Пиши на Big Brother
Четвъртък, 2006-10-05 23:48:00 Билярд
Докато част от Съквартирантите си говорят в градината, а останалите се излежават в хола, Гаро, Тодор и Павел решават да избягат от скуката с няколко игри билярд. До зелената маса момчетата обменят мисли за Съквартирантите, за живота в Къщата, за недостига на храна. В крайна сметка, билярда успява да разнообрази вечерта им.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 23:24:00 Такъв е живота!
Дияна, Лиляна и Палома след вечеря решават да поседят в градината. Дия е философски настроена и започва да разказва за своя живот и някои истории от периода й като барманка. Художничката споделя и случка, в която сама е боядисала апартамента си, без да търси помощ от никой. Тя обяснява на момичетата собсвения си характер и нуждата да се доказва най-вече пред себе си.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 22:57:00 Център на внимание
Дия споделя пред Павел своето желание да е център на внимание. Тя обяснява, че обича като говори с някого, той да я "усети", да разбере душата й как се чувства. Павел, весело настроен, решава да я иронизира и обяснява с много съпричастност в гласа си, че разбира как Дия иска да усети как душата й се влива в душата на събеседника, как "си контактуват астрално". Избухва бурен смях и Дия обяснява как не може да каже нещо "ей така", без да помисли, без да го почувства. Павел добавя, че вместо да обясни мислите си за две минути, художничката говори десет. Бурния смях кара и двамата да говорят един през друг.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 22:26:00 Оплиташ се сам
Борислав е настроен мрачно и мълчаливо слуша разговорите на Съквартирантите. Лошото му настроение взема превес и той обижда Гаро като му казва, че е интригант и е започнал сам да се оплита в интригите си. Ръгбиста твърди, че Гаро от момента, в който е влязъл в Къщата само "плете и разплита" интриги и даже го нарича Гаро Стратега. Останалите Съквартиранти замлъкват и очакват реакцията му. Фризьорът обаче, обратно на всички очаквания, се усмихва и обръща нещата на шега. До кавга явно няма да се стигне.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 21:58:00 Тъпо парче
Павел се закача с Лиляна като и маха шапката от главата. Борислав, който стои отстрани отвръща на охранителя със същото - бута му шапката от главата. На учудения поглед на пловдивчанката Павел отвръща "Ти си много тъпо парче обаче!". Лиляна учудващо за всички само се усмихва. Борислав казва, че той му го е върнал и Лиляна трябва да му каже "поне едно мерси". Цялата случка завършва без скандал, а само с констатацията на Павел, че определено между Лиляна и Борислав витае любов.
Четвъртък, 2006-10-05 21:26:00 Заедно цял живот?
Гаро, Дия и Светлана разпитват тризначките дали според тях някога ще се разделят. Гаро смята, че този момент ще дойде когато трите се оженят и живота ги повлече в различни посоки. Дия е на мнение, че те трябва да намерят тризнаци за които да се оженят. Вяра, Надежда и Любов обаче са на друго мнение. Всяка от тях харесва различен тип мъже и не биха избрали тризнаци за свои съпрузи. Светлана разказва за тризнаци които познава, но те били различни и не си приличали изобщо. Дия се чуди дали момичетата се познават с други тризнаци, в следствие на което момичетата разказват за три момчета от Бургас, за които са чували.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 20:48:00 Миризма
Съквартирантите са усетили миризма в една от спалните. Всеки един дава собственото си обяснение за зловонието, което се разнася от стаята. Гаро и Пеньо обаче имат най-драматична теория. Те смятат, че под спалнята има труп или че Big Brother е напръскал отрова, или препарат за дезинфекция на тоалетните. Теориите са много, а никой не дава идея как да премахнат миризмата. Дия отваря прозорец, но миризмата е силна и може би ще трябва да се спи на отворени прозорци. Някой от Съквартирантите даже обмислят вариант да прекарат нощта на открито. Дали ще успеят да проветрят стаята докато дойде време за сън?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 20:21:00 За мързела в Къщата
Светлана, Дия, Ева, Виолета и Боян обсъждат кой каква работа върши и кой се излежава по цял ден. Светлана споделя, че няма справедливост, когато само няколко души изнасят цялата работа на гърбовете си, а останалите я подкрепят напълно и споделят своите виждания за мързела в Къщата. Дали номинациите не са накарали Съквартирантите да се замислят каква полза имат един от друг?
Четвъртък, 2006-10-05 19:56:00 Страх
Докато разтребва масата Дия споделя на Павел, че понякога я хваща страх. Тя признава, че на моменти има усещане, че охранителя ще стане и ще я набие. Павел е искрено учуден и невярващо пита Дия дали не се шегува. След като се убеждава в сериозността на признанието, Павел успокоява Дия и я уверява, че въпреки, че понякога е имал такива желания, никога няма да и посегне.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 19:32:00 Студентски живот
Боян и Дия водят разговор за студентите и начина им на живот. Всеки един от тях споделя мнението си за студентските столове и парите, с които разполага един студент. Палома се включва в разговора, като обяснява, че има приятели студенти и е чувала истории от техния живот. Дия твърди, че много голяма част от българските студенти не знаят цената на парите, защото никога не са работили, а родителите им изпращат стотина лева, които те харчат за една вечер и после гладуват. Съквартирантите са на мнение, ако човек е икономичен и прави разчет на финансите си, няма нужда да се оплаква, а може да изкара със 100 лева цял месец.
Четвъртък, 2006-10-05 19:04:00 Бъди мъжествен
Тодор и Вяра се опитват да убедят Пеньо да си пусне брада. Пепи е категорично против. Близначката и богословът спорят дали да е катинарче или цяла брада. Нито един от двамата не чува жалването на Пеньо, въпреки, че той обяснява как всички в Къщата му казват какво да прави. Дали все пак ще успеят двамата Съквартиранти да убедят Пепи да опита да бъде по-мъжествен?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 18:40:00 За бебето
Дия, Лили и Светлана си говорят край басейна за бебето на Светлана. Лиляна пита бъдещата майка дали скоро ще трябва да ражда и двете с Дия започват да се чудят дали Big Brother ще остави бебето вътре в Къщата. Бъдещата майка все още не е решила дали ще кърми бебето и отговаря уклончиво на въпросите им на тази тема.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 18:04:00 Амбиции
Дияна и Палома смутиха жъжете в Къщата с твърдението, че света се движи само от мъже. Кавалерът Боян заема позицията на защитник на амбициозните жени, а Павел смята, че зрителките на Big Brother ще бъдат скандализирани от този разговор.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 17:39:00 Неудачник
Тодор заявява пред Светлана, че е неудачник. Бъдещата майка се опитва да го ободри и му припомня, че е успял да се промени и подреди живота си. Според нея всеки, който вярва в Бог и в идеите си е успял човек.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 17:35:00 Гнусно!
Павел и Палома обсъждат любимите си храни докато похапват. След като чува какви са предпочитанията на Палома, Павел заявява, че според него част от нещата са гнусни и той не би могъл да ги яде. Южната красавица разказва също как по цяла седмица е само на плодове, на което охранителя възкликва "Аз не бих могъл да издържа така дори един ден!"
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 17:12:00 Хюпи
Съквартирантите подхващат разговор за самооценката и самопреценката. Светлана разказва как в момента, в който видяла Ева си е помислила "типична софиянка". Ева разяснява как се определя и казва "Аз съм нещо между хипи и юпи - викам му хюпи". Лиляна, подтикната от откровенията на Ева, описва себе си с едно изречение - "Аз съм от новото време". Само Борислав и Гаро не казват нищо за себе си - може би не са намерили своето "определение".
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 16:49:00 Защо?
Борислав не може да се примири с факта, че Мариола беше изгонена от Къщата. Той споделя чувствата си с Гаро и няколко пъти пита "защо". Очевидно Борислав е учуден от гласуването на Съквартирантите срещу Мариола. Дали недоволството му от номинациите не се дължи на нещо повече от приятелски чувства?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 16:25:00 Футбол
Панайот решава да се позабавлява малко с любимата игра - футбола. Той си прави топка от чифт чорапи и ентусиазирано започва да рита. Докато Панайот се забавлява с любимия си спорт, останалите Съквартиранти прекарват следобеда в готвене и сладки приказки.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 16:17:00 Насъщния
Пеньо, Вяра, Надежда и Любов обсъждат темата за характерите си докато готвят. Разговора обаче се отклонява към постоянната липса на храна в Къщата. Пеньо разказва как вчера Гаро му казал "вземи една филийка хляб, че да остане и за утре". Броя на филиите хляб на човек се оказвза център на разговора. Съквартирантите винаги намират повод, за да се оплачат от липсата на храната.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 15:38:00 Променливи настроения
Само преди няколко дни, Боби беше любимец на тризначките. Сега обаче, той е главно действащо лице в ироничните коментари на трите сестри, които обсъждат помежду си колко нискоинтелигентен е ръгбиста и колко голямо самочувствие без покритие има. Коя ли ще бъде следващата жертва на саркастичните блондинки?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 15:01:00 Новости в кухнята
На Ева явно са й омръзнали ястията в къщата и измисля нещо съвсем ново и необичайно - африкански ръжени питки. За тази цел, още вчера беше купено брашно от магазина и днес вече питките са факт. Ева казва, че са изключително здравословни, но дали ще са вкусни?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 14:28:00 Отново недоволство
И днес има недоволни от пазара. Този път, претенции проявяват близначките Вяра и Любов, които обвиняват сестра си - Надежда, че не е взела това, което им се яде. Другите Съквартиранти само слушат споровете на тризначките и не коментират.
Четвъртък, 2006-10-05 13:51:00 За бременността
Ева коментира с Боян деликатното състояние, в което се намира Светлана. Според нея, тя е много особена и, въпреки че са си близки, напоследък им е трудно да общуват. Блондинката казва още, че девет месеца са малък период за една жена, за да привикне с неестественото състояние, каквото е бременността. Бобо пък е на мнение, че дори и да са три месеца, тялото щеше да е научено да се приспособява.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 13:29:00 На пазар
Днес е ред на Надежда и Гаро да пазаруват в магазина. Двамата се справят бързо с покупките на предварително подбраните продукти, но дали пак няма да има сърдити?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 12:55:00 Несъгласие
Вили е забелязала буйния нрав на тризначките и казва, че това не е в техен плюс, защото хабят нервите си за всичко. Гаро е впечатлен от естествените и спонтанни реакции на македонките, които вече чувства близки. Заключението на Вили е, че всеки си има мнение.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 12:30:00 Произведение на изкуството
Докато другите Съквартиранти обсъждат злободневни въпроси, Тодор е замислен и се е отдал на творчество. Той е намерил парче дърво, което усърдно дялка с остър нож за да го превърне в красива, малка лодка. Богословът я пуска по вода, но за съжаление тя се оказва прекалено малка и потъва.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 11:50:00 Лично усещане
Боби и Лили се усамотяват в зелената спалня. Пловдивчанката споделя с Борислав, че селският манталитет на тризначките я изнервя много и не знае до кога ще издържи. Боби също казва, че се дразни от трите блондинки, защото вижда колко са ограничени. Двамата се чудят до кога ли Съквартирантите ще бъдат в този състав?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 11:25:00 Град от селски тип
Гаро и Борислав спорят за предимствата да живееш в град или на село. Пловдивчанинът гордо заявява, че до скоро не е знаел къде е София. Според него единственото предимство да работиш в столицата са по-високите заплати. Боби смело насочва коафьора да си ходи на село, за да приключи разговора.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 10:52:00 Жените в София
Много от Съквартирантите вече са на двора и са се отдали на сладки приказки. Боби подхваща темата за жените в София и споделя, че най-много обича да ходи в Студенстки град, където дамите са естествени и непретенциозни. Това го навежда на мисълта, че ако някъде види своята възлюбена Лиляна, то това ще бъде в много по-лъскава обстановка и няма и да смее да си помисли да я заговори. В Къщата обаче, комуникацията е много по-лесна.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 10:18:00 Сестрински скандал
Вяра и Надежда започват деня с шумен скандал. Двете спорят за общите си дрехи, козметика и други неща от ежедневието им в Къщата. Спорът стига толкова далече, че за финал близначките си разменят сериозни ритници и заплахи.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 09:45:00 Сън или привидение?
Докато пие сутрешното си кафе с Вили, Боян се сеща, че е имал много забавен сън. Събуждайки се през нощта видял Тодор, който винаги спи до него. Само след няколко минути в леглото до бармана вече е бил Пеньо. Когато тази сутрин Боби попитал Тодор къде е ходил през нощта и защо Пепи е бил на неговото място, Тошо се изсмял от сърце и казал, че няма такова нещо. Въпросът обаче остава - буден ли е бил Боян или е сънувал?
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 09:22:00 Закуска за шампиони
Дия решава тази сутрин да зарадва Съквартирантите с вкусни пържени филийки. Повечето от тях са много доволни от ентусиазма на художничката, но някои негодуват срещу калоричната храна. Борислав споделя, че във външния свят никога не би ял такива филии, защото плуват в мазнина. Добре, че не всички са привърженици на здравословното хранене.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 08:58:00 Разкрасяване
Явно под влиянието на приятеля си Гаро, Вили е започнала да обръща по-голямо внимание на външния си вид. Възрастната дама дори е усвоила някои напълно професионални техники - слагане на червило с пръсти и оформяне на прическата само с ръце.
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 08:20:00 Сладък сън
И тази сутрин силната музика не успява да разбуди Съквартирантите. Единственият, който реагира на ритъма и отваря очи е Боян. Другите остават в страната на сънищата...
«    още снимки    »
Четвъртък, 2006-10-05 00:05:00 Нов подход
Съквартирантите играят на Сляпа баба и превръзката е на очите на Дияна. Художничката неспирно обикаля из всекидневната, но така и не успява да хване нито един от бягащите Съквартиранти. Внезапно Дия се заковава и започва да заема пози от източните бойни изкуства. Ще й помогне ли тази нова стратегия да улови изплъзващите се като сенки противници в играта?
 
Спонсори GLOBUL Coca-Cola Kamenitza Радио Веселина Радио Атлантик Radio Vitosha opet aqua tour