Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 23:20:00 Студена война
Отношенията между Гаро и Ева навлизат в период на студена война. Пловдивчанинът отново е ядосан на дизайнерката и търси верен съюзник в лицето на Виолета. Задава се дълга ледникова епоха в съвместното съжителство на дизайнерката и пловдивчанина.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 22:41:00 Храната прави борбата
Борислав е много гладен и иска да яде. На забележката на Дияна и Лиляна, да не отваря доматеното пюре, здравенякът отговаря, че ако се опитат да го спрат ще ги убие. Гладният на ситите не вярва.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 21:57:00 Тютюн
Вяра, Надежда и Любов се скараха с Дияна за цигарите. Тризначките обявяват, че нямат нужда от папироси и декларират, че никой не се съобразява с техните предпочитания. В защита на Дия застава Ева, която споделя, че в Къщата е принудена да пуши тютюневи изделия, които във външния свят не употребява. Разразява се поредната цигарена криза.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 21:21:00 Двоен удар
Ева и Светлана си говорят за Гаро и техните отношения с него. Оказва се, че и двете са се скарали с коафьора днес. Явно, пловдивчанинът е попаднал под кръстосан огън.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 20:48:00 Пореден щурм
Павел и Палома за пореден път са се усамотили в спалнята. Здравенякът отново се опитва да осъществи полов контакт с красавицата. Тя няма никакво желание и бургазлията е принуден да доказва своите чувства за да я спечели. Започва поредната плевенска епопея.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 20:02:00 Огледалце, огледалце
Дияна споделя със Съквартирантите, че обичала да се гледала в огледалото, но като се вгледала й ставало лошо. Най-дразнещите неща за Дия са пъпките по лицето и някое неоскубано косъмче от веждите. Най-доброто нещо за всеки човек е самокритиката.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 19:59:00 Всичко за нея
Гаро и Пеньо обсъждат поведението на Ева. Коафьорът казва, че имитаторките никога не могат да станат оригинали. Според оперирания Съквартирант, дизайнерката не си спомняла как се гледа дете. Чирпанлията и пловдивчанинът се чудят, как Ева е отгледала дъщеря си. Какво ли би им отговорил Мъро?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 19:39:00 За хората и лицемерието
Борислав е потънал в разсъждения за хората в Къщата и тяхното лицемерие. Ръгбистът споделя с Лиляна, че всички са двулични и завиждат. Спортистът слага в числото на лицемерите и себе си, и Лили. От здравенякът би излязл добър философ.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 18:26:00 Спорт срещу цигарите
Павел обяснява на Палома, че не може да бяга заради цигарите. Красавицата го съветва да спре пушенето и да наблегне на краставиците и доматите. Охранителят решава да спортува, за да намали негативното въздействие на папиросите.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 17:56:00 Честота на половите контакти
Провокирани от хубавия есенен ден, Ева и Боян започват да обсъждат въпроса, свързан с честотата на половите контакти. Барманът споделя, че от дългата липса на секс вече му се е изгубило желанието. Ева контрира, като заявява, че на нея не и се случват такива неща. Боби си признава, че от два месеца не е имал интимни отношения, а дизайнерката само от един. Двамата са единодушни, че трябва да се прави секс от време на време.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 17:01:00 Джунгла
Гаро споделя със Съквартирантите си, че животът в шоуто му напомнял на този в джунглата. Според колоритния пловдивчанин, в Къщата имало: три руси лъвици, хиени, хиевидни кучета, пантера, а себе си коафьорът оприличи на леопард. Какви ли закони ще действат в тази джунгла?
Четвъртък, 2006-10-19 16:10:00 Тежката дума на избирателите
Гласуването за президент на Къщата приключи. Кой ли от кандидатите Борислав, Боян, Виолета и Тодор успя да спечели вота на своите Съквартиранти?
Четвъртък, 2006-10-19 15:34:00 Решителният миг
Дойде мигът, в който Съквартирантите ще дадат своя глас за президент на Къщата. Както привилегиите, така и отговорностите на победителя в изборната борба са големи. Участниците в шоуто обаче дори не подозират, че президентът ще има възможността да спаси един от номинираните за изгонване от Къщата!
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 14:57:00 Интрига
Поведението на Ева отново е трън в очите на Пеньо. Крехкият певец смята, че дизайнерката демонстрира неуважение към другите, което показва липса на култура. Гаро също не пести критиките си към Ева и повтаря мнението си, че претенциите й не отговарят на реалните й възможности.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 14:21:00 Спомени
Съквартирантите си припомнят случки с участието на незабравимия Панайот. Те са единодушни, че никой друг от участниците в шоуто не се е взимал толкова насериозно, колкото мачото от Гълъбово. Пацо беше убеден, че ще спечели играта, припомня Дия.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 13:45:00 Гъдел
Дълбоко спящият Гаро е идеален обект за шегите на Борислав. Ръгбистът използва микрофона си, за да погъделичка нежно пловдивчанина по ухото и носа. Модният спец дълго се брани в просъница и в крайна сметка се събужда. Борислав находчиво се скрива точно зад главата му и Гаро така и не разбира кой е смутил съня му.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 13:10:00 Анализ
След първоначалната еуфория от седмичната мисия, Съквартирантите се замислят дали всъщност нещата са толкова хубави, колкото им изглеждат. Боян, както винаги, смята че участниците в шоуто трябва да мислят строго логично, за да стигнат до същността на поставената задача. Въпреки съмненията около мисията, Борислав е твърдо решен да продължи да се бори за поста президент на Къщата.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 12:34:00 Нарушител на спокойствието
Павел е вбесен, че Дияна отново го събужда. Той бурно негодува, защото художничката не спира да вдига много шум, без да се съобразява дали в Къщата има спящи хора. Павката е на мнение, че има няколко души, които постоянно нарушават спокойствието на всички Съквартиранти.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 11:58:00 Бърз ефект
Боян правилно е отгатнал, че Ева му е погодила номера със солената вода. След като става от сън, дизайнерката почти моментално се натъква на един от капаните, които й е приготвил барманът. Ева дори и не подозира, че Боян е заложил клопки на няколко места в Къщата. Самият Бобо сладко спи и дори не предполага, че отмъщението му вече дава резултати.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 11:22:00 Гняв
Тризначките спорят с Вили кой е най-добрият начин за приготвяне на мекици. Въпреки че дискусията е кратка, ексцентричната готвачка е ядосана, че трите благоевградчанки за пореден път поставят кулинарните й умения под съмнение. За да укроти гнева си, Виолета съсредоточено точи кухненските ножове, и междувременно наблюдава внимателно как се справя ученичката й Палома.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 10:46:00 Взискателна учителка
Виолета възнамерява да посвети Палома в тънкостите на кулинарното изкуство. След като наставлява танцьорката как да приготви и омеси хубаво тесто, Вили й показва как се правят мекици. Готвачката е изключително взискателна към своята ученичка и не се колебае да й повишава тон. Когато уча някого, често го бия през ръцете, предупреждава Виолета.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 10:10:00 Ловец
В Къщата е влязла птичка и Гаро тръгва да я улови. Пернатото няма никакъв шанс срещу пъргавия пловдивчанин, който след кратко преследване натиква натрапника в ъгъла. Модният спец не се радва дълго на успеха си и милостиво пуска птичката на свобода.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 09:35:00 Ответен удар
Изглежда, че Боян е открил кой е сложил сол в чашата му с вода и грижливо подготвя отмъщението си. Барманът не бърза и изпипва всеки детайл от плана си. Прави ми номера, но не знае за какво става въпрос, казва Боян по нечий адрес, докато Любов с интерес следи действията му.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 09:00:00 Солена вода
Денят започва разтърсващо за Боян. Барманът споделя, че има навика да оставя пълна чаша вода до леглото си, за да я изпие на сутринта веднага след ставане. Днес, след като отпива една-две глътки, нищо неподозиращият Боян с изненада установява, че някой е сложил сол във водата му и тя е станала отвратителна на вкус. Павел моментално се досеща кой може да е шегаджията и кога точно е нанесъл своя удар.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 08:25:00 Дисциплина
Повечето Съквартиранти продължават да спят дълбоко след сигнала за събуждане, но тризначките вече са на крака. Любов дори започва сутрешната си тренировка, докато останалите обитатели на синята спалня невъзмутимо дремят под завивките.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-19 00:21:00 Романтика или изкуство?
Тодор майстори нещо тайно и Лиляна, Вяра, и Ева се чудят, на кой ще подари произведението си богослова. В крайна сметка се разбира, че миниатюрата е във форма на сърце и Тошко иска да си го залепи някъде. Жалко, за предварително настроилите се романтично момичета...
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour