Пиши на Big Brother
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 23:40:00 Три в едно!
Big Brother за пореден път поднесе на Съквартирантите безпрецедентна изненада! След като Вяра, Надежда и Любов цяла седмица сменят местата си без никой в Къщата да заподозре, за първи път и трите се появяват пред смаяните участници в шоуто. Реакциите са повече от бурни - Дияна скача от изненада, повечето от момчетата застиват на местата си, а Пеньо споделя, че отдавна не се е вълнувал толкова. Какво ли ще случи оттук-нататък в Къщата на Big Brother?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 23:02:00 Споделен грях-половин грях!
След като мисията му беше разкрита, Пеньо изпадна в състояние на депресия и очуждение. Тодор се е заел с нелеката задача да предразположи певеца да му разкаже за личните си проблеми. Богословът изслушва с търпение и загриженост Пепи, и му предлага от сега нататък да не крие самоличността си, защото така би му било още по-трудно. Освен личната драма на раздвоения Съквартирант, двамата обсъждат и цялостната ситуация в Къщата. Дали тя ще се усложни?
Вторник, 2006-09-26 22:22:00 Успешна мисия!
Поредната тайна мисия в третия сезон на Big Brother завърши успешно за тризначките Вяра, Надежда и Любов. Те успяха да спечелят и 50% от бюджета на Съквартирантите за седмицата!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 21:59:00 Стриптийз
Обстановката около билярдната маса е повече от нагорещена! Виолета е решила да разиграе истински фурор като направи стриптийз пред смаяните погледи на Съквартирантите. Всички запяват в един глас известно еротично парче, а Вили артистично съблича дрехите си. На импровизираната сцена, подгласничка на готвачката е ексцентричната Мариола.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 21:26:00 Единствено успокоение
Гаро и Мариола коментират обстановката в Къщата на Big Brother. Тя е на мнение, че може да прекара там сто години, стига всичко да е такова, каквото е в момента. Гаро пък заявява, че единствените неща, които могат да го накарат да се чувства добре, са постоянното ядене и пиене. Всеки с вкуса си!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 20:54:00 Игра на градове
След дартса и билярда, Борислав и Панайот са решили да поиграят на една по-интелектуална игра - на градове. Двамата младежи дълго мислят и се надпреварват кой повече имена ще се досети. Въпреки, че Боби изненадва плейбоя от Гълъбово с неизвестни френски селища, битката изглежда много оспорвана. Кой ще победи?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 20:28:00 Кандидат-коафьор
Докато Съквартирантите са се събрали в хола, Тодор предлага на Палома да й направи плитка. Танцьорката веднага се съгласява и присяда близо до богословът, а той, амбициран и респектиран от доверието, което му гласува плевенчанката, се заема стриктно със задачата си. Ще покаже ли Тошко поредния си скрит талант?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 19:59:00 Мечтано бъдеще
Лили и Дияна обсъждат бъдещите си планове. Лиляна не очаква да й се случат драматични промени, защото си признава, че никога не се е борила за това, което има и всичко й е предоставено наготово. Дия пък е категорична в желанията си - след като се дипломира, иска да прави мостове! Една от причините художничката да участва в Big Brother, е именно амбицията й да строи. Според ексцентричната брюнетка, началният капитал винаги е от значение.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 19:28:00 За брака и раздялата
Към разговора на Ева и Тодор се присъединява Светлана. Обсъждайки с бъдещата майка семейния живот, Ева споделя как си е представяла несъстоялата се сватба с Мариян - тя със снежно бяла прозрачна рокля и ангелски крилца, а той с черен асиметричен фрак и дяволски рога. Тодор се включва към женския разговор с обстоен разказ за развода си и за настоящата си връзка. Колко още имат да си кажат тримата Съквартиранти по темата за брака и раздялата?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 18:53:00 Перфектни мерки
Пеньо, Лили и Дияна открехват болезнената тема за диетите. Дия споделя за драматичните периоди, в които е гладувала месеци наред и е яла само ядки. Разбира се, накрая резултата бил потресаващ - вместо да отслабва, Дия напълнявала. Според пловдивчанката пък, диетите са много глупаво нещо и трябва да се хапва от всичко по малко. Според двете момичета, Пеньо е най-големият късметлия - няма нужда от хранителен режим, защото при него всичко е въпрос на гени.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 18:14:00 В мъжки род
Пеньо споделя, че след разкриването на мисията му може съвсем спокойно да си поеме въздух. Лили си признава, че още й е много трудно да му говори в мъжки род, а Дияна го убеждава, че ще изглежда много по-добре ако си подстриже косата. Ще свикнат ли Съквартирантите с новата самоличност на Пепи?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 17:36:00 Вечерна подготовка
Съквартирантите подготвят вечерята си и всеки се е заел с някаква задача в кухнята - Боян мие приборите, Вяра подрежда масата, а Мариола учи Дия как най-добре да измие ориза, който ще се сготвят. Някои от учстниците в Big Brother се скатават, но в Къщата поговорката Който не работи, не трябва да яде, не важи.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 17:07:00 Единственият
Ева и Тодор са се отделили от другите Съквартиранти и тихичко си говорят в градината. Чувствителната блондинка търси близостта на богослова и му споделя, че никога не е мислила, че ще срещне човек като него. Ева казва, че не познава друг мъж с такъв характер и за нея Тодор е единствен. Той я изслушва скромно и я кани през пролетта да берат лавандула и да пият вино. Ще осъществят ли Тодор и Ева плановете си извън Къщата?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 16:29:00 Четирима в леглото
Някои се забавляват сами под завивките, докато други предпочитат да са по четирима. Боян, Мариола, Павел и Палома са си легнали и коментират чии нагон е най-силен. Мариола е на мнение, че секса липсва особено осезателно на мъжете в Къщата, но Бобо и Павел твърдо отричат. За да отвърнат на удара, те разпитват двете момичета колко време могат да издържат без ласки. Останете с Big Brother на живо и вижте до къде ще стигнат в откровенията си Съквартирантите.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 15:52:00 Под завивките
Интимната близост между Съквартирантите става все по-осезаема, а случайно уловените погледи са ежедневие. Борислав се радва на приятната компания на Лиляна по време на отмората в късния следобед. Дали времето, което прекарват заедно двамата участници ще зачестява? Може ли да пламне още една искра в Къщата?
Вторник, 2006-09-26 15:12:00 Спорт
Отегчени от разговорите и дремките, Съквартирантите подхващат темата за спорта. Виолета решава да даде пример, като започва серия от упражнения за радвижване. Всички в Къщата разсъждават над темата колко може да отслабне човек. Виолета е единствената, която се заема със спортни занимания. Дали някой друг ще се включи във импровизираната тренировка?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 14:42:00 Математика
Съквартирантите планират бюджета. Разрастващата се криза с цигарите и липсата на продукти в хладилника събират Панайот, Павел и Палома. Тримата споделят своите мнения за разходите и необходимите продукти. Планирането на покупките се оказва център на разговор и за групичката, излегнала се на дивана. Цигари или храна! Кое ще вземе превес? Дали всички ще се съгласят да отделят част от бюджета за цигари? Останете с Big Brother на живо, за да научите какво ще решат Съквартирантите.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 14:08:00 За сватбите
Съквартирантите обсъждат Лиляна, сватбите и вероятността тя да се омъжи скоро. Пловдивчанката реагира остро и говори с нежелание по темата. Тя казва, че се чувства добре без да е обвързана и се опитва да обърне разговора на шега. Какво мислят за брака останалите?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 13:47:00 Лежерен следобед
Съквартирантите, които решиха да пропуснат следобедната дрямка, се заемат с приятни занимания. Пеньо и Дияна решават да поправят дизайна на някои от дрехите му, а Надежда, Гаро, Панайот, Виолета и Борислав решават да запълнят ленивия следобед със сладки приказки, полегнали на дивана. Дали тихите разговори ще натежат на клепачите на Съквартитантите?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 12:40:00 Храна и за тялото
След като цяла сутрин Съквартирантите се грижиха за осигуряване на "храна за душата" - водиха философски разговори, обсъждаха партиотични теми, занимаваха се с мода и дизайн, дойде време да се погрижат и за храната за тялото. По време на обеда Гаро става център на разговорите, като заявява искреното си желание да отслабне ... за пет дни. Заситени повечето Съквартиранти се оттеглят за следобедна дрямка. Останете с Big Brother на живо, за да видите кой остана буден.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 12:17:00 Мода
Съквартирантите решават да разнообразят деня с малко мода. Пеньо и Дияна започват разговор на тема дизайн на дрехи. Увлечени, те решават да прегледат дрехите на Пепи и да се захванат с разкрасяването на някои от тях. По същото време в градината Гаро и Ева водят пламенен разговор на тема обувки. Ева споделя страста си към покупките и среща пълното разбиране на Фризьора. Модата и дизайна водят до разговори, в които Съквартирантите намират много общи теми и позиции. Дали още някой ще се включи в артистичните занимания на Пепи и Дия?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 11:44:00 Поглед в бъдещето
Виолета решава да надникне в бъдещето на Лиляна. Чашата кафе според Виолета ще разкрие какво предстои на бизнес дамата от Пловдив. Лиляна доверчиво подава чашата си и слуша думите на Вили с интерес. Свидетел на "сеанса" става Тодор. Богословът вече е показвал отношението си към подобен тип "паранормални" способности. Дали ще остане безучастен?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 11:18:00 За чудесата и патриотизма
В градината Тодор разгорещено разговаря с Лиляна на тема чудеса. Според Богословът чудеса се случват всеки ден, но ние рядко ги забелязваме. Тодор разсъждава над факта, че хората се обръщат да търсят чудесата само когато имат нужда. Разговора се отклонява в посока патриотични размисли. Тодор споделя на Лиляна лични впечатления от положението на българите, живеещи в Гърция. Диалогът продължава с разказ за отношението на гърците към българските икони. Дали Тодор ще намери съмишленик в партиотичните си пориви?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 10:57:00 Безработицата
Докато едни Съквартиранти са обзети от любовни страсти, други обсъждат социалната действителност в България. Диана и Гаро подхващат философски разговор на тема по-лесно ли е да се предадеш. Надежда решава да не взема участие в дебата, но слуша с интерес. Художничката защитава позицията, че има хора, които не са социално адаптивни, а фризьора оспорва, че ней-лесния изход не е да се предадеш. Дали ще достигнат до единомислие двамата Съквартиранти?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 10:30:00 Триъгълник
Увлечението на Павел към Палома се засилва с всеки изминал ден от престоя им в Къщата. Той е ядосан от желанието на Тодор да покровителства южната красавица и търси отдушник на развихрилите се страсти и подкрепа от Панайот и Светлана. Охранителят решава да проведе открит разговор с Палома и да я предупреди за хитрия подход на Тодор. Дали горещата танцьорка ще се повлияе от думите на Павел и ще се отдръпне от Тодор?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 09:53:00 Ежедневие ...
След закуска, някои от Съквартирантите се заемат с битови занимания. Дияна и Виолета приготвят леща, а Гаро и Лиляна решават да помогнат. Сутринта минава в закачки и шеги и само Пепи страни от компанията. Дали Съквартирантите ще протегнат ръка на счетоводителя и ще допуснат отново да бъде част от компанията?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 09:24:00 Горчива закуска
Тази сутрин за някои от Съквартирантите закуската ще е горчива, защото няма цигари. Гаро, Борислав и Виолета започват деня само с чаша студена вода, за да свалят излишните килограми. Фризьора от Пловдив споделя плановете си да стигне заветните 80 килограма и да заприлича на Пеньо, но надали ще намери подкрепа сред Съквартирантите.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 08:55:00 Добро утро, Съквартиранти
И тази сутрин Big Brother събуди Съквартирантите с музика. Боян ритмично тактува още преди да е отворил очи, а Павел и Палома разменят нежности под завивките. Пеньо е намерил подслон и няма желание да става. Останете с Big Brother на живо, за да видите какво ще им поднесе новия ден в Къщата.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 01:50:00 Едно легло
Съквартирантите все още са смутени от разкритията за Пеньо и обсъждат кой ще сподели леглото си с него. Боян, Палома и Павел се заемат със задачата да му намерят легло, но явно никой в Къщата не желае да сподели завивката си с него.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-09-26 00:23:00 Утеха
Екстравагантната Дия протяга ръка за помощ на съкрушения Пеньо. Според художничката, Пепи ще срещне много трудности, но ако е търпелив, ще постигне всичките си цели. Ще получи ли аграрният счетоводител разбиране и от някой друг от обитателите на Къщата?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour