Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 23:50:00 Първи мигове
Борислав и Лиляна с копнеж си припомнят кога за пръв път са прехвърчали искрите между тях. Борислав отбелязва, че скоро след влизането си в Къщата пловдивчанката е слязла на земята и това много е улеснило общуването с нея. Лили пък си признава, че е забелязала съществуването на ръгбиста едва няколко дни след началото на шоуто. Въпреки усилията си и двамата не могат да се сетят как са започнали първия разговор помежду си.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 23:18:00 Неочаквана среща
Съквартирантите не могат да повярват, че Панайот е отново сред тях. След като преодоляват смайването си от появата на футболиста, участниците в шоуто започват да го разпитват защо е облечен само с боксерки. Скоро обаче обитателите на Къщата се досещат, че Пеньо и Мариола също липсват. Какво ли ще отговори Панайот на този неудобен въпрос?
Понеделник, 2006-10-09 22:42:00 Панайот: провал и нов шанс
Тайната мисия на Панайот бе неуспешна! Въпреки старанието на младежа от Гълъбово, Съквартирантите заподозряха, че странните събития в Къщата са негово дело! Big Brother обаче оцени усилията на мачото и му предложи нов шанс да се върне в Къщата. Панайот ще може да отиде при останалите Съквартиранти, но ще бъде облечен единствено по бельо! Футболистът веднага прие мисията и се завръща в Къщата.
Понеделник, 2006-10-09 22:15:00 Пеньо успя!
Пеньо изпълни успешно тайната си мисия! Крехкият Съквартирант ще получи обещаната от Big Brother награда - операция на носа в една от най-реномираните клиники по пластична хирургия в България!
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 21:56:00 Изоставане от модата
Виолета е смаяна от плитките върху главата на Тодор. Така ли е модерно сега - хората да се правят на плашила? - чуди се готвачката. Тодор най-невъзмутимо се усмихва и демонстрира на Вили цялата прелест на новата си прическа.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 21:21:00 Претегляне на шансовете
Надежда и Любов шепнешком обсъждат предстоящите номинации. Двете сестри смятат, че има Съквартиранти, които не ги харесват и това ще си проличи съвсем скоро, при даването на вотовете за изгонване. Благоевградчанките са много обидени от забележките на някои от обитателите на Къщата, които смятат, че тризначките говорят прекалено много.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 20:45:00 Причини
Ева и Боян за пореден път внасят яснота в отношенията си. Барманът смята, че дизайнерката няма никакви причини да му се сърди. Ти тъчеш на няколко стана - сам си го каза, контрира го Ева. Какво ли ще отговори Боян на това обвинение?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 20:10:00 Съмнителен индивид
Павел и Борислав не успяват да сдържат хапливите си думи, когато виждат новата прическа на Тодор. Ръгбистът смята, че богословът има налудничав поглед и на шега го пита дали е убивал човек през живота си. Охранителят пък измисля цяла криминална биография на Тодор. Най-умерена е Лиляна, която намира външния вид на духовника за странен. Тодор, както винаги, приема закачките им с усмивка и не дава никакви признаци, че иска да се раздели с плитките си.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 19:35:00 Четката на раздора
Наглед безобидната молба на Палома да получи нова четка за зъби при следващото посещение в магазина става повод за яростен спор с тризначките. Танцьорката изтъква, че досега никога не е искала нещо специално от магазина, но сестрите смятат, че продаваните там четки са твърде скъпи. Палома е съгласна да се лиши от цигарите, докато изплати въпросната покупка. Постепенно страстите утихват, но екзотичната красавица надали ще забрави скоро разменените остри думи.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 19:01:00 Липсващите зеленчуци
Любов с изненада открива, че зеленчуците в хладнилника са по-малко, отколкото трябва. Липсващата храна довежда тризначката до истинска ярост и тя на секундата започва да мисли кой може да е виновникът. Първият, за когото се сеща ядосаната благоевградчанка, е Борислав. Има ли ръгбистът пръст в изчезването на зеленчуците?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 18:26:00 Носталгия
Борислав разкрива пред Павел причините, които са го накарали да се върне в България. Ръгбистът споделя, че не би живял във Франция цял живот, тъй като носталгията често го мъчи. Павел смята, че би било хубаво Борислав да поживее още известно време на Запад, но спортистът е категоричен, че и в България ще може да си подреди добре живота, тъй като има доста перспективи.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 17:51:00 Искрено мнение
Тодор е във възторг от новата си прическа и пита тризначките дали и на тях им харесва. Отговорът на Любов е унищожителен - тя смята, че плитките придават на богослова вид на палячо. Според благоевградчанката, произведението на Ева е наистина хубаво, но не стои добре върху главата на духовника. Тодор въобще не изглежда обиден от думите на Любов и кара Ева да завърши прическата му.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 17:15:00 Какво искам аз
Виолета декларира, че не иска мъж, а любовник, защото не желае да се обвързва. Искам да е финансово симпатичен, да ми купува пастички и да ме вози в кола, унася се в мечти готвачката. Дия пък скромно заявява, че иска да отиде до Италия за няколко седмици, за да види неща, за които е чела само по книгите. Искам да подишам въздуха, който италианците дишат, споделя художничката.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 16:38:00 Плетеница
Косата на Тодор придобива модерен вид под вещите пръсти на Ева. Дизайнерката чевръсто оформя плитки на главата на богослова, който изглежда много доволен от новото си амплоа. Как ли ще възприемат останалите Съквартиранти промяната във външния вид на духовника?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 16:03:00 Частица от себе си
Дия разказва на Лили за едно от любимите си занимания - шиенето на дрехи. Реших това, което най-много умея, да бъде мое хоби, а не да го превърна в работа и по този начин да го опустоша, споделя художничката. Мога да обличам себе си, но да правя дрехи за други хора не мога, тъй като не искам да давам себе си на друг, признава си Дия.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 15:28:00 Обсъждане
Лили отново е обект на обсъждане от емоционалните тризначки. Вяра, Надежда и Любов споделят с Боян и Павел всичко, което ги дразни в поведението на красавицата. Според благоевградчанките, Борислав въобще не е от типа мъже, които Лили харесва. Охранителят е на мнение, че пловдивчанката е здраво стъпила на земята, знае какво иска и как да го постигне.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 14:54:00 Словесен двубой
Лиляна смята, че Борислав е изключително ревнив. Явно ти ми даваш поводи, контрира я ръгбистът. Ревнуват само несигурните хора, не му остава длъжна пловдивчанката. За нейна изненада, спортистът се съгласява, но твърди, че той самият трудно може да бъде окачествен като неуверен човек. Постепенно двамата се замислят как ли ще се развият отношенията им извън Къщата, което води до нови словесни престрелки.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 14:17:00 Последствията
Отношенията между Ева и Боян стават все по-хладни. Барманът многократно я кани да седне на масата при останалите Съквартиранти, но тя изобщо не му обръща внимание и посреща студено опитите му да я прегърне. Явно Боян ще трябва да се потруди, за да умилостиви гнева на Ева.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 13:42:00 Вдъхновение
Тодор съсредоточено майстори нещо. Богословът дотолкова се е вглъбил в творбата си, че многобройните разговори наоколо не му правят никакво впечатление. Какво ли иска да сътвори Тодор?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 13:07:00 Възрастова граница
Павел и Боян закачат Ева за възрастта й. Двамата подмятат на шега, че дизайнерката изглежда на повече години, отколкото е. Ева им отговаря в същия тон и засега веселият тон на разговора е запазен, но дали няма да се окаже, че Боян и Павел си играят с огъня?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 12:33:00 Лоша преценка
Гаро смята, че Вяра и Любов не са се справили добре с днешното пазаруване. Според него, двете сестри не са подбрали подходящи продукти и вечерята на Съквартирантите е под въпрос. Благоевградчанките обаче са уверени, че са направили всичко както трябва и отсичат, че повече няма да влизат в магазина.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 11:58:00 Серенада
Боян се е излегнал в скута на Ева. Приятната атмосфера му действа музикално и той започва да припява куплети от Спенса. Ева се чуди чии са тези парчета. Боян изнася серенадата с прекъсвания, защото трябва да се уточни броят цигари за всеки пушач в Къщата.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 11:38:00 Подмазване
Гаро нарича Светлана "хубаво момиченце, красиво, мило и добричко". Светлана го поглежда учудена и направо го пита защо й се подмазва. Вместо да отговори, Гаро отново й повтаря колко е красива и мила. Останете с Big Brother на живо, за да видите какво цели фризьора.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 11:12:00 Пуши или не?
Пуши ли Борислав или не? Този въпрос измъчва Съквартирантите. Лиляна твърди, че ръгбиста запалва по някоя друга цигара и даже твърди, че има свидетели - Ева и Дия. Виолета не вярва на това и пита Борислав дали е вярно. Той всява смут, като казва, че Лиляна лъже. Леля Вили застава на страната на Борислав и пита Лиляна защо лъже. Кой ли е прав?
Понеделник, 2006-10-09 10:44:00 За крадеца
Павел още не може да се примири с откраднатия парфюм. Съквартирантите са седнали в хола да починат след чистенето на Къщата и охранителят използва момента да обясни на всички, че само да разбере кой му е взел парфюма ще го "остави без гащи". Останалите го слушат без интерес. Явно темата за парфюма на Павел вече е досадна за всички.
Понеделник, 2006-10-09 10:28:00 Има шанс
Тодор пие светена вода и Лиляна решава да пийне и тя. Според Тодор тя трябва да е постила, да е чиста и преди да й позволи да отпие, богословът задава напълно сериозно въпроса "ти спала ли си сексуално с Борислав?". Лиляна се смее с цяло гърло и отговаря отрицателно. Това е достатъчно за да обнадежди Тошко, който заявява, че в такъв случай все още има шанс да бъдат заедно. Пловдивчанката е учудена от поведението му, защото смята, че той си има приятелка. Тодор се измъква от положението като на шега казва, че може би това е мисия - да заблуди всички, че има приятелка.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 10:00:00 Санитарен полуден
Big Brother е осигурил препарати за почистване и прахосмукачка, за да могат Съквартирантите да почистят Къщата. Всички се заемат със задачата да превърнат временния си дом в чисто и приветливо място за живеене. Момичетата мият прозорци, а Боян хваща прахосмукачката. Съквартирантите не разполагат с много време преди Big Brother да си поиска обратно препаратите и прахосмукачката. Дали ще се справят без кавги и скандали?
Понеделник, 2006-10-09 09:10:00 Еротичен сън
Боян разказва на Любов съня, който е сънувал тази вечер. Главно действащо лице в този сън била самата тризначка, която според подсъзнанието на Боби го чакала гола в леглото. Гаро дочува разговора им и веднага коментира, че за да сънува подобни неща, най-вероятно Боян има най-малкото симпатия към Любов. Близначката се смее и казва "Как ме наредихте!".
Понеделник, 2006-10-09 08:52:00 Физзарядка
Тодор започва деня с лицеви опори и коремни преси. По всичко личи, че тази сутрин Тошко ще засрами Павел който се движи мудно из Къщата, отказвайки да се разсъни и Борислав, който все още прегръща възглавницата.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 08:20:00 Не мога!
Тодор и Палома имат проблеми със събуждането. Вчера Палома спа доста, но явно сънят не й е бил достатъчно. Тошко също не може да отвори очи въпреки силната музика и танцуващите около него Съквартиранти. Дали ще успеят да се заредят с енергия днес или отново ще подремват?
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 08:00:00 Ставайте!
И днес както винаги Big Brother буди Съквартирантите с музика. Гаро и Ева отварят очи и скачат в ритъма на песента. Останете с Big Bother на живо, за да видите как се събуждат останалите, които все още са по леглата.
«    още снимки    »
Понеделник, 2006-10-09 01:45:00 Гушкане
Борислав и Лиляна са в леглото. Двамата определено се мъчат да прикрият бушуващата помежду им страст. Борислав показва своята нежна страна и прегръща гальовно Лиляна. Пловдивчанката изглежда спокойна в ръцете на ръгбиста и заспива в прегръдката му.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour