в случая не става въпрос за грешка. Създалата се ситуация, с периодично изчезваща храна, поражда съмнения сред обитателите на Къщата, че някой тайничко си похапва.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 19:36:00 Кавга
Павел не е в най-доброто си настроение и реагира остро, когато Виолета се намесва в разговор, воден между него и Светлана. Охранителят саркастично заявява, че Вили се "обажда неподготвена". Готвачката не остава длъжна и съвсем логично последва размяна на любезности.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 19:12:00 Липси
Заета с приготвянето на вечерята, Виолета забелязва липсата на две пържоли. Своевременно, готвачката повдига въпроса пред останалите Съквартиранти. След поредица от догадки, всички единодушно приемат, че най-вероятно Вили не е преброила правилно порциите. Дали все пак, някой няма да се досети, че месото може да е на същото място, на което е и по-рано изчезналия парфюм на Павел?
Събота, 2006-10-07 18:51:00 За удоволствието от живота
Задълбочените разговори от последния час навеждат Ева на размисли за живота. Тя споделя с Борислав своите виждания, че не е важно да живееш здравословано, а по всякакъв начин да си доставяш удоволствия. Блондинката е почерпила тези идеи от книгите на Петър Дънов, според които "когато душата ти е щастлива и тялото се чувства добре". Дали и ръгбистът споделя тази философия?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 18:29:00 Съдбата на човека
Съдбата е поредната философска тема, която се разисква в Къщата. Според тризначките, Гаро и Ева никой не може да избяга от това, което му е предначертано. На противоположната позиция е Дия, като твърди, че човек сам определя Съдбата си и може да я промени във всеки един момент. Художничката е подкрепена от Тодор, който обосновава мнението си със свободната воля на човека, дадена му от самия Бог.
Събота, 2006-10-07 18:08:00 Теория на възпитанието
Съквартирантите дискутират по проблемите на възпитанието. Ключов момент в разговора е значението на първите седем години. Според младата Палома става въпрос не за седем, а за петнадесет години, през които детето възприема всичко от родителите си. Значително по-зрелият Гаро е на друго мнение - развитието на всеки индивид е преди всичко генетично предопределено и не се влияе много от възпитанието.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 17:54:00 Откровения
В разговор между Борислав и Лиляна, ръгбистът споделя своите негативни впчеатления от поведението на пловдивчанката. Според него Лили се стреми да е център на внимание и всичко да става по нейната воля. Кокетната дама възразява, но това едва ли е достатъчно, за да промени мнението на Борислав.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 17:31:00 Рейтинг
Част от Съквартирантите правят предположения за рейтинга на телевизионните канали. Всеки споделя своето мнение и изрежда любимите си предавания. Разбира се, челни позиции в своебразната класация заемат сериалите и забавните продукции.
Събота, 2006-10-07 17:08:00 Нежни имена
Боян проявява нежност към Ева, като се обръща към нея с Еви. Тя споделя, че и допада да я наричат с галени имена, но моли Боян да не го прави. Барманът е много любопитен, кое галено име й е любимо. Блондинката обаче е категорична в молбата си да не бъде наричана галено, именно от Боян. Дали причината не се крие зад опита й да подтисне нежните си чувства към него?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 16:43:00 Културни навици
Съквартирантите запълват времето с чоплене на слънчоглед и сладки приказки. Тодор се присъединява в към компанията на Пеньо, Вяра и Гаро. Богословът пита Пепи, дали не иска да го научи как се чоплят семки, защото след като ще става звезда, Пеньо трябва да умее да се държи прилично и да се храни културно. Аграрният счетоводител проявява интерес и Тодор му показва как да бели семките с ръце, а не с уста. Останалите Съквартиранти са на същото мнение като Тошко, че чопленето на семки не е много културно занимание.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 16:24:00 Абитуриентски спомени
Дия, Гаро, Боян, Пеньо и тризначките си спомнят своите абитуриентски балове. Всеки един разказва с каква кола е отишъл на бала, с кого е бил, какви дрехи е носел. На темата за прическите Гаро се впуска в детайлни обяснения за негова клиентка, на която е направил косата за бала. Спомените развеселяват всички.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 15:51:00 Кулинарен дебат
Гаро разказва на Пеньо, Дияна и Боян за своята препирня с Виолета по време на приготвянето на днешния обед. Фризьорът е възмутен от пренебрежението на Вили към кулинарните му умения и описва как е поискал да разнообрази яденето, като сложи повечко подправки, но тя не му е позволила. Дали този спор няма да се окаже само началото на по-траен конфликт между двамата?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 15:15:00 Сто години самота
Пеньо се е усамотил в градината и меланхолично гледа неспирно леещия се дъжд. Крехкият Съквартирант тихо пее различни шлагери, а единственият му акомпанимент са дъждовните капки. Защо ли Пеньо е избрал уединението?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 14:40:00 Цветът на хляба
Посещенията в магазина рядко задоволяват изискванията на всички Съквартиранти и днешният ден не е изключение. Надежда недоволства, че Виолета е купила само бял хляб при положение, че тя яде само черен. Готвачката невъзмутимо отвръща, че при това положение благоевградчанката просто няма да яде хляб до следващото пазаруване. Надежда започва да спори, но останалите Съквартиранти подкрепят мнението на Вили, че по време на посещението в магазина човек трудно може да си спомни претенциите на всички.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 14:04:00 Успех
Щателното претърсване на Къщата дава резултат. Съквартирантите търсят трескаво из всички възможни скривалища и успяват да открият липсващите вещи на Тодор и Борислав, както и повечето билярдни топки. Павел става все по-нервен, тъй като от неговите изчезнали принадлежности няма и следа. Охранителят има нови предположения за личността на мистериозния крадец.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 13:33:00 Параноя
Борислав също открива, че някои от вещите му са изчезнали, което излива върху Съквартирантите нова вълна стрес. Всички участници в шоуто претърсват щателно принадлежностите си за евентуални липси, като в същото време гадаят дали в Къщата не са останали непроверени места. Изглежда, че никой не е застрахован от набезите на неизвестния шегаджия, който остава неуловим.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 12:57:00 Случайна находка
Павел случайно бута с крак една от мебелите и чува отвътре подозрителен шум. Бургазлията с удивление открива, че отдолу са скрити билярдни топки. Съквартирантите с разочарование установяват, че това са само част от изчезналите топки, но вече са твърдо решени да открият останалите. Издирването е подновено с нови сили.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 12:23:00 Научено и забравено
Борислав изненадва всички с твърдението си, че преди време е знаел писмено и говоримо немски, но вече го е забравил напълно. Дия е сигурна, че подобно нещо е възможно, защото е чувала за подобни случаи. Немският език е складиран някъде в главата ми, но не мога да го използвам, жалва се ръгбистът и разкрива, че като малък е живял известно време с родителите си в Германия.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 11:47:00 Психоанализа
Тодор и Боян смятат да достигнат до изчезналите вещи по пътя на психологията. Богословът прави пространен анализ на личността на извършителя и заключава, че това е човек, на когото Съквартирантите обръщат твърде малко внимание. Той се чувства ощетен, защото не му се дава възможност да се прояви, допълва той. Боян вече се съмнява дали сред обитателите на Къщата няма клептоман.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 11:21:00 Издирване
В Къщата продължават да изчезват предмети. Този път са се изпарили топките за билярд и една от вещите на Тодор. Богословът е ядосан главно заради липсата на билярдните топки, тъй като това автоматично лишава Съквартирантите от едно от любимите им занимания. Боян също е изненадан от скоростта, с която изчезват вещи и помага на Тодор в търсенето.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 10:47:00 Поглед в бъдещето
Виолета гледа на кафе на Гаро. Тя му предрича, че до пет месеца ще се отправи на пътуване в чужбина. Двама души мислят непрестанно за теб, а трети ще те подкрепи в бъдещо начинание, уверява го Вили и добавя, че Гаро ще получи важна вест, щом се прибере у дома. Готвачката предсказва, че пловдивчанинът ще бъде обграден от много любов, щом се върне в цивилния живот.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 10:12:00 Дългата ръка на закона
Боян разказва за случаите, когато си е имал вземане-даване с полицията. По думите на бармана, някои от срещите му със служителите на реда не са били особено приятни. Ще се осмели ли Боян да сподели повече подробности?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 09:36:00 Сутрешни размисли
Павел споделя с Гаро, че след последните номинации вече ще му е трудно да посочи някого за изгонване от Къщата. Не помня лошите постъпки, а това в случая е проблем, признава си той. Фризьорът също не се определя като злопаметен и по тази причина следващите номинации ще са изпитание за него. Според Гаро е най-добре да не се мисли много по въпроса, а просто да се изчакат събитията.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 09:00:00 Трима на масата
Виолета, Павел и Гаро са единствените будни Съквартиранти. Тримата замислено пият сутрешното си кафе, като пловдивчанинът поразведрява тягостната тишина на пустата кухня с неизчерпаемия си запас от забавни истории. Кога ли ще се събудят останалите обитатели на Къщата?
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 08:20:00 Ново утро
Сигналът за събуждане не успява да изкара Боян от леглото. Барманът едва държи очите си отворени и след кратко колебание отново се мушва под завивките и продължава да спи. Останалите Съквартиранти също не бързат да посрещнат новия ден.
«    още снимки    »
Събота, 2006-10-07 02:20:00 Среднощтно разследване
Мисълта за изчезналите вещи не дава мира на Павел дори през нощта. Охранителят продължава да гадае кой ги е взел и къде може да ги е скрил. С помощта на Гаро, бургазлията постепенно стеснява кръга на заподозрените.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour