Пиши на Big Brother
Вторник, 2006-10-03 23:35:00 Мариола напуска Къщата!
Мариола реши да напусне Къщата тази вечер! Гледайте Голямата уста, за да научите повече подробности!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 23:30:00 Потрес
Съквартирантите са в абсолютен нокаут. Те очакваха най-обикновени номинации, а вместо това не един, а двама от тях вече са извън Къщата. Участниците в шоуто надали ще спят спокойно тази вечер.
Вторник, 2006-10-03 23:02:00 Втори шанс!
Big Brother предостави на Мариола и Панайот уникална възможност! Големият брат им предложи тайна мисия, наречена "Партизани". Задачата ще продължи седем дни и ако се справят с изпълнението й, номинираните ще могат да продължат участието си в шоуто! Мариола и Панайот обаче не знаят, че те ще трябва сами да си набавят храна и дрехи от Къщата!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 22:40:00 Финални резултати
Павел е категоричен: две точки за Ева, защото не се съобразява с гледната точка на другите и се цепи от колектива, и една точка за Борислав. Палома дава две точки за Мариола заради просташкото й поведение, и една точка за Панайот заради провокационните му въпроси. Светлана решава: две точки за Дияна и една точка за Мариола. Решението на Ева: две точки за Панайот заради агресивността му и една точка за Павел, защото нарушава правилата твърде често. Боян дава две точки за Панайот и една за Пеньо. Така най-много негативни вотове събраха Мариола и Панайот, съответно 16 точки и 10 точки. Според регламента на изненадващите номинации, те ще трябва да напуснат Къщата още тази вечер!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 22:10:00 Номинациите продължават
Пеньо решава да номинира с две точки Панайот заради непрекъснатите му забележки към него, и с една точка Мариола поради егоизма й. Тодор определя две точки да получи Надежда, а една точка Боян. Екстравагантната Виолета дава две точки на Мариола и една точка на Павел. Панайот определя две точки за Мариола, защото го дразни от самото начало, и една точка за Пеньо, защото му е противен.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 21:45:00 Следващите
Борислав определя две точки за Павел, тъй като, първо, е много егоистичен и второ, защото е допринесъл твърде много за намаляването на Голямата награда. Ръгбистът дава една точка за Палома, защото я познава най-малко и няма общи теми за разговор с нея. Лиляна отсича: две точки за Мариола, тъй като в нея е настъпила радикална промяна в сравнение с първите й дни в Къщата, най-вероятно заради Борислав. Една точка пловдивчанката дава на Любов, защото я смята за малка, незряла и импулсивна. Дияна не се поколебава и дава две точки за Мариола, защото я намира за егоистична. Една точка Дия определя за Пеньо, тъй като се държи с нея лицемерно и прикрито. Мариола не се бави дълго: две точки за Панайот, защото е комплексар и една точка за Надежда, тъй като не харесва поведението й. Гаро е категоричен: две точки за Мариола, защото е пълен егоист и една точка за Панайот, тъй като е много сприхав.
Вторник, 2006-10-03 21:25:00 Първите
Вяра, Надежда и Любов са първите, които влизат в изповедалнята. Общият вот на тризначките определи две точки за Мариола, защото е интригантка и една точка за Борислав, по същата причина. Благоевградчанките смятат, че ръгбистът нарочно им се подмазва, за да не бъде номиниран, а пък Мариола определиха като егоистка.
Вторник, 2006-10-03 21:04:00 В неведение
Участниците в шоуто дори не подозират, че само след минути им предстои за първи път да се номинират един друг. Всеки от тях е длъжен да номинира за изгонване от Къщата двама свои Съквартиранти: един с две точки и друг - с една точка. Вяра, Надежда и Любов ще излъчат единна номинация, но останалите Съквартиранти ще могат да номинират всяка една от тях поотделно.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 20:27:00 Самооценка
Борислав и Лиляна все още са под въздействието на емоциите от снощния концерт. Ръгбистът не оценява високо собственото си представяне, но за сметка на това не пести похвалите си към изпълнението на красивата пловдивчанка. Дали пък успешният им дует не е сближил още повече двамата Съквартиранти?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 19:52:00 Догадки
Съквартирантите усещат, че до първите номинации не остава много време. Гаро, Палома, Виолета, Надежда и Пеньо вече гадаят кои ли ще бъдат първите, посочени за изгонване от Къщата. Всекидневният живот на участниците в шоуто привидно тече в обичайното си русло, но неизвестността само покачва напрежението.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 19:16:00 Въпроси на вярата
Палома дълго се чуди кога ли е именният й ден според православния календар. Естествено, специалистът Тодор веднага посочва на коя дата би трябвало да е въпросният празник, като й разказва и за другите важни чествания в православния свят. В хода на разговора танцьорката си признава, че вярва в Бог, но няма доверие на нито една църква. Как ли ще реагира богословът на това признание?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 18:42:00 Най-добрият приятел на човека
Гаро с умиление си спомня за кучето си. Фризьорът се притеснява от възможността домашният му любимец да се поболее от мъка по него. В миналото е имало подобен случай и пловдивчанинът се опасява, че това може да се случи отново. Павел го успокоява, че това надали ще стане, но Гаро си остава умислен.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 18:07:00 Творци
Борислав и Боян запълват времето си, като майсторят фигурки от дърво. Двамата въртят умело ножовете и скоро творенията им придобиват форма. Какво ли ще роди фантазията им?
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 17:33:00 Другарска критика
Дияна смята, че Пеньо е допуснал професионална грешка при съвместното им изпълнение на вчерашния концерт. Според художничката, Пепи е забравил правилото, че когато двама души са в дует, те трябва преди всичко да обръщат внимание един на друг, а камерите и публиката минават на заден план. Докачливият Пеньо е принуден да признае, че в случая Дия има право.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 16:59:00 Съвършена прилика
Гаро обяснява на Панайот, че ако един мъж наистина реши да прилича на жена, то никой не би могъл да го разкрие. За да е по-убедителен, пловдивчанинът привежда ред примери за представители на силния пол, които по външен вид не могат да бъдат различени от жените. Разговорът извиква в паметта на Панайот някои неотдавнашни събития, в които главните герои са той самият и Пеньо. Футболистът си признава, че до разкриването на тайната мисия е бил твърдо убеден, че Пепи е момиче.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 16:25:00 Цигарен излишък
Борислав не е доволен от днешното пазаруване и смята, че Ева и Мариола не са взели достатъчно храна от магазина. Ръгбистът не одобрява и голямото количество закупени цигари. Ева не е съгласна и твърди, че всъщност са напазарували доста неща, а повечето цигари могат да се компенсират при утрешното влизане в магазина. Борислав обаче съвсем не е сигурен, че ще стане така.
Вторник, 2006-10-03 15:53:00 Лили не може да готви!
Лили е гладна, но не може да яде от храната на другите, защото иска специално ястие. Продуктите за приготвянето му са на лице, но пловдивчанката не може да готви. Тя споделя това пред събралите се в кухнята Съквартиранти и Пеньо решава да помогне като сготви на Лиляна желаното ястие.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 15:24:00 Под бройка
Близначките използват присъствието на Гаро, за да се оплачат от кризата с храната и неразборията в Къщата. Пловдивчанинът ги подкрепя и не пропуска да вметне ироничен коментар - Ева мине не мине, изяде някоя чушка и наруши бройката!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 14:55:00 Палавият Гаро
Пеньо и Лили се забавляват с разказите на Гаро за снощната вечер. Оказва се, че коафьорът помни всичко, с изключение на собствените си изцепки. Лиляна разказва с какви думи е наричал Съквартирантите и как е целувал всички наред. Гаро пък твърди, че той не е такъв и вероятно другите са го предизвикали.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 14:23:00 Политически дебати
Панайот и Виолета обсъждат политическата ситуация в България и коментират дали трябва да се гласува. Според младежа от Гълъбово, най-голямата грешка е да не дадеш вота си, а Вили смята, че и новите управляващи ще бъдат като старите - интересчии. Двамата обаче са единодушни по един въпрос - изборът винаги е личен!
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 13:18:00 Егоизъм
Вили и Боби обсъждат кризата с храната. Те са на мнение, че повечето Съквартиранти са големи егоисти и не се интересуват дали на другите им се яде това, което купуват. Вили пък заявява, че е ужасно разочарована и повече няма да готви. Дияна предлага проблема да се реши цивилизовано като всички се разберат и всеки сподели кулинарните си желания.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 12:50:00 Неприлично поведение
Павел си спомня за неприличното поведение на Дияна снощи и разказва на художничката какво е правила. Според него всичко, което Дия е направила ще й бъде от полза в играта, макар тя да отрича да е правила нещо нецензурно. Тризначките също са впечатлени от поведението й и имат с какво да опреснят спомените на емоционалната брюнетка.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 12:22:00 Претенции
След като покупките от магазина вече са в хладилника, се оказва, че някои от Съквартирантите не са съгласни с избора на Мариола и Ева. Панайот и Павел заявяват, че не желаят да ядат каквото и да е, а истинско, чисто месо. Това вбесява емоционалната Мариола, която вдига страхотен скандал на двамата. Тодор се опитва да успокои положението като я съветва да не ходи повече в магазина, защото й влияе на на нервите.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 11:48:00 Външен свят
Дия, Боби, Тодор и Боян пият сутрешното си кафе и споделят впечатленията си от снощния концерт. Според Съкварирантите, най-хубавото е, че са имали досег с външния свят в лицето на музикантите, които им гостуваха. Тошко споделя, че силно впечатление му е направила Райна, а Дияна отсича, че в лицето й няма и една правилна черта, а само много грим.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 11:23:00 Нахалство
Тодор споделя с Вили възмущението си от Панайот. Той е забелязал, че плейбоят е сам на огромното легло, а някои спят не по двама, а дори по трима. Тошко не проумява каква е тази наглост.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 10:58:00 Пазаруването
Магазинът отваря врати. Ева и Мариола се втурват към апетитните пакети по рафтовете. Дългоочакваните покупки отнемат само няколко минути, но на излизане Съквартирантките забелязват, че са имали възможност да изхарчат по-голяма сума. Двете решават да се успокоят с факта, че могат да допълнят покупките и утре.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 10:26:00 Кулинарни подвизи
Докато голяма част от Съквартирантите още спят, Тодор е решил да се заеме с подготовката на обяда. Богословът обещава, че ще измисли вкусна манджа и всички ще бъдат доволни, когато се събудят огладнели. Тошко е свикнал да се грижи за хората и ранното ставане и готвенето, не са проблем за него.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 09:45:00 Магарии
Снощи Ева е била по-буйна, отколкото са свикнали да я виждат в Къщата. Боян и Вили обсъждат навехнатия крак на блондинката и са на мнение, че тя трябва повече да лежи и да го налага със студени компреси. Бобо вмъква и коментара, че не е очаквал подобни магарии от нея. Ева пък от своя страна недоумява какво толкова е направила.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 09:08:00 Махмурлук
Няколко минути след като е станал, Боян е особено свеж и се забавлява с вида на Ева и Гаро, които са махмурлии от снощи и едва отварят очи. Блондинката си е легнала с грима, а коафьорът не е успял да свали гривните, с които никога не спи.
«    още снимки    »
Вторник, 2006-10-03 08:30:00 Събуждане
След снощното парти по случай успешната седмична мисия, Съквартирантите са доста поспаливи. Повечето са старателно увити в завивките си и отказват да станат дори след силната музика, с която Big Brother се опитва да ги събуди. Само Тодор става от леглото, за да се погрижи за добрата си спортна форма.
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour