Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 23:47:00 Оглед
Пламен бавно обикаля около леглото и с интерес разглежда хавлиите една по една. Какво ли е привлякло вниманието му?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 23:30:00 По двойки
Съквартирантите обикалят всички стаи на новия си дом. Изненадата им е огромна, когато откриват, че Големият брат е предвидил само осем легла. Друг дребен детайл е, че за всяко легло има само по една завивка. Какво ли още е намислил Big Brother?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 23:10:00 Да подадеш ръка
След като в Къщата влезе натовареният с тайна мисия Пеньо, е ред на Гаро - явен гей, който не се притеснява от своята ориентация и колоритност. Единствения Съквартирант, с който пловдивчанинът не успя да се здрависа е Пламен. Ще се окаже ли това началото на бъдещ конфликт между двамата?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 22:50:00 Кой са те?
Тази вечер, след огромна конкуренция на кастингите за участие в третия сезон на шоуто, в Къщата влязоха 16 избранника. Кои от тях ще оцелеят и ще запазят ли тайните си непокътнати ще научавате от новините в официалния сайт на предаването. Ще има ли конкуренция между фризьорите, ще използва ли сила охранителя, как ще се разберe търговец на дребно с богослов, ще разберете ако гледате Big Brother на живо.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 22:45:00 Пеньо или Пепи
Вкарването на бивши гаджета не е единствената изненада от Големия брат. Вече е разкрита и другата мистерия: Пеньо има една седмица, за да убеди всички Съквартиранти, че е жена. В тази полова конспирация е замесен и Гаро. Той е съучастник на Пеньо и двамата трябва да използват всичко, на което са способни, за да хвърлят Съквартирантите в заблуда. Пред останалите участници в шоуто Пеньо или Пепи трябва да бъде несъмнен представител на нежния пол. Мисията на младежа към женския символ Венера започва сега.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 22:27:00 Опознай ближния
В Къщата влиза Ева - майката на дъщерята на Мариян, скандалният коафьор и участник в Big Brother 2. Засега никой не се досеща, че тя е свързана по някакъв начин с популярния фризьор. Най-голямата участничка Виолета е силно ентусиазирана. Докато Панайот целува ръцете на дамите, Боян е нервен заради събирането с дивата Дия. Павел влезе устремено, без да обръща внимание на другите, а мощният Борислав целуна всички. Пламен изненадва Съквартирантите с любимото си четиво - Библията, внесена със специално разрешение на Големия брат. Съквартирантите са в приповдигнато настроение и вдигат наздравици по случай новия им съвместен живот.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 21:55:00 Девет месеца
Нов знаменателен момент в историята на Big Brother в България! В Къщата влезе бременната Светлана, която след два месеца очаква да роди своето второ дете. Как ли ще се адаптира тя към условията в Къщата и какво ли ще бъде отношението на останалите участници в шоуто към нея?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 20:50:00 Неочаквана среща
Big Brother и този път е подготвил шокиращи изненади. За двама от Съквартирантите животът в Къщата ще се превърне в истинско предизвикателство. Те са бивши гаджета, които Големият брат събира отново без тяхно знание и съгласие. Драматичната им любов приключва преди година след още по-драматичен скандал, придружен от побой. Запомнете ги – те са Боян и Дияна, и само бъдещето ще покаже колко тънка е границата между любовта и омразата.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-09-18 20:35:00 Къщата
Изцяло обновеният интериор на Къщата със сигурност ще изненада Съквартирантите. Новият им дом ще бъде с повече помещения, но с непроменена квадратура. Големият брат им е приготвил ред удобства: джакузи, билярдна маса, луксозна баня, дартс и дори басейн. Но Big Brother не би бил себе си, ако не е намислил и някои доста неприятни сюрпризи за Съквартирантите.
Понеделник, 2006-09-18 20:25:00 Водещият
Енигматичният Ники Кънчев отново ще бъде с Вас, за да Ви поднесе най-любопитните моменти от шоуто. Водещият на Голямата уста, известният коафьор и участник във VIP Brother Дим Дуков и неговите помощници, Злите езици, също ще коментират какво се случва в Къщата.
Понеделник, 2006-09-18 20:00:00 Грехота е да не гледаш!
Big Brother отваря вратите на Къщата за трети път. Грешни или праведни, нейните обитатели ще разкрият своите тайни пред очите на цяла България. Вижте какво се крие зад обикновената външност и отсъдете сами.
Big Brother започна!
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour