Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 23:10:00 Сватбени разногласия
Тодор коментира с тризначките темата за женитбата. Той е мнение, че е по-хубаво да се обвържеш по-рано, за да имаш време да се радваш на любовта си. Трите сестри обаче не смятат така. Всичко с времето си!
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 22:20:00 Професионален грим
Гаро скучае и решава да се разнообрази като гримира екзотичната Палома. Той старателно преценява лицето на младата танцьорка и се захваща с идеята си. Дали обаче екцентричния стил на пловдивчанина ще се хареса на всички?
Неделя, 2006-10-08 21:36:00 Скъпи подаръци
Борислав разказва на Лиляна за безумния подарък, който е получил от родителите на съпругата си – лъжици за 1000 лева. Пловдивчанката е удивена и споделя, че никога не би похарчила толкова пари за подобно нещо.
Неделя, 2006-10-08 21:11:00 Съмнения
Продуктите от магазина вече са налице, но все още няма недоволни. Борислав е единствения, който се съмнява, че Ева пак ще скрие запаси в джобовете си.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 20:46:00 Пазаруване
Магазинът отваря и Ева и Светлана влизат да напазаруват. Те са категорични – повече цигари, много зеленчуци и почти никакво месо. Как ще приемат избора им другите съквартиранти?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 20:30:00 Любов, любов...
Лиляна и Борислав очевидно са много влюбени. Боби показва на Гаро и Вили какво е подарил на възлюбената си - малко плюшено сърчице. Красивата пловдивчанка изглежда много поласкана от милия любовен жест на ръгбиста и кокетничи като казва, че Боби си е такъв.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 20:00:00 Майчина тъга
Ева е много тъжна и плаче в спалнята. Светлана веднага предлага приятелското си рамо и моли софиянката да сподели мъката си, за да й олекне. Тя разказва, че се чувства много подтисната и страда заради липсата на малката й дъщеря - Евана. Двете майки дълго си говорят и се успокояват, че са в Къщата именно за доброто на децата си.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 19:36:00 Свалячът
Тодор отново е обект на коментар в разговорите на Съквартирантите. Вили обвинява богослова, че е най-настоятелният сваляч в Къщата и никой не може да я убеди в противното. Павел изказва мнение, че близостта на Тодор с момичетата не е продиктувана от задни мисли, а е просто израз на добрина и човечност. Кой от двамата е прав?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 18:55:00 Закачки
Боян се опитва да привлече вниманието на Ева, която днес не изглежда особено заинтригувана от него. Той решава по детски да я дръпне за ухото, но блондинката очевидно не харесва шегите му. Дали има някаква скрита причина за безразличието й?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 18:28:00 Къде са ми цигарите?
Палома споделя с Дия и Надежда, че е видяла как Борислав взима от цигарите й и ги крие някъде. Двете слушателките изказват мнение, че той ги взима, за да може да ги даде на зажаднелите за тютюн пушачи тогава, когато им свършат запасите. Палома обаче отрича и казва, че това се е случвало много пъти, а Боби не е показал скрити цигари. Трите момичета дълго умуват за кой ли може да краде ръгбиста.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 17:47:00 Масаж по никое време
Павел и Ева са се усамотили в спалнята и са в особено интимна поза. Не, те не са новата двойка в Къщата, просто Ева обожава масажите и моли Павел да я отпусне. Бургазлията на драго сърце предоставя услугите си.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 16:58:00 Реална опасност
Борислав споделя с Лили опасенията си, че хората може да си помислят, че в Къщата сексът вече не е мираж. Лили не иска да повярва, че това е истина и смята, че зрителите не могат да се заблудят толкова наивно. След като си дава сметка, че Боби може би е прав, пловдивчанката изпада в ужас и сериозно се замисля за евентуалната реакция на родителите й.
Неделя, 2006-10-08 16:13:00 Съвет
Тризначките са на мнение, че ако две от тях излязат от Къщата и остане само една, то тя трябва да напусне доброволно. Дия обаче не смята така. Художничката си позволява да даде мнението си като споделя, че дори една от тях да е сама сред другите Съквартиранти, тя трябва задължително да се бори за това, към което са се стремили и трите заедно. Каквото и да е то, добавя Дияна.
Неделя, 2006-10-08 15:41:00 Рецитал
Тодор се вдъхновява от разказите на останалите Съквартиранти за снощните му изпълнения. Той разпалено рецитира Вазов. Според богослова Вазов е гениален автор и е искрено учуден, че никой от останалите не знае нито куплет.
Неделя, 2006-10-08 15:16:00 Ревност
Съквартирантите са се излегнали в хола на дивана. Лиляна се присламчва до Боян и ляга до него. Борислав реагира мигновенно. Той я пита директно: "Ти къде се нагласи?". Лиляна се залива от смях, а ръгбиста се ядосва и се опитва да разбере какво става. След като пловдивчанката не спира да се смее, вече на шега, Борислав й казва: "Айде тука до мене!".
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 14:37:00 Всички на масата!
Рулото е опазено! Съквартирантите са доволни и решават, че е крайно време да седнат на обяд. Докато момичетата сипват порциите, Павел, Борислав и Гаро се заемат да събудят поспаланковците.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 14:18:00 Флиртче
Много си красива, казва Павел на Любов. Според него бузите на близначката са червени, в тон с блузката й. Флиртът на охранителя буди само смях в Любов. За да подсети Павел за Палома, тризначката прави намек, че южната красавица, която още спи, ще си проспи младините. Павел обаче не забелязва намека и продължава да се умилква на Любов и я кани да седне до него на дивана.
Неделя, 2006-10-08 13:49:00 Притеснения
Борислав споделя с Ева и Вяра притеснението си да не изчезне и рулото както мистериозно изчезнаха пържолките снощи. Съквартирантите страдат от недоверие един към друг по отношение на храната и ръгбиста се чуди дали няма да има още един повод за това. Момичетата се смеят, но явно и тях ги гложди съмнение и любопитство. Дали ще има инцидент с храната днес?
Неделя, 2006-10-08 13:15:00 Помощничка
Лиляна решава да се включи в домакинската работа като помогне на Виолета в кухнята. Пловдивчанката се заема да нареже варените картофи за руска салата - гарнитура на рулото, което Виолета приготви още сутринта. Лиляна се притеснява от Борислав, който е седнал до нея. Тя му казва да не я гледа в ръцете,а ръгбиста се оправдава, че красавицата само му се кара и става от масата.
Неделя, 2006-10-08 12:53:00 Сънища
Гаро, Борислав, Боян и Ева са се събрали в хола и се излежават наслаждавайки се на дъжда. Гаро разказва какво е сънувал и заедно тълкуват какво означава съня му. Борислав решава да си направи майтап с Гаро и подпитва "а Пеньо не го ли сънува?" Гаро се усмихва и отговаря "не, нали ти казах, риби сънувах". Деня напредва, а повечето от Съквартирантите още не могат да се разсънят.
Неделя, 2006-10-08 12:24:00 Умник
Надежда и Любов обсъждат с Ева Борислав. Въпреки, че се опитват да прикрият увлечението си по него, и трите споделят мнение, че ръгбистът не е "някакво спортистче", а се е оказал доста умен мъж. Надежда твърди, че Борислав знае доста неща и е много впечатлена от географските му познания. Любов пък разказва случка, която Борислав е споделил с нея, как е спасил една жена нападната на улицата. Ева и Виолета слушат с интерес възхвалите на близначките, но и двете са на едно и също мнение, че Борислав е умно и начетено момче.
Неделя, 2006-10-08 11:56:00 Палавник
Тризначките разказват как снощи Тодор се е хвърлил на леглото им. Със скок богословът се метнал в постелята при Вяра, Надежда и Любов. Ева се смее и разказва как Тодор рецитирал стихове, докато близначките са се подготвяли да спят. Готвачката обаче защитава Тошко, като казва, че просто на човека му се е отворила глътката. Явно Съквартирантите ще се шегуват цял ден с Тодор и среднощните му изпълнения.
Неделя, 2006-10-08 11:32:00 Момичета срещу момчета
Докато Виолета готви Павел решава да й помогне. Те започват да обсъждат кои са по-мързеливи - момичетата или момчетата. Павел казва, че няма мнение, защото има брат. Виолета обаче твърди, че момчетата са по-работливи, по-отговорни. Готвачката разказва случки за момичета, които са били при нея на стаж. Дали мнението на Виолета е същото и за момичетата в Къщата?
Неделя, 2006-10-08 11:17:00 Опит за събуждане
Тодор се опитва да се събуди и да стане. Махмурлукът му идва в повече и Тодор успява само да седне в леглото. Хващайки се за главата богословът решава, че най-разумно ще бъде да си легне отново и да се надява, че главоболието ще премине. С бавни движения той се отпуска на леглото и се завива през глава. Изглежда махмурлукът тежи и на останалите Съквартиранти, защото още никой не се е събудил.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 10:52:00 Руло
Виолета започва да приготвя обяда - руло "Стефани". Готвачката се отнася много грижливо към осигуряването на прехраната на всички в Къщата. Тя бърза да сложи рулото да се пече, за да може когато се събудят останалите и огладнеят да има какво да хапнат. Как ли щяха да се изхранват Съквартирантите без леля Вили?
Неделя, 2006-10-08 10:21:00 Пиянството на Падрето
Тримата будни Съквартиранти - Ева, Виолета и Павел си спомнят за снощния импровизиран купон. Целият разговор се върти около пиянството на Тодор. Павел казва, че Падрето като има ракия пред себе си "няма спиране", а Ева допълва, че е забелязала как богословът е тръскал шишето за да паднат и последните капки ракия в чашата му. Спомените са весели, но да видим как ще се чувства Тодор тази сутрин. Засега той спи дълбоко и не дава признаци да се събуди скоро.
Неделя, 2006-10-08 09:58:00 Изчезналите пържоли
Павел, единственият буден мъж в Къщата, отново се занимава с "мистериозните" пържоли, които изчезнаха снощи. Храната пак е дефицит и охранителят изживява липсата на мръвките тежко. Той започва сериозно да се чуди дали не е станала грешка и просто са преброили грешно стоката, която купуват от магазина. Виолета също е притеснена от липсата на храна, но е сигурна, че не е объркала броенето. Мистериите в Къщата явно ще занимават умовете на участниците и днес.
Неделя, 2006-10-08 09:40:00 Тъжно утро
Ева се е събудила със свито сърце и има нужда да сподели с някой за тъгата си. Виолета е насреща и Ева се отпуска и излива мъката си. Тя разказва как сънува малкото си момиче и колко необичайно е за нея да се буди и дъщеря й да не е до нея. Виолета я слуша съчувствено и я утешава. Дъждовното утро, мрачните милси и тъгата на Ева вероятно няма да й позволят да се усмихва често днес.
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 09:02:00 Закуска
Виолета е станала преди всички останали. Готвачката от Брусарци още неотворила очи започва да шета из кухнята. Тя си приготвя за закуска "циганска" баница и решава да хапне на крак. Ева и Павел също са будни, но се движат доста по-мудно от Виолета. Дали останалите ще станат скоро?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 08:39:00 Сутрин е
След снощния импровизиран купон, който си организираха Съквартирантите, тази сутрин се оказва тежка за почти всички. Изпитият алкохол и късното лягане се е отразило, и утрото не е приятна емоция за никой. Big Brother решава да събуди Съквартирантите с малко класическа музика, което съвсем вади от равновесие някои от участниците. Какво ли ще се случи днес?
«    още снимки    »
Неделя, 2006-10-08 03:07:00 Тодорови страсти
Съквартирантите си пийват цяла вечер. Минава три и повечето решават да си лягат. Тодор обаче е пийнал повечко и алкохола го кара да действа нетипично за себе си - като пее, рецитира стихове. Лиляна става от масата и богословът веднага я пита къде отива. Пловдивчанката отговоря - да си лягам, а Тодор с хитра усмивка отговаря "да си лягаш или да си лягаме" и целува Лиляна. Съквартирантите избухват в смях при вида на това откровение за страстите на Тодор.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour