Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 23:44:00 Сексуална ориентация
Събралите се във всекидневната Съквартиранти стигат до извода, че проблема на Пламен е в сексуалната ориентация. Гаро, като вещ по тази тема, споделя, че наистина има нещо гнило, защото истинските мъже никога не обръщат внимание на хомосексуалистите. Пеньо подкрепя мнението на пловдивчанина, а другите се опитват да дадат собствени доводи в полза на теорията на арменеца.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 23:21:00 За първите впечатления
Лили, Дия и Боби продължават да си говорят сладко и стигат до темата за първите впечатления. Лиляна казва, че от пръв поглед запомнила само Мариола и Дияна, а за Боби си помислила, че е спортист, какъвто след това се оказал. Дия пък коментира, че си правила грима и прическата при специален стилист, за да успее да грабне погледите. Променили ли са се първоначалните мнения на Съквартирантите?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 22:55:00 Съмнения и решения
След като Борислав сериозно се усъмни в пола на Пеньо, той обсъжда с останалите участници в Big Brother начина, по който могат със сигурност да разберат каква е истината. Ръгбистът е на мнение, че вече е време да го разобличат, но това трябва да се случи по деликатен начин, за да не бъде засегната ранимата психика на крехкия Пепи. Какво ли ще измислят Съквартирантите?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 22:21:00 Вечерен концерт
Пеньо решава отново да позабавлява Съквартирантите като им изпее някоя хубава песен. Когато Пепи запява известен хит на Лили Иванова, всички слушат в захлас. Колко разнообразен ще бъде репертоара на младия певец тази вечер?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 21:48:00 Салон за красота
Лиляна и Дия са си спретнали своеобразно женско парти. Отпивайки от чаши с тайнствено съдържание, двете стават все по-весели и разговорливи. Лили споделя за салона си за красота, и че той е плод на безграничната й суета. Тя обаче, не може да го управлява, за това работата му е поверена на баща й. Към двете момичета се присъединява Борислав, който Лили посреща с двусмислени коментари. Ще намери ли място Боби в задушевния женски разговор?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 21:25:00 Другият Пламен
Гаро и някои от момичетата споделят, че Пламен има нужда от промяна. Според тях е хубаво да започне като обръсне брадата си и смени стила на обличане. Вярващият не изглежда особено запален по идеята, но и не опонира. Дали да очакваме промяната да се осъществи?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 20:47:00 Драматично минало
Дияна е решила да разкрие целия си живот пред Съквартирантите. Те слушат в захлас историята на разговорливата брюнетка и коментират с хапливи реплики пикантните случки от връзката на Дия с Боян. Тя споделя скандални истини, в които главно действащо лице е бившият й приятел. Дали няма да има потърпевши от тези откровения?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 20:20:00 Коментари
Дияна обсъжда с някои от Съквартиантите какво ги чака след като излязат от Къщата. Художничката е безкомпромисна: тя твърди, че нищо не може да я впечатли, нито да я обиди. Каквито и да са коментарите на зрителите, Дия споделя, че възнамерява да остане точно такава, каквато си е. Дали артистката ще промени мнението си?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 19:45:00 Мъжка суета
Докато повечето от Съквартирантите са в кухнята, Тодор забелязва, че Панайот е с лак за нокти. Богословът пита дали му е навик да ходи така или някое от момичетата го е лакирало, а Пацо се защитава, че това е просто безцветен заздравител. Дали Тодор ще възприеме суетата на Панайот за нормална?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 19:12:00 Приятно разнообразие
Светлана решава да помогне на Ева да избяга от лошите си мисли, затова започва да й прави прическа. Ева се оставя в ръцете на бъдещата майка. След като процедурата по разкрасяването приключва, усмивката на жената на Мариян се връща на лицето й. Понякога малките промени правят чудеса.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 18:50:00 Бъдещето в чаша кафе
Виолета решава да разкрие свое тайно умение - гледането на кафе. Първата желаеща да разбере какво й предстои, e Лиляна. Вили разкрива, че пловдивчанката има тайна, която ще запази за себе си и я увери, че ще има добро финансово бъдеще. Какво още ще разбере Лили?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 18:23:00 Хормони
След дълго боричкане в басейна, Борислав обвинява Мариола, че са я ударили хормоните и го напада прекалено много. Мариола решава, че най-доброто място за отмъщение е банята. Тя влиза, изненадвайки младия ръгбист, след което двамата се отдават на смешно-хапливи реплики. Мариола не се колебае да раздава уж нежни шамарчета, но дали на Боби му е забавно?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 17:48:00 Тъгата на Ева
Ева е тъжна и в очите й блестят сълзи. Тя предпочита своята собствена компания и усамотение с мислите си, които определено не са свързани с Къщата. Не след дълго, в стаята влиза Боян, който предлага подкрепата си на Ева. Тя разказва, че тъжи за малкото си момиченце и не е предполагала, че ще й липсва толкова много. Ще успее ли блондинката да преодолее трудния момент?
Събота, 2006-09-23 17:22:00 Фешън прическа
След като Панайот сподели, че харесва модерните дрехи и прически, Любов е решила да му помогне да изглежда по-актуално. За тази цел двамата са се усамотили и русокосата девойка прави на Панайот плитки в задната част на косата. Дали ще се получи коафьорски шедьовър?
Събота, 2006-09-23 16:46:00 Всичко е любов
Боян и Мариола отново са изпаднали в дълбоки откровения. Този път, активният е Бобо, който разказва на емоционалната бургазлийка за последните си връзки и сексуални взаимоотношения в най-малки подробности. Мариола пък не спира да гледа бармана и очевидно се шокира от натуралистичните му разкази. Ще събудят ли тези спомени желание за нови подвизи?
Събота, 2006-09-23 16:11:00 Изповед
Павел и Ева са се разположили в градината и водят сърдечен разговор, който неусетно се превръща в монолог. Дамата разказва за живота си, семейството и отношенията й с Мариян. Мускулестият мъжага слуша с внимание и разбиране. Ще сподели ли и той нещо от личния си живот?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 15:09:00 Железни мускули
Днес в Къщата се проведе импровизиран турнир по канадска борба. Състезанието прочтече в две категории - мъже и жени. В най-интересният двубой - между Тодор и Панайот, богословът взе трудна, но заслужена победа, а загубилият се оправда с хлъзгавия барплот. Пепи взе участие в надпреварата при жените, което дава надежди за мисията му. В демонстративен мач Дия закономерно загуби от Борислав, а Пламен не изненада никого, като се отказа от участие заради несъгласие с правилата.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 14:36:00 Да подремнеш за 60 секунди
Павел се е отдал на следобедна дрямка. Лиляна има неблагоразумието да събуди гарда и с това да си навлече гнева му. В последвалата словестна престрелка и двамата проявяват завидно чувство за хумор и ирония. Добре е когато вместо кавга в Къщата отеква задружен смях.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 13:36:00 Мечти
Тодор и Палома се забавляват с игра билярд. Шумът от ударите на топките е придружен от приятен разговор. Постепенно засягат темата за мечтите и бъдещето, когато Палома споделя, че мечтае да стане криминален психолог. А какви ли са плановете за бъдещето на Тодор?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 12:48:00 Какво мислят мъжете
Коя е най-разкрепостената Съквартирантка, е въпросът който вълнува в този момент Гаро, Борислав и Боян. След кратко обсъждане, в борбата за челното място на импровизираната от тримата класация остават само Ева и Палома. Изборът на еднолична победителка никак няма да е лесен.
Събота, 2006-09-23 12:15:00 Жълтият зъб
Борислав разказва за златната коронка на един от своите зъби. Ръгбиста е много доволен от стоматологичното бижу и през смях споделя, че след като го е сложил усмивката му не остава незабелязана. Дали смехът му е израз на добро настроение, или просто желае да демонстрира сиянието на благородния метал?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 11:37:00 Възрастта не е порок
По време на разходка в двора, след кратък разговор за ревността, Тодор разказва на Ева за своята по-млада приятелка. Блондинката слуша внимателно историята и притесненията на богослова, че разликата в годините може да се окаже пречка. Възрастта не е порок, философски отбелязва дамата и се надява, това да внесе необходимото спокойствие в душата на Тодор.
Събота, 2006-09-23 11:14:00 В името на любовта
Отношенията между Панайот и Палома са все по-неясни и объркани. Младежът всячески се стреми да потърси близост с екзотичната тийнейджърка, но нейното несериозно отношение го дразни. Има ли бъдеще пред двамата или всичко ще свърши до тук?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 10:40:00 Личен избор
Разговорът в кухнята тази сутрин е свързан с това, кой при кого прекарва нощта. Павел предлага на Боби тази вечер да направят размяна и Ева да спи до него. Отговорът идва от самата дама, която категорично заявява, че изборът на легло е личен и ако охранителят има някакви претенции да се обърне към нея. Ще се осмели ли мускулестият бургазлия да повтори предложението си или ще се примири със ситуацията?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 10:10:00 Прекален светец
Гаро подхвърля саркастични забележки към поведението на Пламен. Причина за това са съмненията на коафьора, че набожният варненец е наблюдавал тайно как дамите се къпят. В заключение Гаро препоръчва изкупително четене на Библията за опрощаване на греховете.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 09:39:00 Приятел в нужда се познава
Лиляна има проблем с обличането. Случайно или не, наоколо се навърта Панайот, който бърза да предложи своята помощ. Бизнес дамата е в затруднено положение и няма друг изход освен да приеме асистенцията на младежа.
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 08:40:00 Адам и Ева
Оправяйки леглото в спалнята Ева отправя приятелска закачка към наблизо преминаващият Тодор. Богословът отвръща с острумие и усмивка. Дали Ева търси своя Адам сред Съквартирантите или просто е решила да започне деня с усмивка и добро настроение?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 08:09:00 Диско сутрин
Събуждането на Съквартирантите е съпроводено с енергично, класическо диско. Лиляна пристъпва в средата на спалнята с голяма жизнерадостна усмивка, а Дия прелива от енергия и я прегръща. Гвоздеят на програмата е зрелищното танцово шоу на ефирния Гаро. Пламен се стяга с коремни преси, а Тодор прави лицеви опори. С какво ли ще продължи денят след сутрешното кафе?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 06:24:00 Готварско майсторство
Рано сутринта Дия и Светлана работят в кухнята. Бременната жена прави палачинки, а художничката твори шедьовъра си - пълнени чушки. Кухненските труженички действат бавно, но са с приповдигнато настроение въпреки ранния час.
Събота, 2006-09-23 00:51:00 Среднощни откровения
Борислав и Мариола дълго обсъждат сложния въпрос за чувствата между хората. Фризьорката чистосърдечно си признава, че привлича мъжете, без да иска и не е способна да отвръща на чувствата им. Какво ли ще отговори Ръгбистът на подобно откровение?
«    още снимки    »
Събота, 2006-09-23 00:15:00 Прогнози
Ева предвижда, че има голяма вероятност Пламен да захвърли Библията. Лиляна пък очаква още утре варненецът да е неузнаваем и тази вероятност я радва изключително много. Специалистът по нощните заведения, Боян, веднага си представя Пламен като екзотичен танцьор в луксозен бар. Има ли граница въображението на Съквартирантите?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour